Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » pokus nr. 2/hlina/upgrade
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3

co byste pouzili za kvetniky na 1x1m ?18x18 -6,5L-16ks nebo 15x15-4L-25ks
This poll is closed.
18x18 16ks 22 61.11%
15x15 25ks 14 38.89%
Total: 36 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

nehnoj to nicim len to prelej tymi enzymami a do pondelka by som tam nelial nic ine okrem cistej odstatej vody
a vetranie odtah ti ide non-stop?
co hliny neni na nej nejaky cudny povlak?

Môj 1.Indoor 250W SLOVAKIA ScroG

Môj 2.Indoor 400W WW+K2 Scrog SLOVAKIA

Môj 3.Indoor 400W NL Ebb&Flow SLOVAKIA

291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM

Old Post 09-03-2006 v 15:53 PM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

tak nehaj jeden z nich bezat non-stop ak to ide a hod potom foto v pondelok ci sa to zlepsilo peace

Môj 1.Indoor 250W SLOVAKIA ScroG

Môj 2.Indoor 400W WW+K2 Scrog SLOVAKIA

Môj 3.Indoor 400W NL Ebb&Flow SLOVAKIA

291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM

Old Post 09-03-2006 v 16:10 PM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Není ten list v hnědém místě tak křehký, že když ho zmáčkneš, rozsype se?To by mohlo znamenat předávkování dusíkem, i ta rezavá barva tomu odpovídá....

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 09-03-2006 v 19:01 PM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sick
Grower fárač

Karma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Cus kamo!To je asi necim ve vzduchu,mne tohle dela Misty taky!Asi tady ve mestemame nejake svinstvo ve vzduchu nebo ve vode! Mne to delalo taky a na dve zalivky jsem nedal hnojky a je to ok!

indoor 150W Nl,shiva a CD - sklizeno

muj 2. pokus 250W - OB, misty,chronic super skunk - sklizime!

scrog 250W - mazar,ice, chronic

Old Post 09-03-2006 v 20:31 PM
sick je offline   Profil uživatele sick   Find more posts by sick   Foto galerie člena sick   Click here to Send sick a Private Message   Add sick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od sick
Mne to delalo taky a na dve zalivky jsem nedal hnojky a je to ok!

...což potvrzuje mojí hypotézu

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 09-03-2006 v 20:43 PM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sick
Grower fárač

Karma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Jo jo, u me to bylo, ze jsem jim dal moc silnou kombinaci wuxalu, enzymes+ a root stimulatoru a objevilo na novych listech, tak jsem to rychle pochopil a prestal hnojit - nekdy mene je holt vice

Old Post 09-03-2006 v 20:48 PM
sick je offline   Profil uživatele sick   Find more posts by sick   Foto galerie člena sick   Click here to Send sick a Private Message   Add sick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sick
Grower fárač

Příspěvek č. 23

Vis co, ale zase je nesmis prelit at nezacnou uhnivat nebo tak!

Hele reknu ti, staci treba jenom blbe promichat hnojivo a kdyz ho treba otocis rovnou vrskem dolu,spadne to huste ze dna primo dolu a je to strasne silne.To se mi povedlo uz parkrat, ale od te doby protrepavam flasticky s hnojivem jak drak!

Old Post 09-03-2006 v 21:35 PM
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Hm, nahodou to tvoje rostlinstvo se mi libí víc, všechno v jedny rovince, kvetinač jako květináč, kytička jako kytička, to je prostě vončo! Navic ten ventas jako máš ty na ofuk tam u mě dost chybí! jinak sem chtel taky stribrnou folii, ale už mam bilou, ta neni tak pekna, pak mas luxusni rvkačko a ja nejakou ukrajinu, ikdyž to funguje na stejnym principu..., ale stejne, RVK chci taky a o hnojkach radši nemluvim, takže to prostě v třetím indooru u mě nesmi chybět!

23

Old Post 14-03-2006 v 06:41 AM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 25

2indicky konopi>ja tu stribrnou folii mel a strhal jsem ji a nhradil ji bilou zdi....vic mi vyhovuje bila....zalezi na gustu ja myslim ze ta bila folie je lepsi!!

Old Post 14-03-2006 v 10:51 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

2puljec>rozhodne ma pravdu puljec jen deth zvolil kvuli spanelskemu vedru bilou zed protoze neizoluje chlad z ni
agro ma urcite vetsi odraz nez bila.....stejne bych uz zsi tu stribrnou znova nekoupil a sel bych do cernobile (tot muj osobni nazor)

Naposledy upravil 14-03-2006 v 14:19 PM

Old Post 14-03-2006 v 13:38 PM
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Taky bych to neviděl jako dobrý napad takhle oškubavat listi...! ikdyž ono zas tam máš mrtě kytek, takže ta posledni fotka vypada jako kdybys tam fakt projel sekačkou a vysypal jen košík...takovej brutalní zasah taky si musiš uvědomit, že už nemaš čtyr kouli, ale šesti kouli, která už něco dokaže prosvitit, takže jestli si to vočesal nějak moc, tak nechci řict zbytečne, ale zbytečně... Dalši prawda je ta, že taky nevim na co potřebuješ svitit až na substrat, když si to zespoda dokonale vočesal... Každopadně si to dělej jak chceš a věřím, že to budeš mit stejně pěkny GL

Old Post 15-03-2006 v 19:18 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 28

2indicky-konopi>ono z 25 kytek uz to trochu listi da!!puljec psal ze tam pri strihani nasel kytku o ktere ani nevedel..nestrihal ty listy cele ale jen pulky listu nemel by to bejt zadnej megaproblem spis naopak kytickam se ulevi nebudou na sebe tak nacpane....

Old Post 15-03-2006 v 19:32 PM
indicky-konopi
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

deth.: jasně, říkam, že je to z mrtě kytek, takže to vypada jak brutalní zasah..., ale to, že neštípal celé listy jsem nevěděl nebo jsem si to nějak špatně přečet...(to je samo dobře!)
puljec: heh, seš vostrej, žes tam našel kytku o ktery sí nevěděl to já zas při prvnim indooru zapomnel jednu kyti zalejt asi tak dva-tři tejdny, byla tam nějak schovaná a já se furt divil proč je taková zvadlá, ale kupodivu pod čtyř kulí přežila estě když už sem u ty první sklizne, tak ja zas naopak ty listy voškubal až moc a paxem dopad stejně jako ty, když si je nevoštípal...Byl jsem zklamanej, páč sem čekal šišky jak bejk a píču, proto ted zastřihavam se vši opatrností, ale po ty prvni sklizni to už mám ve voku

23

Old Post 15-03-2006 v 19:47 PM
Host
Host

Příspěvek č. 30

2drevo-kocur>ja si to myslim taky ale zas kdyz ostrihas jen casti listu nemelo by to mit tak megalomansky nasledky ..ale uvidime ja si nemyslim ze bude mit puljec nejaky extra ztraty na gramech
ja osobne davam pryc jen listky nemocne nebo zloutnouci ale nechavam jim vic prostoru protoze jako u puljce se mi stalo ze narvana bush ve skrini byla spis horsi a pak jsem dal min kytek a sklidil jsem vic...
ale presne jak rikas chrelo by to 2 stejne rostliny ve stejnych podminkach aby uz bylo jednou jasno!!a my jsme jen spekulanti

Old Post 15-03-2006 v 20:01 PM
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

v husto pralese musis brutalne strihat a zkracovat... idividualni pristup ke kazde vetvi ... mrte prace...

jedina cesta jak zvladnout prales..... my way....
___________________________________________________-
takze schvaluju!ale uz bych ted dloouho nic nestrihal

PS: jistě to bude mordo bomboidní... všude pálky.. american dreammm 8-)

Old Post 15-03-2006 v 20:09 PM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 32

2drevo-kocur>no tak to mas napsat hned ze ses romatik
me jde o chut a gramaz abych nemusel kupovat jsem totiz strasnej zhulsemaniak

Old Post 15-03-2006 v 20:12 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás