Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to fuckann. ty vole tma se dává při přechodu z 18 na12 aby si kytky líp zvykli a potom ke konci aby se tvorba pryskyřice zdvojnásobyla.Jestli to říkám blbě tak mě opravte.Tak mi vysvětli včem se ti kytky zpomalí vole!!!!!!
a ted vazne-vazne si myslite ze to kytkam nejakym zpusobem pomuze dyz na ne mluvite nebo jim poustite musicu a podobne?teda krom toho ze na ne behem toho nejaky to COcko nadejchate..jo a dyz se u kyticeq huli, spis jim to pomuze nebo se spis zacnou dusit?
4Mejla :: Stalo sa mi to iste, ale supol som do izolacie a tmy, moc som ju nebil, po tyzdennom ukecavani sa vysrala na hermacizmus a pekne dokwitla (a bola najlepsia z urody)
a este mi chcipal raz chronik, mal krutu hnilobu -plesen na korenoch a aby to rozdychal pustal som mu muziku, rozdychal to a bol skwely...
Souhlasim, souhlasim.. cetl jsem, ze kytky reaguji i na hudbu, vazna hudba jim prej dela dobre a tvrda muzika ne. Ted mi mozna doslo proc mam problemy s kytkama, mam super seminka, vsechno jak ma byt, ale staraji se o ne tri lidi podle toho kdo ma cas, vzdycky jenom ve spechu a nikdo s nima chvili neposedi. Jsou z toho viditelne nespokojeny. Kdyz jsem driv pestoval kaktusy tak obdobi kdyz jsem na ne furt myslel a sedel u nich hodinu denne rostly uplne nadherne, pak jsem na ne uz nemel cas ale zalivka atd. byla stejna..zacaly pomalu skomirat...
Jo máš recht ,vážnou hodbu sem ješte nezkoušel ,ale valim do nich hiphop ,ale zatim neztěžujou si .. nemáte někdo informace prej v českej budějicích je novej grower shop ?? a taky se tam dá pokoupit(né že by mě to zajímalo) ..
Původní příspěvek od Switch po jak dlouhé dobe kolik dnu mam mit na rustr mam 16/8 16 světlo kolik dnů než ppřepnu na květ ?,
Az budou dospele. Kdyz to je ze seminek, tak bych tipnul minimalne mesic, nez prepnes. V pestovaci bibli pisou, ze jsou pripravene kvest az se objevi preflowers, tedy takove zarodky kvetu. Kdyz si das to slovo do hledani, najdes fotky jak preflowers vypadaji, nebo jsou taky v mem threadu 250 od zacatku, viz muj podpis.
Mňa napadla taká vec:kvety musia mať asi nejaký druh vedomia,alebo niečoho takého(možno ako program,ale kto ich sakra naprogramoval?),takže-ako vedia,že majú začať kvitnúť,keď sa im skráti perióda?Chápem,že to tak proste je a vysvetlenia typu"lebo sa im kráti deň,potrebujú sa pred zimou rozmnožiť"ma veľmi neuspokoja.Proste ma zaujíma,"čo"im to napovie,že teraz je čas?Toto som si všimol aj u iných tvorov bez"duše a intelektu",napr mravce,včely atď.Nejaká info v DNA mi možno určí,akej farby budem mať oči,ale určite nie,kedy sa mám rozmnožiť!
Dík za názory,ak nejaké budú
ja teda kazdej den co se kytky probudej teda ja je probudim svetlem tak si snima chvili povidam jak se vyspali atd pustime si boba mar.. a dame speka a tak si povidam tak tech 15 20 min a pak jim reknu ze midelaj radost verim tomu ze mne vnimaj ze vi ze sem jejich otec a ze mne nesmej zklamat moc je miluju asi sem mozna blazen ale co...