Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo Dlouhane s tema nuzkama...jak jiste vish, pryskyrice se rozpousti v oleji :-) Tagze ja vzdycky po sklizni vezmu flasku oleje, dam to do pullitru, nahazim do toho nuzky, necham dva dny, a pak to v tom oleji poradne odrhnu. Jde to celkem lehce. No a nakonec to poradne umejesh jarem, a musish to utrit, aby to nezrezlo. Stejne tak si umejvam i ruce po sklizni, olejem a pak jarem, je to parada!!!
r-man: ten olej mě nenapadl, řešil jsem to tak, že co šlo tak sem oloupal a okamžitě narval do plic a zbytek jsem setřel ředidlem příště je zkusim vyvařit v mlíku
dohromady toho hnědýho shitu bylo 2,7g a tohle mi z té mňamky zbylo..
No to je jasny, ze z rukou se to napred vodroli a zhuli, ale pak, co zbyde a uz nejde odrolit, tak umejt olejem. :-))) .....prece sis nemyslel, ze bych to splachnul vsecko, takovej carasek, to je mnamka (a hlavne BOMBA do hlavy) :-)))