Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
diky pupisete ale myslis ze kdybych tu lampu mel takhle vysoko porat ze by ty kyti vypadali tak jak vypadaj.Lampu si zvedam kdyz fotim abych se tam lepe dostal.Jinak ale diky za postreh normalni vyska lampa je na next photos.
JASNY BERU MATE PRAVDU ALE CO MEL JSEM 3 SEMINKA SKUNKU A CHTEL JSEM TO JEN ZKUSIT.uZ TAK TO PRO MNE BYLA DOST NAROCNA INVESTICE A NA SEMENA JSEM NEMEL.jINAK RIDKE SE MI TO ZDA TAKY ALE NEVIM CIM TO JE JESTLI HNOJENI.jE TO kRYSTALON PLOD A KVET.kAMOS TO MINULE HNOJIL MRTE A SPALIL JE TAK SE BOJIM.hNOJIM ZHRUBA ZAKRYTE DNO TE ODMERKY DO CCA TAK DVOULITROVE KONVICE NO SPIS LITR A PUL.jE TO?NERAD BYCH TO MEL PO CHUTI KRYSTALONU..
ved nic sa nedeje ze si mal len tie semena, tu ide o to ze zaplatis za elektriku hodne kesu a vysledok bude aky-taky. kdezto keby si mal osvedceny model na in bol by podla mna aj ten vysledok o hodne lepsi.
je tu bazar tak skus s dakym vykšeftit klony alebo semena, pripadne si ich objednaj (ak mas zvysny keš ). teraz si to len vychytaj od much aby si mohol druhy raz uz frcat bez vacsich problemov na 100% a mas to.
ten kristalon neviem, na indoor to asi nebude to prave ale ak neni nic ine tak nenarobis aj tak nic. skus nasetrit trocha kesu a kup si nejake poriadne hnojivo. je to investicia do buducnosti. snark to tu super povedal (nieje to doslova) aka je kvalita hnojiva taky ma efekt konecny vysledok. no nezalezi to len od hnojiva .....
dOBRA DOBRA ALE KOLIK MYSLITE ZE BYCH MEL HNOJIT TIM KRYSTALONEM KDYZ UZ JSEM TO S NIM ZACAL TAK TO S NIM TUHLE VARKU DOJEDU FAKT NEVIM KOLIK S KOLIKA.
pokukaj si tu thready indoor, mam taky pocit ze tu dakto uz krystalonom indoor hnojil...pripadne si daj do hladania krystalon alebo hnojiva a tam si to pohladaj. je to tam len to treba najst
Taky se snažím vytvořit indoor a vím co to je za investici, docela dost pro méně výdělečné nebo vůbec-jsem ten případ tak mi to trvá. Byl bych rád kdyby jsem už aspoň začal tak jak ty a při druhém jen vychytával a vychytával Přes hnojiva ti moc neporadím, zkus něco pohledat a sehnat nějaké levnější, ale lepší než krystalon.
Hodně zdaru.
edit...ze ma to hned nenapadlo..dojdi fazu rastu uz s tym krystalonom alebo si kup wuxual (cia ako sa to pise, len neviem ci to neni hnojka len na hydro- poprosim skusenejsich o upresnenie...) a kup si predsa hnojivo OBM na kvet. maju ho v OBI atd. kup si toto a uz nic neries ak nechces investovat kes do lepsich hnojiv z growshopu
edit2... este ma napadlo ze ja som kupil v tescu guano hnojivo. su to take tycinky (v baleni je ich asi 30ks a stalo to cca 70sk)
guano je hnojivo z vtacich sraciek, na baleni bol napisane ze je to od nejakych vtakou z peru ale frcalo to super. pomer npk tam bol ok a rastliny nevypadali ze by im daco chybalo. proste sa to len pichne do hliny a to posobi cca max 2 mesiace. sice tomu neverim a podla mna za mesiac tam uz nic neni. neviem kolko to chces este nehat rast, podla toho sa zariad.
No premyslim a asi mate pravdu.I kdyz v posledni dobe hnojim tak 1 x tydne takze...Pokusim se sehnat neco lepsiho asi to OBM ale v nasem kraji neni dvakrat mnoho obchodnich domu.....
Jo hele ja nevim jestli nahodou nesvitim spatne.Na rust jsem svitil 18 hodin a 6 tmu.A tet jsem to otocil a ssvitim 6 hodin a 18 hodin je tma.Je to dobre???
jezis maria preco si to dal naopak!!! sviet 12svetlo/12tma
a hned to maž prepnut
co si tu nic necital, uz mi je to ako tak jasne preco je to take riedke
...som si pozrel este raz tie tvoje fotky a uz to vypada o troska lepsie ako tie posledne
kolko dni ti to uz kvitne, pocitas to ? dufam ze ano....
a skus si kupit to obm, je jedno ze nemate moc obchodakov, skus to dakde najst. ludia tu pisu ze v cechach sa to da kupit hocikde....