Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele já ten FIM zkoušel už hafokrát a furt nic je tu vubec někdo komu se to povedlo? A jestli jo tak se prosim pokus mi to trosku polopate vysvetlit jak je mozny ze se ti to povedlo, protože mě se to furt ne a ne povist
Já sem to zkoušel poprvý a vyrostlo mi z kažký kytky 5-6 novejch větví.2 Bartyk. Prostě ten chumel nahoře vodsekni tak nějak v půlce aby si usek i kousek stonku. Je to fakt jednoduchý.Taky sem tomu nechtěl věřit, ale fakt to funguje.
no todle je velice "naturalisticke" až vlastně "dekadentní" vyjádření, ale každá rada dobrá.... takle se to možná naučim už na 15tej kytce
chápu to teda dobře že tam je takovej chumlík, ze kterýho ještě prd poznam kolik se to chystá bejt lístků, a v ten moment tam do toho šmiknu tak někak těsně nad stnkem a ono (když se to povede) se to rozvětví na 2,3 snad eště víc "stonků"
platí teda že na nějakym 4 patře to zkusit poprvé???
takže na tom místě (na obrázku nalevo) který vlastně neni ostřím poznamenaný, vyrostou normálně lístky a vedle nich (napravo) vyjedou normálně stonky?? máš někde foto?? ja jenom jestli to vypadá tak zvláště jak si to představuju
jo a máš nějaký srovnání s tim když se to zařízne vodorovně??? (myslim jestli to děláš pod úhlem 45 vždycky nebo tě k tomu dovedlly zkušenosti, že je to prostě efektivnější)
rory: tak jak to dela dalas tak to delam i ja... privedlo me k tomu to ze kdyz jsem to strihl vodorovne tak jsem ne vzdy uspel, bylo to tak 50/50, takhle kdyz to fiknes ze sikma a das si zalezet abys trefil i ten stonek tak je to super... ja jeste delam ze ty dalsi co jsou na druhe stran zastrihnu potom druhym strihem.. a je to u me tak 80% sance ze se to povede...
Mesias: vyhodou FIM oproti klasickemu zastrizeni je ziskani 3,4,5,6.. X novych vrcholu = ve finale sisek
Fantasie me predbehl
Ze zacatku sem zkousel presne podle klasickyho navodu a vysel(stesti?)Cetl sem nekde tady ze to aji nefunguje atd.
Napadlo me to zestrihnout ze sikma a zatim to porad vychazi, tak se toho budu drzet.
no,ja sem FIM priktikoval asi tak 4X a pouze v 1 pokusu se me povedl a to se 3 vrcholkama,ja to praktikuju zpusobem neco mezi 1 a 2....jak to ma byt????