Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem si vcera objedna hnojky co mi doporucil fire
Produkty
1 x Plagron Phyt-amin 249Kč
1 x Advanced Hydroponics - Dutch formula MICRO 249Kč
1 x Advanced Hydroponics - Dutch formula GROW 199Kč
1 x Advanced Hydroponics - Dutch formula BLOOM 199Kč
Cus, tak tu objimku si dej k tomu nasavani, aby ti pres ni ( tzn. i kabely) nesel ten horky vzduch...precejenom je to bezpecnejsi ...a kdyz si sezenes vetrak ktery ti to utahne tak tam muzes mit jenom jeden misto dvou mensich...
2radegast: jj diky tak sem to chtel udelat ... a ty dva vetraky tam necham.. prvni na vhaneni vzduchu do tuby a druhej na konci za filtrem (aby to tahal z toho filtru ven a vzduch se netocil v tube)
jinak vikend plny zmen se blizi a fotak mam taky zajistenej tak vam udelam takovej mensi report z prestavby
Chtel bych se tady pozeptat jestli mate nekdo zkusenost s vetrakem "TDM 100" ?? Chtel bych ho pouzit do cooltube. Dat ho na zacatek tuby aby vhanej studeny vzduch do tuby a ten sel nasledne pryc z pestirny ...
A kde je tedy ono zjednodušení? V tom, že nejsou důležité otáčky ventilátoru, ale množství vzduchu, které větrák "přežene" za minutu (to se tradičně udává v kubických stopách za minutu tedy v CFM a platí, že 1m3/min = cca 35CFM). Důležitý je tedy průtok, a ten je tím vyšší, čím jsou větší otáčky ventilátoru... avšak druhým kritériem může být například rozměr samotného ventilátoru.
je tam i tabulka z ktere se da lecos vycist doufam ze nekomu poslouzi
tu lampu maš furt tak vysoko jako na poslednim vobrázku??estli jo tak sis tu cooltube nemusel kupovat dej to niž ale tak at ti teplota u vršku nepřekroči 30stupnu jak řáká MANHUNTT ale to s tou cooltube nebude problem..jinak kyti vypadaj hezky
2zaya.cz: mam ji niz a kyti vypodlozeny ... casem vylepsim
jinak jsem poridil vetrak na 220 ofukovaci a musim rict ze je dost dobrej -- ficii jako kravicka
objednal jsem si jeste dalsi 12V vetrak do tuby .. je to Sunon s 140 m3/h prukotek a 34 dB hluku tak uvidim.