Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ano dá.. ale neni to adekvatní... jakmile se venku oteplí nebude to ono... a nehlede na to že euro moc nevydrží začne vydavat podivný zvuky.. a taky už se tu o tom mluvilo že cooltube neni tak prevratny a že u velkejch wattáži je lepsi mit predimenzovany chlazeni a to u 600W ja potreba 600 má hodně tepla ve forme záření a to neuchladis...
Ano je to lepší, mít vše předimenzovaný, ale každý má svý a většina lidí tady řeší hlavně náklady. Já, kdybych na to měl, tak mám ke cooltube předimenzovanou ventilaci, klimatizaci, atd., atd.
Tak se mi zase podarilo sehnat na chvilku fotak, tak prikladam novy material Omlouvam se za kvalitu fotek, ale proste to nejak neresim.
Tady neco techniky a ma skrin.....eura a spol...
Co se tyce chlazeni se kterym jsem mel problem, tak se asi vyresil. Na holky foukam cersvej vzduch kterej rozhani jeste vetrak. Zarivka ho jen lehce ohreje, takze pohoda. Otazka je az prijdou vedra. Ale cool tuba na ceste.
Taky jsem trochu zvetsil vlhkost prostym mokrym rucnikem. Taky pod holky proste naleju vodu, krasne se vyparuje.
...taky pokus o dodavku CO2, ocet + soda...jako asi jim to neco dava, ale jdu do kvasinek.
No a tady Peacemaker ze 3 tydne.
V pondeli jsem je prepnul 12-12. Taky jsem prestal s Roostem a Cropmaxem. Ted jim davam Bloei, Alga Bloom, Phytamin, Repro Forte (min.)...taky jsem je pred prepnutim prolil Enza Fortem...fakt jim dela fakt dobre.
Prumerne maji 17 cm, ale jsou tam dve frajerky co maj pres 23 Nejmensi 15.
Budu rad za nazor zda malinko prostrihat. Jsou husty jako jungle
V takovimhle boxíku by se daly udělat pořádný kytišky
Chceš zůstat u substrátu?
Já mám taky 6-tikouli a vysral jsem se na nějaký oryg.Grow větráky,koupil jsem 2 pořádný sunony a bez problémů.No uvidíš.
Původní příspěvek od KABUTO V takovimhle boxíku by se daly udělat pořádný kytišky
Chceš zůstat u substrátu?
Já mám taky 6-tikouli a vysral jsem se na nějaký oryg.Grow větráky,koupil jsem 2 pořádný sunony a bez problémů.No uvidíš.
Původní příspěvek od MeDWeD [cite]
o a tady Peacemaker ze 3 tydne.
V pondeli jsem je prepnul 12-12. Taky jsem prestal s Roostem a Cropmaxem. Ted jim davam Bloei, Alga Bloom, Phytamin, Repro Forte (min.)...taky jsem je pred prepnutim prolil Enza Fortem...fakt jim dela fakt dobre.
Prumerne maji 17 cm, ale jsou tam dve frajerky co maj pres 23 Nejmensi 15.
[/cite]
Dej si tam bublaky, nebo jine hydro. Takhle bys nemel za 3 tydny pod 600w takovy prcky, byt pekne zelene). Pak se podivej na BZZZUC booster a na mytras folii. Investice je bohate vracena po sklizni.
Enjoy.
Jojo, bublaky se planujou asi na priste. Ale me ta hlina proste bavi...
Původní příspěvek od MeDWeD aspon si na tom vyzkousis co ty kytky chteji. Ja jsem taky mel napred hlinu (ale ted uz ani nevim proc - moc sem se toho hydra bal), ale pak jsem vyzkousel drip a ted bublak. Priste asi aero...
Jasny, proste to musim zkusit... Me se to v ty hline proste nejak libi...kua
2senior:ten dávkovací set CO2 "gejzír" je v pohodě.Ale z vlastní zkušenosti (resp. z vlastních pokusů) vím,že COčko má smysl jen při "odděleném " chlazení cooltube,s přesným načasováním větráků a v neposlední řadě je nutná dokonalá nepropustnost pěstebního prostoru.To COčko se začne pořádně vstřebávat až po nějaké chvíli a při vyšší koncentraci.Takže vzhledem k celkové komplikovanosti se mi zdá ze začátku zbytečný.Měl by to být jeden z posledních "upgradů",když už jsou ostatní věci v rychtě.
čus
Tak se mi podařilo pujčit foťák, takže nové foto je tu
Dost se toho změnilo. Konečně jsem pořídil a úspěšně instaloval cooltubu. Zapojil jsem jí mezi filtr a ufo a musim říct, že to funguje docela slušně. Lampu mam 40cm na kytí a zatim je vše ok Teplota u holek se pohybuje okolo 27C.
Jinak je krmim Bloomem od Plagronu, taky Phytamin, Repro Forte. 1 tydne proleju Enza Fortem. S Bloomem střídám Bloei od Bcuzz.
Jinak bych rád zkusil Green Sensation taky od Plagronu. Prej je to docela peka, holky to maj rádi a líp rostou. Nevíte někdo???
Taky jsem holky docela prostříhal, i když to neni vidět. Chvíli jsem si říkal že možná až moc, ale teď myslim že je to ok.
Tak se mi podařilo pujčit foťák, takže nové foto je tu
Dost se toho změnilo. Konečně jsem pořídil a úspěšně instaloval cooltubu. Zapojil jsem jí mezi filtr a ufo a musim říct, že to funguje docela slušně. Lampu mam 40cm na kytí a zatim je vše ok Teplota u holek se pohybuje okolo 27C.
Jinak je krmim Bloomem od Plagronu, taky Phytamin, Repro Forte. 1 tydne proleju Enza Fortem. S Bloomem střídám Bloei od Bcuzz.
Jinak bych rád zkusil Green Sensation taky od Plagronu. Prej je to docela pecka, holky to maj rádi a líp rostou. Nevíte někdo???
Taky jsem holky docela prostříhal, i když to neni vidět. Chvíli jsem si říkal že možná až moc, ale teď myslim že je to ok.
Malino se lesknou...nez dorazil fotak, tak jsem je pokropil.
pěknej green!
já bych to příště nechal o něco dýl růst,pokud možno nahoru.
byl by to libovej scrog.
vlastníš matičku peacemeakera?vyměnil bych nějaký řezy
Původní příspěvek od KABUTO pěknej green!
já bych to příště nechal o něco dýl růst,pokud možno nahoru.
byl by to libovej scrog.
vlastníš matičku peacemeakera?vyměnil bych nějaký řezy
ať se daří
Bohuzel rezy jsem "dostal", ale jestli bude vysledek good, urcite sije dam znovu. Zatim se mi hrozne libi jak rostou. Maji peknou stavbu...
Jinak priste planuju WhiteRussian