Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no podla mna ked pojdes autom napr. s rodicmi alebo proste s nejakou rodinkou tak ta nemaju preco prehladavat....nase hranice su nastastie uplne freeee....ale bol by som strasne posraty...a to budes aj ty....
Škoda,že už je zima,ale myslím,že týpka na bicykli v cyklistickom oblečení,helme a malým batôžkom na chrbte po nejakej cyklistickej trase,by asi nemali prečo kontrolovať
Len neviem,či také nejaké trasy cez hranice sú.Nie som cyklista
Ja bych si to ted pres hranice s takovym mnozstvim netroufnul. Pokud te nekdo zastavi, budesh napadnej uz jen tim strachem, policajti jsou na to skoleny, poznaj to. Na kole nebo pesky je to nejjistejsi, kdyz se neco stane, budesh pykat jen ty, neohrozish dalsich 44 lidi v buse. A samozrejme slisovat ci vakuovat, nejvic lze usetrit prostor, kdyz si koupish mlynek v growshopu, rozemelesh to napadrt, a pak nalisujesh do flasek. Ta vakuovacka taky neni spatna, ale musi bejt silna, takovy ty sragory, co se prodavaj v teleshopech, jsou nahovno.
Ale ja bych si na kilo fakt netroufnul, to je neco jinyho, nez G v kapse.
gg133 a co kdyby ho viděli přecházet ty hranice? (ať už haluz či cokoliv).. prostě už tím přecházením hranic mimo hraniční přechod by byl tak trochu "podezřelej", ne?? A jestli u sebe bude mít jen batoh..(jakože kdyby toho měl víc tak je to asi ještě podezřelejší) tak pro ně nebude takovej problém říct "Otevřete prosím baťoh".. oni budou mít jistotu a tolik práce s prohledáváním jim to taky nedá..
Nevím to kg bych se fakt bál převážet.. jak už někdo řekl není to jako G v kapse.. těžko s kilem trávy vysvětlíš, že nejseš dýler.. to pochopíme možná my tady na groweru, ale cops těžko.. :/ Ale každopádně kdyžuž si budeš řešit KG trávy tak tipuju, že další příplatek na pořádnou vakuovačku tě mrzet nebude.. to že to aspoň bude non-smelly-weed se fakt hodí.. A jinak asi bych to zas tak neřešil. Nejeď třeba sám, vem s sebou rodinu.. (matka, otec,..) na výlet na Slovensko.. Ti ti snad přidaj nějakou "auru neschýzovat se na hranicích".. ale každopádně GL!! Až to budeš mít za sebou tak dej vědět.. stejně to nejspíš bude něco jako "Tak jsem to nakonec hodil na spod úplně narvanýho báglu a normálně přejel hranice na Slovensko.." : )
keby ja som chcel previest kilo dopingu cez hranice tak urcite by som neisiel pesi cez hranice! Som sice este mlady ale neviem ci by mi moje srdce zvladlo taky strach. Predstav si ze ides asi hodinu po lese kde mozu chodit hranicna policia zo samopalom v ruke...
Autom s rodinou? Ja by som do toho urcite nezatahoval rodinu, urcite niesom jediny.
Najlepsi sposob je bus. Prechadzal som busom cez SR/CZ hranice vela krat. Na hraniciach sa kontroluju iba pasy a obcianske preukazy. Dokonca raz sa mi stalo ze ani nekontrolovali. Lenze kilo je brutal velke mnozstvo(cca 2x taska od TESCA), tak mozes to spravit tak ze ti tasku dovezie kamarat. Vodic autobusu da tvojmu kamaratovi listok s cislom tazky, a ten listok ti nakoniec da este pred tym ako nastupis do autobusu. Ked bude problem listok nemas(prehltnes ho alebo ho hodis pod sedadlo ). Ido o to ze nikto nebude poznat osobu s taskou, neverim ze budu kazdeho-44 osob vypocuvat jednu hodinu, takze nemal by byt problem zapierat. Nezabudni to poriadne utesnit, v buse bude smrad jak svona
vela stastia, lebo za take mnozstvo je basa, ja by som sa na nieco take nedal, strach by mi nedovolil.
Hele,ja myslim ze s tim holubem to neni spatnej napad.Myslim ze na nej v poho muzes primontovat 10g.Par let jsem mel Stavaky,ale pro tohle by bylo lepsi klasicky Poštovní holuby.Myslim ze je nebude pronasledovat policejni vrtulnik.Hlavne nesmej bejt vokrouzkovany,kdyby mel nahodou nejakou havarku.Mate nekdo holuby?
Tak rodičov do toho nechcete namočiť a holuby áno?Čo by na to povedali tie holuby?Možno nechcú pašovať.Ale keď už,dajte im potom aspoň pohúliť za cestu
To já bych si to zas nedal busem. Hraníční hlídka se samopalem? Na slovenských hranicích? Možná pár let zpátky, ale teď? Slovensko je zpřízněná země a není problém to přejít pěšky. Jsou místa, která jsou turisticky hodně atraktivní, sám jsem byl kdysi s rodinou na hranicích na dovče a vím, že jsme deně chodili na Slovensko a zpět. Vůbec bych z toho nestresoval. Jestli je pravda, že Kg je asi jako 2 tašky od Teska tak bez zpresování to je na prd, ale jak někdo psal, rozemlet a slisovat (Ale komu by se chtělo mlít 1kg pěknejch paliček...) Kdybys to už vezl sebou Busem, hlavně to neměj v žádnym zavazadle ale nějakým způsobem u sebe, třeba jet víckrát. Nevim jestli busy šacujou, ale kámoš mi říkal, že i z Holandska vozit jedině tím způsobem, že to mít u sebe. Může se totiž stát, ven z autobusu a pes do autobusu... A k těm holubům co tady někdo psal - vy se sice smějete, chápu je to vtipný, ale vemte si ten komfort. Kdyby to začali používat dýleři... Dýler by si vypěstoval svý holuby, jak je známo, oni trefí k němu domů. Zákazník by koupil, nebo zapůjčil holuba a když by chtěl dávku (pár géček) tak by prostě dal holuboj do brašničky smluvenou cenu a za chvíli (podle toho kde by dýler bydlel) by byl holub zpátky. Muselo by to být ale postaveno na poctivosti obou stran a poctivosti toho holuba - vemte si že vám zdrhne s pár géčkama haše za velký prachy a pak si to zklovne s těma vv¨patlanejma městskejma holubama a pak třeba budou dělat nálety na lidi nebo tak. Ale ten nápad s holubama je fakt hustej, Karmu moc nedávám, ae takhle jsem se dlouho nepobavil. (Naposled u jednoho fora kde týpek kuli matce musel ozdobit marijánu na zahradě umělohmotnými květy, kuli sousedům a kuli mamince...)
A ještě mě napadla jedna finta. Sežeň si 1 tisíc lidí, každýmu dej jedno géčko a s takovym množstvim to není problém, i kdyby ti to našli nic ti neřeknou a těch 1000 lidí pošli přes hranice (třeba v davu! ) A za hranicema to jen vyber zpět. Jestli chceš já budu první z těch 1000 ci!
No namočit do toho rodiče.. ti by samozřejmě o ničem nevěděli. Když už by to u tebe našli, tak bys se bohužel musel sám přiznat.. myslím, že oni by z toho neměli mít min. problémy. navíc, kdyby o tom opravdu nevěděli, tak by určitě reagovali přesně tak jak by bylo třeba.. začli by ti nadávat "Proč sis takhle zku*vil život, když jsme tě tak dlouho a tak pracně vychovávali!" či něco takového Ale to je myslím jasný, že by se nebránil slovy "To není moje, to je mojí matky!"..
Hehe.. Jj jestli budeš dělat ten velkej nábor jak ti radí Mesias, tak si na mě vzpomen.. klidně budu plnit fci za 50 lidí.. ale nevím nevím jestli b ych se ti za hranicema neztratil
prave ma napadla jedna vec postovi holub sa vracia na miesto kde ma domôu a ked sa podari nahodou polici chitit takeho jedneho ......... keby im to bolo podozrive tak lachko najdu miesto kam to ma dorucit jednoducho by ho sledovali alebo by mu dali nejaku mikro visielacku a boloby to prasklo . ale to je ta pecka ze by to fungovalo aj na velke vzdialenosti ale ze ten holub pride domôu nieje as taka velka sanca myslim tim pocasie a cojaviem jastrab a tak alebo nejaki skurveny polovnik . a myslim ze holub unesie dost a je kurva richli . a prepacte za hrubyce z dyktatou som mal same gule .