Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
luckybob: jojo videl, ono to cely dopadlo uplne jinak nez jak se to nazacatku naplanovalo. Ve sklepe lezi schovanej valec na v-scrog
bavil jsem se tim jak jsem je tvaroval vetev po vetvi a zkousel co a jak a na sit uz nejak nebyl cas, ale proc to nezkusit takhle, jeste zkusim vyfotit pohled svrchu, rekl bych ze je to docela rovnomerne
růst:
Biogrow 1ml/l (od Biobizz)
1x týdně Enza Forte (Plagron) prolejt takovým množstvím vody aby nemíň půlka zase vytekla
květ:
Biogrow 1ml/l (tohle je pořád stejný)
Biobloom 1-4 ml/l (Biobizz)
Top Max 1-4ml/l (Biobizz)
Enza Forte 1x 7-14 dní - podle toho jak mi to vyjde a jak se holkám daří
na začátku samozřejmě kořeňák, sem tam phytamin (ale ten spíš abych vypotřeboval, zatím jsem žádnej efekt nezpozoroval) a 1-2x hořkou sůl (v těch kupovanej substrátech mi kytky občas žloutnou)
EC nesleduju, pH jen občas, mám vodu kolem 8, ale když jsem teď měřil pH toho co vyteklo po proprachování enzymem, tak to bylo cca 6-6,5 takže vcelku v pohodě.
po delším čase mám zase k ruce foťák, je to cca 47 den v květu, před týdnem jsem se vrátil po deseti dnech a tak se mi mezitím trochu vymkla vlhkost, při návratu tam bylo 86% čímž jedna palice chytla plíseň (naštěstí jsem ji včas eliminoval) a na většině kytek se usídlily svilunšky, takže i trochu prostříháno.
teď už jen tak asi dvakrát pohnojím a zbytek už jen flush, co myslíte? na jak dlouho to ještě vidíte?
tak už je dávno sklizeno a usušeno, omluvte tedy moji dočasnou indispozici, ale nějak se nemohu odtrhnout od testovani
Bylo toho jistě přes 100g ale přesně nevím, neměl jsem po ruce váhu a tahat to k váze do práce mi za ten risk nestojí a navíc jsem se neubránil před občasným uštipováním.
Tak jen pár foto na závěr. Skříň je teď OFF, snad zase někdy na podzim.
Jéje dík za karmu, už jsem nevěřil, že to tu někdo sleduje.
Tak bych ještě mohl doplnit, že toho bylo něco přes 150g. Ty vrchni modely uz s jistotou neurcim, byly to nejake prebytky od kamaradu a k tomu jsem měl ještě několik vlastních Sharků, ten nejvetsi kus je na posledni fotce
A už je to všechno fuč
Jediné, co zůstalo, jsou původní kytky, zase jsem je po ošmikání vrátil pod lampu a přepnul na 24/0, veget se protáhl na dva měsíce, určitě bych tomu pomohl kdybych je všechny přesadil, ale na polovinu ještě nemám pořešený větší květináče a to asi chvilku zabere.
A ne všechny holky se mi takhle podařilo převést, tuším asi tři jsem při sklizni obral natolik, že nebylo z čeho začít růst, ale abych pravdu řekl, ani nevím kam bych je tam nacpal, skříň je úplně plná
Tak jsem po posledním hnojení a zbytek už se bude jen promejvat vodickou, at to pekne chutna. Nekdy bych zkusil nafotit i detaily, hlavne u jedne si brousim zuby na pristi Cannabis Cup
tyhle neznám, každopádně jsou to zase kytky který jsem už jednou sklízel a to v prosinci, pak jsem udelal reveging a az na dve to vsechny zvladly do takovyhle formy
Tak jsem je konečně ostříhal a pahejlky zkusil napotreti vratit pod lampu, tentokrat uz je ale jen ozivim a zasadim nekam ven
Až to nasuším, tak dám vědět výnos, ale tenrokrát jsou paličky menší zato v mnohem hojnějším počtu. Však se taky mnohem víc větvily a ten reveg jim asi taky ubral trochu dech.
Jinak to zhuluje parádně, já už po několika dnech trochu uvykl, kamarádi co ke mě zajdou jsou na tom občas hůř
super vecicka ten reveging. Kolko krat sa da takto pestovat za sebou?a kvalita a kvantita sa ti bracho neznizila? a este jedna dotaz,ako dlho si to mal na 24/0? inak k+ samozrejmost