Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JA jsem v zivote nemel zadnou stihu z kuriva,taky nechapu jak to muzete nazyva schizou.To byste museli mit nekolik osobnosti....to asi po zakoureni jointa nemate ne???
Rad si ubalim i pul geckovyho speka a sem akorat zdelenej.Je ale fakt ze uz jsem zazil par typku ktery z toho byli v hajzlu.Jenze kdyz to vypravel tak spis videl bilo a hucelo mu v hlave tak 15 minut.Ja se s timhle nastupem zatim pokazdy vyrovnal ale ze bych mel schizu???hehe to urco ne
Schy(i)zu má snad každej, ať už těm nepříjemným pocitům říká jak chce. Schy(i)záci nejsou ani tak rozdvojený jako spíš mimo. Rozdvojení blbého pocitu????? no nevim.Schy(í)za je spíš deprese nebo depriv(m)ace. To jak jsou mimo a nedokážou reálně uvažovat je dostává do pocitů-méněcennosti, sledovanosti-v kombinaci s paranojou,smrad a tomu podobné jdou z toho nízkého sebevědomí. Přijde-li stihomam po hulení.............buď nesmaž nebo nehul nebo si zajdi k doktorovy(psycholog nebo psychyatr jsou super, ať už z problémů nebo jen tak,poznat se). A nebo se s tim poper:-) Kolikrát to chce jen míň brát.ale to tu ví každej. Čím strašlivější schy(í)za tim zhovadilejší myšlení-ne vždy to je jasný.
toDela_Negro: Někteří lidé jsou mezi šťastlivci co nemohou pocítit podobné stavy, většina si to nepřizná ale jsou tu i ti které to tepva potká-nic osobního!!!!!!!
to bukaJ:pochybuju ze me to potka ted po 4 letech huleni,ale to co nazyvas schyzou je stihomam.schyza-schyzofrenie=rozdvojena osobnost.clovek meni charakter a povahove vlastnosti.tohle jestli nekdo zaziva po vykoureni jointa mel by toho nechat nebo se z nej stane magor.Pochybuju ze tenhle stav nekdo zazil.Prave proto nechapu jak nekdo muze nazvat stav uzkosti schyzou. tot vse
Schyzofrenie=rozpolcení osobnosti, je to možný ale opravdu ojedinělí, myslim to opravdový. Ne že si někdo řekne-aha, asi jsem tu dvakrát, půlka jde do leva a půlka do prava. Schyzofrenie je trochu složitější. Já sám oní nic moc nevim. A to mam spolužačku s paraidní schyzofrenií!!! Je to diagnóza profíka v madhauzu! Oni žijí v jiném světě, nedokážou odlišit bludy od reality. Mají neskutečný depky, deprim(v)ace z toho plynoucí je postupně drtí. Maj haldy, nakonec slyší hlasy a noční můry. Prostě schízááci.
Když se bojíme,že smrdíme,lidi nás pozorujou,máme strach někoho potkat,tak to je spíš známka toho,že máme v podvědomí že jsme udělali něco co nechceme aby někdo věděl,páč bejt na ulici zhulenej jak motyka přece jenom neni úplně normální.Kařdej umí s hulenim žít jinak,ale schýza tohle rozhodně neni.Moje žena dělá v blázinci a nosí fakt vostrý příběhy,do takovejch sraček bych se nikdy nechtěl dostat.Navíc hulení nemůže schýzu zapříčinit ale rozjet jí jo.Ale to se tady už řešilo kdesi jinde.
A slang se lisi misto od mista. U nas rikame schyza situaci kdy jsem rozpolcen. Kdy napriklad vim ze spravne bych mel udelat A, ale udelam B. V ta chvili jsem rozpolcen a mam schyzu. Napriklad.
... lebo taketo stavy mavam. zle dobre. myslim si ze schiza ze ten isty dusevny stav, iba nekotrolovatelny. teda ked este viem kontrolovat svoje dusevne stavy mal by som byt v pohode. ze??
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
No tady u nás v Praze označujeme slovem "schíza"
jakýkoliv nepříjemný duševní stav
související s užitím drog
Já osobně to rozlišuju na dva druhy.
Jednak schíza ve vztahu k okolí-paranoia, sledují mě, vypadám divně, poznaj to,
a pak schíza ve vztahu k sobě, čili nějaká ta hlubší introspekce,
kdy se vyplaví nějaký ten nepěkný obsah našeho vědomí a podvědomí, čehož máme všichni asi požehneně, že.
o víkendu sem byla s kámoškou co stíhy nikdy nemela v seníku, a povedlo se mi ji tak vystíhovat že měla skoro vetší strach než já, taky hustý
jinak k tomu schiza/stíha, dobre chápu to, uznavam, zadna schiza jenom stiha ale taky hnus...
o víkendu sem byla s kámoškou co stíhy nikdy nemela v seníku, a povedlo se mi ji tak vystíhovat že měla skoro vetší strach než já, taky hustý
jinak k tomu schiza/stíha, dobre chápu to, uznavam, zadna schiza jenom stiha ale taky hnus...
V mém okolí "schíza" znamená totéž co u Pavlika, tudíž nějaký nepříjemný pocit(může být paranoindní) anebo třeba i nějakou hodně zvláštní situaci prožitou pod vlivem drog
taktiež suhlasim s Pavlikom-ja a ludia okolo mna tiež označuju slovom schyza neprijemne stavy pod vplivom drog.Ja zaživam najväčšie schyzy ked idem po meste(sam) a som zhuleny-vtedy sa citim taky sam,taky zranitelny(ked som v skupinke zhulenych ludí tak sa len smejem a je mi dobre-okolie si ani moc nevšimam).Tiež mam schyzu ked sedim (za určitych okolností npr v inom meste) s neznamimi ludmi v knajpe ktorich vidim prvy krat v živote-proste si snimi nemam čo povedať a som ticho a len ich pozorujem,počuvam očom sa bavia a oni maju zomna haluz a myslia si že som dementny debilko(proste mi chyba ten lalok v mozgu ktory je zodpovedny za to že človek začne chrliť (hovoriť)kopec "k**otin a uvolni tym napetu situaciu).Som taky tichy sledovatel ,ale som ohnive znamenie a občas riadne vsplaniem.To ale samozrejme plati len pokial niesom s ludmi ktorych mam fakt rad,ktorych poznam,ktori mi fakt prirastli ku srdcu-vtedy nemusim byť ani zhuleny a mam usmev od ucha k uchu a tlama sa mi nezastavy-proste pohoda
Já pálim teď čtvrtym nebo pátym rokem a s podobnejma stavama mám už celkem hafo zkušeností. Myslím, že jeden z hlavních faktorů je, že jsem člověk velmi hloubavý a navíc se zajímám o filozofii, esoterní vědy, psychologii atd. a to řekl bych velmi hluboce.
Když se pak dostanete do stavů změněnýho vědomí a přitom se ještě dostanete do situace, kdy začnete o něčem hrotit, tak to pak může bejt pěkný psycho. Můj nejdrsnější zážitek z tohoto hlediska byl na houbičkách, na který jsem se už ale vys... . Bylo mi tak ouzko, že jsem se do rána fakt viděl na psychárně. Další intoxikace taky nestáli za nic, takže s houbama šmitec.
Jinak další mazec je ten, že zhulenej chodim rád po městě s dicmanem na palici a do uší si dávám filmové soundracky - ta orchestální hudba. Následně nechám svojí fantazii a obrazotvornost volně plynout a občas to je nášup. Třeba mě něco napadne, čemu se začnu smát a mám pocit, že lidi si buď musí myslet, že jsem divnej nebo tuší, že jsem vysmahlej. A úplně nejhorší na tom je, že nevim jestli je to fakt nebo ne. Dokonce se mi jenou stalo, že proti mě šli dvě holky, smáli se a když jsem prošel kolem nich, tak jako bych zaslech, jak jedna říká tý druhý něco jako: "To je ten blázen..."
No fakt nevim. Z tohoto a jiných důvodů se radši v poslední době začínám vyhejbat lidem, kór v modifikovanym stavu a i různejm myšlenkám. Dřív jsem se snažil umět všechny stavy, myšlenky a různý způsoby myšlení nějak řídit, kontrolovat, pojmenovat a prozkoumat. Nakonec jsem však začal mít pocit, že se to všechno nějak obrací proti mně.
No co, jedinou útěchou je, že na světě v podstatě neexistuje normální člověk, takže jsem se mnohými věcmi přestal v hlavě zabývat a svoje chyby a nedostatky jsem si připustil za sobě vlastní a přirozené. Jediným mým nepřítelem však zůstávaj lidi, co mě mnohými svými reakcemi a jednáním občas trochu vyhadrujou, ale tomu, jak už jsem se zmínil, se snažím vyhýbat. Snad je tohle řešení jedno z těch lepších.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!