Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nehnoj to nicim len to prelej tymi enzymami a do pondelka by som tam nelial nic ine okrem cistej odstatej vody
a vetranie odtah ti ide non-stop?
co hliny neni na nej nejaky cudny povlak?
Není ten list v hnědém místě tak křehký, že když ho zmáčkneš, rozsype se?To by mohlo znamenat předávkování dusíkem, i ta rezavá barva tomu odpovídá....
Cus kamo!To je asi necim ve vzduchu,mne tohle dela Misty taky!Asi tady ve mestemame nejake svinstvo ve vzduchu nebo ve vode! Mne to delalo taky a na dve zalivky jsem nedal hnojky a je to ok!
Jo jo, u me to bylo, ze jsem jim dal moc silnou kombinaci wuxalu, enzymes+ a root stimulatoru a objevilo na novych listech, tak jsem to rychle pochopil a prestal hnojit - nekdy mene je holt vice
Vis co, ale zase je nesmis prelit at nezacnou uhnivat nebo tak!
Hele reknu ti, staci treba jenom blbe promichat hnojivo a kdyz ho treba otocis rovnou vrskem dolu,spadne to huste ze dna primo dolu a je to strasne silne.To se mi povedlo uz parkrat, ale od te doby protrepavam flasticky s hnojivem jak drak!
Hm, nahodou to tvoje rostlinstvo se mi libí víc, všechno v jedny rovince, kvetinač jako květináč, kytička jako kytička, to je prostě vončo! Navic ten ventas jako máš ty na ofuk tam u mě dost chybí! jinak sem chtel taky stribrnou folii, ale už mam bilou, ta neni tak pekna, pak mas luxusni rvkačko a ja nejakou ukrajinu, ikdyž to funguje na stejnym principu..., ale stejne, RVK chci taky a o hnojkach radši nemluvim, takže to prostě v třetím indooru u mě nesmi chybět!
2indicky konopi>ja tu stribrnou folii mel a strhal jsem ji a nhradil ji bilou zdi....vic mi vyhovuje bila....zalezi na gustu ja myslim ze ta bila folie je lepsi!!
2puljec>rozhodne ma pravdu puljec jen deth zvolil kvuli spanelskemu vedru bilou zed protoze neizoluje chlad z ni
agro ma urcite vetsi odraz nez bila.....stejne bych uz zsi tu stribrnou znova nekoupil a sel bych do cernobile (tot muj osobni nazor)
Taky bych to neviděl jako dobrý napad takhle oškubavat listi...! ikdyž ono zas tam máš mrtě kytek, takže ta posledni fotka vypada jako kdybys tam fakt projel sekačkou a vysypal jen košík...takovej brutalní zasah taky si musiš uvědomit, že už nemaš čtyr kouli, ale šesti kouli, která už něco dokaže prosvitit, takže jestli si to vočesal nějak moc, tak nechci řict zbytečne, ale zbytečně... Dalši prawda je ta, že taky nevim na co potřebuješ svitit až na substrat, když si to zespoda dokonale vočesal... Každopadně si to dělej jak chceš a věřím, že to budeš mit stejně pěkny GL
2indicky-konopi>ono z 25 kytek uz to trochu listi da!!puljec psal ze tam pri strihani nasel kytku o ktere ani nevedel..nestrihal ty listy cele ale jen pulky listu nemel by to bejt zadnej megaproblem spis naopak kytickam se ulevi nebudou na sebe tak nacpane....
deth.: jasně, říkam, že je to z mrtě kytek, takže to vypada jak brutalní zasah..., ale to, že neštípal celé listy jsem nevěděl nebo jsem si to nějak špatně přečet...(to je samo dobře!)
puljec: heh, seš vostrej, žes tam našel kytku o ktery sí nevěděl to já zas při prvnim indooru zapomnel jednu kyti zalejt asi tak dva-tři tejdny, byla tam nějak schovaná a já se furt divil proč je taková zvadlá, ale kupodivu pod čtyř kulí přežila estě když už sem u ty první sklizne, tak ja zas naopak ty listy voškubal až moc a paxem dopad stejně jako ty, když si je nevoštípal...Byl jsem zklamanej, páč sem čekal šišky jak bejk a píču, proto ted zastřihavam se vši opatrností, ale po ty prvni sklizni to už mám ve voku
2drevo-kocur>ja si to myslim taky ale zas kdyz ostrihas jen casti listu nemelo by to mit tak megalomansky nasledky ..ale uvidime ja si nemyslim ze bude mit puljec nejaky extra ztraty na gramech
ja osobne davam pryc jen listky nemocne nebo zloutnouci ale nechavam jim vic prostoru protoze jako u puljce se mi stalo ze narvana bush ve skrini byla spis horsi a pak jsem dal min kytek a sklidil jsem vic...
ale presne jak rikas chrelo by to 2 stejne rostliny ve stejnych podminkach aby uz bylo jednou jasno!!a my jsme jen spekulanti
v husto pralese musis brutalne strihat a zkracovat... idividualni pristup ke kazde vetvi ... mrte prace...
jedina cesta jak zvladnout prales..... my way....
___________________________________________________-
takze schvaluju!ale uz bych ted dloouho nic nestrihal
PS: jistě to bude mordo bomboidní... všude pálky.. american dreammm 8-)