Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
verze toho IE je 6.nevim jak ti tu závadu mám popsatnejdříve mi vyskočí okno z varováním:VÝSTRAHA ZABEZPEČENÍ.blablabla........dole je jestli chci pokračovat,dám anovyskočí to okno znovadám zase anovyskočí menší okno kde se píše jestli chci stahovat nezabespečené data,dám znova anopak mi sice najede chat,ale dole vlevo na liště mi napíše že na stránce se vyskytla chyba a nikdo tam není.stránka s chatem se objeví,ale nikdo nikde
nevim co stim
tu Mozillu mám stáhnout jakou?je jich tam spoustynemám z Mozillou žádné zkušenosti.
díkydíkydíky
Když v IE6 poklepeš na lištu "na stránce se vyskytla chyba", co ti to vypíše?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Ja se taky na chat nemuzu pripojit pouzivam operu a na IE urcite prejit nechci za ty problemi me to nestoji ale jakmile se pripojim tak me to po 10s odpoji a zase pripoji a o tech 99% lidi kterejm to funguje dost pochybuju :-p
No já normálně používám FireFox ale na chat (už od dob starýho chatu) chodim vždycky přes IEčko
Nejvěčí výhodou teďka asi je, že ve FireFoxu si můžu dál pročítat Grower aniž by mě to po každým zalogování do chatu odhlásilo - takle sem tu normálně pod Liškou a na chatu pod IEčkem...
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."