Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Legion Etrangere aneb boj proti corkarum
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
TalShiar
Stálý Člen

Karma uživatele TalShiar - 85% PěstitelskáKarma uživatele TalShiar - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

to Ježíš and Jay-jay: ...co takhle bunkr s kulometnym hnizdem...nebo jeste lepe naslapnou minu...to pak mas jistotu, ze si corku pristihnul

TS

Valere vos iubeo Ať roste!!!

Můj bubbler v komoře ;-)

Old Post 29-08-2005 v 12:02 PM
TalShiar je offline   Profil uživatele TalShiar   Find more posts by TalShiar   Foto galerie člena TalShiar   Click here to Send TalShiar a Private Message   Add TalShiar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

talshiar:
nejsem kokot,ale ty háčky jsou asi jedinou věcí,co mě z toho velkého threadu o čorkách zaujaly.Protože to ku*evsky bolí a taky to hned poznáš.Zárověň to taky nejsou hřebíkama pobité desky v zemi,kde k úrazu přijde i někdo,kdo by neměl.

cosa nostra

Old Post 29-08-2005 v 14:27 PM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TalShiar
Stálý Člen

Karma uživatele TalShiar - 85% PěstitelskáKarma uživatele TalShiar - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

to xSalaMx: Na takovy kurvy jedinej vyzkousenej recept...vozrat, zhulit, zavest za mesto, zmlatit, sebrat saty a at si chlapec poradi!

TS

P.S. Jen musis mit absolutni jistotu...

Valere vos iubeo Ať roste!!!

Můj bubbler v komoře ;-)

Old Post 29-08-2005 v 15:43 PM
TalShiar je offline   Profil uživatele TalShiar   Find more posts by TalShiar   Foto galerie člena TalShiar   Click here to Send TalShiar a Private Message   Add TalShiar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jen bych byl nerad aby se to tady nezvrhlo na 8mi strankovej thread o minach, vrtulnicich a jamesi bondovi (neboli-o hovnu
Ja se dnes rozhodl a vyrobil si tu desku-drevotriska 30*40 cm probita 70ti uzkymi hrebiky. Vycuhuji tak 2cm, teniskou by to melo projet, ale sou uzky jen o trochu vic jak jehla takze to bude hodne bolet a krvacet ale nejaky hluboky (siroky) zraneni to nezpusobi. Na desku sem hodil Camo nater a zitra to tam hodim.
Otce dej abych si pri sklizni odnesl jak kytku tak nepouzitou desku. Amen.

Old Post 29-08-2005 v 17:42 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

ach jo, opakuji-je to uprostred trni kam normalni clovek proste jen tak N.E.V.L.E.Z.E. A ze by tam pobihala nejaka vysoka zver je taky blbost, jediny co sem tam za ten pulrok zahlid byli slimaci (pro ekology-nebojte se, ty se na tu desku nenabodnou). Ze by corovali znami se nebojim, pac nejsem tak blbej abych nekomu rekl kde mam kytku. takze jestli se na to nekdo napichne tak to bude jen dalsi vychcanej cizek kterejch je tady v Kocourkove hafo a na ty bohuzel cokoliv jineho neplati, ti se musi klepnout pres prsty nez jim dojde co delaji za svinarny. Ja myslim ze je to fer-mas huleni na par mesicu ale budes 2 tydny kulhat.
Jeste k tomu zraneni-to co pises je blbost, copak ty chodis naboso? cast hrebiku ti zustane v bote a ver mi kdyz slapnes na hrebik automaticka reakce je ze vyskocis a zarves takze cely to v noze mit nebude.

Old Post 30-08-2005 v 07:16 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

tak desku jsem tam vcera dal a jeste jednu vychytavku-nasel jsem doma takovou sikovnou nit ktera se vylmi lehce trha a na pristupovych cestach jsem dal vzdy 3 v urovni holeni-pokud se mi nekdo bude chodit koukat ny kyti tak to poznam, ale on ne protoze to ze nitku pretrhl ani neuciti.

Old Post 31-08-2005 v 07:27 AM
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

mě pspbně se hrozně zalíbily ty háčky na vlasci... omotané kolem kytky dole, nejlíp nějaké menší a tenší vlasec... kurva nejde kytku, čapne za stonek, zabare a JAAUUUUUU! a enjoy když jsou na nich zpětné háčky
taky by nebylo špatné natáhnouv vlasce s háčkama zhruba na úrovni ramen, za jeden konec přivázat na větev a druhý napojit na mechanismus s dělobuchem.... a nejlíp vychytat tak aby když čorka bude zdrhat tak ať nabírá čím dál tím víc vlasců a užívá si dojmu palebných (ve zkutečnosti slepých) nástražných systémů a pocitu mouchy v pavučině

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 31-08-2005 v 10:22 AM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

ale to bys corkarum prisuzoval IQ zidle, ti chytrejsi muzou klidne chodit na grower a cist si tu (i kdyz o tom pochybuji). takze pokud tam corka nepujde v noci tak ten vlasec s hacky uvidi, ty si to snad predstavujes ze corka vidi kytku a hned po ni skoci a bude ji chtit vyrvat ze zeme? uplne nejlepsi by byla takova ta shranka s fotakem kterej spousti pohybovy cidlo-videl sem to v jednom dokumentu kde to pouzivali proti pytlakum. Udela to fotku vzdy kdyz to zaznamena vetsi pohybujíci objekt. a pak si jen vzit boxera a par kamosu a toho zmrda najit

Old Post 01-09-2005 v 06:59 AM
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od joeart
vsetci si berte priklad od bBoOrReE! nemozte mrzacit pre rastlinu! viem ze sa o to starame a tak... ale ublizovanie hmmm to nie! GROW PEACE NOT WAR!

nevím i shot sheriff bob marley
říkal, že mé kytky nemají vzrůst
že je mám zabít než vykvetou
zastřelil jsem šerifa

...

Old Post 01-09-2005 v 12:38 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pimpu
Nový Člen

Karma uživatele Pimpu - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

hej plně souhlasím. Příjde mi, že jste asi jen tak o třídu víš neš ti co kradou. jasně že ukradení kytek mrzí, ale to co předvádíte, jaké máte názory a chuť někomu ubližovat mi přijde, že jste vlastně v podstatě náckové.není dobré žese z hulení stala taková masová záležitost. Nějak to nevede k tomu k čemu by mohlo, ale stává se z toho obyč oblbovák. Radši pijte piwo, týpci

Old Post 01-09-2005 v 14:36 PM
Pimpu je offline   Profil uživatele Pimpu   Find more posts by Pimpu   Foto galerie člena Pimpu   Click here to Send Pimpu a Private Message   Add Pimpu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
igog
Nový Člen

Karma uživatele igog - 10% Pěstitelská

Upozornění re: hřebíky Příspěvek č. 27

Hřebíky se mi sice HODNĚ nelibjej, ale stejně bych měl jednu připomínku: pokud dáš do desky hodně hustě hřebíky, váha čorky se rozloží, takže mu to nemusí ani tu botu propíchnout...
(v TV mužeš občas vidět něaky typky co choděj po hřebíkách...)

dál si myslim, že pasti nejsou řešení. Myslíte si že čorka nechá vaše kytky na pokoji, pokud kvuli nim krvácel???

blablabla...

Old Post 01-09-2005 v 15:39 PM
igog je offline   Profil uživatele igog   Find more posts by igog   Foto galerie člena igog   Click here to Send igog a Private Message   Add igog to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

pimpu:
to ze ho bude chvilku bolet nozicka je podle tebe neadekvatni k tomu ze se pul roku piplas s kytkou, vrazis do toho prachy a volny cas, tesis se z toho jak ti roste a ukazujes fotky kamosum a pak najednou v zari prijdes a najdes tam urvanej stonek? takovyhle pseudohumanisticky kecy si nech, to ze me srovnavas s corkama me vazne urazi. a stejne tak me urazi kdyz tu pises o nakym masovym huleni. komercni hulic je podle me ten kterej o tom nic nevi a jen kupuje. s takovymhle pristupem by groweri nestihali sazet aby corky mely co do jointa.
igog:asi mas na mysli fakiry. to me taky napadlo, ale to nezalezi jen na delce ale take na smeru hrebiku-trik fakiru spociva v tom ze vsechny hrebiky jsou dokonale stejne dlouhe a sviraji stejny uhel s podlozkou, jinak by to nefungovalo. a toho pri rychlem nabijeni hrebiku nikdy nedosahnes, navic jsem tam dal i par mensich a silnejsich hrebiku. no kazdopadne zadne vaznejsi zraneni z toho nebude, jen odkulha a bude si muset vymenit ponozku
kazdopadne minule kdyz sem tam byl tak sem cestou potkal dve dvojice potencialnich corek, zacinam se vazne bat...

Old Post 01-09-2005 v 16:34 PM
Bido
Stálý Člen

Karma uživatele Bido - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Sem pro takový razantní opatření jako jsou hřebíky atp. ale pouze v případě, že máš kytky na svym pozemku. Dyk je to už hrůza Staráš se o kytíz půl roku a nakonec ti to ňákej ZMRD čórne Když už ti v noci přelejzaj plot do zahrady, tak to už je moc a dobře mu tak. Eště mu nejradši pár ran na cestu zpět přidat.

Old Post 05-09-2005 v 10:43 AM
Bido je offline   Profil uživatele Bido   Find more posts by Bido   Foto galerie člena Bido   Click here to Send Bido a Private Message   Add Bido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Karma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Hoši je to fakt mrdat, dnes jsem zjistil na mým pozemku, ž e nějaký kokot už si mou kytku vyhlídl a začíná ulamovat Mám v plánu hřebíky do desky a pod hlínu co myslíte Bude ho to kotel bolet toho hajzla co si neumí vypěstovat sám.

Čorky

Kdo hulí ten umí
Outdoor 2005 by Thcmh *** Indoor BB by Thcmh - sklizeno
Kalkulačka spotřeby *** Kalkulačka výkonu
Maturita 2005 2kolo(září) *** Výroba pacháče
Komponenty sodíkových lamp - ZDE!

Old Post 05-09-2005 v 10:47 AM
Thcmh je offline   Profil uživatele Thcmh   Find more posts by Thcmh   Foto galerie člena Thcmh   Click here to Send Thcmh a Private Message   Add Thcmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Thcmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

myslim ze jsi lucky ze te na to ten nenechavej blbecek upozornil. dej si tam desky, doporucuju vetsi hreby a ne prilis mnoho u sebe. dnes jsem byl zalit kyti a nak sem ztratil balanc a dupnul na tu desku hned mi to projelo botou ale protoze sem jich tam dal hodne a navic na to nedupnul celou vahou tak mi ani netekla krev. btw ale stejne si tim nepomuzes, jen budes mit dobrej pocit ze to nemel zadara a MOZNA ho poznas ze kulha. lepsi by bylo soupnout za okno kameru a hlidat to. ale uplne nejjistejsi je predcasna sklizen

Old Post 05-09-2005 v 11:38 AM
Ježíš
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

ja tam mam takovej nastraznej system z nitek a abych byl uprimny ted (2-3) tydny pred sklizni kdybych videl ze je jedina z nich urvana tak nepremyslim ani minutu a sklizim. je to na hovno ale lepsi nez nemit nic.

Old Post 05-09-2005 v 11:41 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás