Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zhulil jsem se a zacal kreslit a pocitat...
Vyslo mi, ze pro mrak ktery mem nad hlavou ve vysce 10 km, coz je pry tak max kolik mraky byvaji, je nejvzdalenejsi pozorovatel, ktery ho taky uvidi vzdalen 6229 m. To jsem teda cekal vic. Mozna mam nekde chybu.
Je vesmír nekonečný? Jak to nekonečno vypadá a když někde končí, co je za ním? Nic? A jak to "nic" vypadá?
A jak píše HiDDen 69, je dost možný, že doletíte na konec a objevíte se na začátku, takže se dá říct, že objem vesmíru je to samý jako povrch koule - nikdy nekončí, ale opakuje se
My většinou zkoumáme různý části přírody - rostliny, zvířata... Proč vypadaj, voněj zrovna takhle? Nebo se vžíváme do role zvířat (kočky, psi, ptáci...)
Já stejně žiju v domění, že tenhle svět je virtuální a že buď funguje sám, nebo nás někdo ovládá a všechno je někym "naprogramovaný". A omamný látky jsou programy, který maj změnit váš pohled na tenhle svět nebo aby vám přiblížili ten svět skutečnej, uvědomnění si reality. O tom se dá polemizovat hrozně dlouho.
Jak vzniknul z ničehonic život, to taky nestíham, zkrátka tohle je virtuální svět a basta... Ale někdo ho musel vytvořit - někdo živej, ale jak vzniknul?, áááááááá, volejte Bohnice
Nebo, jak by svět vypadal, kdyby neexistovaly barvy?
Když jste high, tak zkrátka přemejšlíte nad takovejma věcma, co jsou jinak uplně běžný a nezaobírate se jima... Ale to se o týhle rostlině všeobecně ví.
kolumbijec:nemůžu si pomoct, ale když něco vystřelim do vesmíru a ono se mi to vrátí z druhý strany, tak vesmír musí bejt...koule? to těleso musí rotovat aby se vrátilo s tý druhý strany. tzn. musí mít střed(vesmír)
asi je to too much complicated, ale snad mě chápete?
predstavte si ale takhle nekonecnej vesimr treba nase zeme je 3d svet a přitom ta "nekonečnost" funguje jen ve dvou rozměrech (jako že když dete n sever dojdete nazpět ale od jihu, a když na v tak přijdete ze Z zase zpět, když ale jdete dolu směrem k jadru tak už nezpět nedojdete) tak třebe ve vesmíru aŤ dete kamkoli vždycky dojdete nazpět
to by byl vlastně vesmír takový x-rozměrný těleso
......
to je fakt úlet
2moswa: nevim. sam tomu ale vubec nerozumim.................. jenze uz je teoreticky dokazany ze existuje ctvrtej rozmer. jenom se nevi jestli je to cas nebo dalsi prostor.
(p.s.- podivejte se na KOSTKU)
asi je to totál kravina, ale já pár věcí nechápu, který ostatní chápou. napr.jak je možný, že letadlo lítá. prostě hliníková nebo jaká roura a letí...no moc to nepobíram potom ještě nechápu sochy na Velikonočních ostrovech a pak - no a teď sem to zapoměla. ku*wa!!! tak snad příště
mno ale neni to jen o vztlaku ze jo, jinak by to neletelo dopredu ale jen nahoru , o to ze to leti dopredu se zase stara zakon akce a reakce: motor udela psssssssss do vzduchu a vzduch jako reakci udela to ze zase udela psssssss do letadla a roztlaci ho