Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nastavení foukání jde pouze kolem své osy,nahoru ani dolů to nastavit nejde,myslim si že to ale není moc veliký problém můžeš jí na něco postavit.bezpečnost si myslim že je v poho,když to všechno pořádně odizoluješ tak by neměl být žádný problém.randál to nedělá skoro vůbec žádný,počítám že ani těch 35 db tam není.jsem rád že ti to stěma řízkama vyšlo
hmno.. chtěl sem se jen zeptat když už tady řešíte tu zvlhčovačku... co takhle rošení výbojky pokud není chráněná (cooltube) Myslím že bi ji to mohlo odrovnat... Jinak pěkný kýtíz, tak ať se daří... není víc co dodat..seš masér
for:----------kruz
stou zásuvkou ti poradim jenom to že jí dej mimo pěstírnu a tím ti nemůže zvlhnout,a stou teplotou,teploměr zavěs těsně k vrcholkům kytek a nech ho tam nějakou dobu vyset,nesmí teplota překročit 30 stupnů.pokud je teplota vyšší,tak více odvětrávejměří se teplota na světle a né ve stínuale jinak se ptej pokud budu vědět odepíši.
for:----------wad
nevim,já mám lampu holou a vypadá to že jí to nějak nevadí
Cest chlape,kyti mas moc krasne,ale nevim co te jo za typ pestovani,jsem tady totiz novacek.Mohl by jsi mi prosim ten zpusob trosku popsat.Predem diky.Kytky jsou fakt krasne
čaute všichni
Přihazuji další fotovšem krasavičkám se daří velice dobře,měří 75 cmEc vyhnané na 2,20,vlhkost mezi 50-65%,teplota 25-30C.Počínaje dneškem to jede na 12/12 přesně třináct dní.Při přepnutí na květ jsem neproplachoval rohože a to zdůvodu aby kytky ještě trochu povyrostlyproto jsou zárodky květů ještě poměrně malé.Zítra proplach rohoží jinak vše při starém.
Zatím čaues
El Diablo smekám před Tvím uměním.
Co Ti na to mám říct more?????Je to best,máš můj nehynoucí rezpect!!!!K++++ Ti letí!!!
Ale přeci mi to nedá.Si myslím že tam to jedno šestikylo je docela málo nééé?????To vypadá z těch fotek jako že to není zrovna dobře prosvícený!!
Ale jinak jak pravím všechna čest Master.
Kuchtěj Nesmrtelný
Tak jsem tady znova po delší přestávce.Měl jsem problémy s připojením a neměl jsem čas to řešitTed už je konečně vše v pořádku a posílám nějaké fotecky.Jsou poskládané podle data.V pěstírně žádné změny.Max.výška kvítí 1 m
Vypadá to dost slibně.Na květu(12/12)to je dneska přesně 31 dní.Teplota a vlhkost v normálu.
Zatím asi vše.
Po delší přestávce z důvodu připojení jsem opět tady.Kytičkám se velice daří,největší znich měří 1m.Jsou celé poseté palicema a jsou nádherné.Ec je na 2.50,teplota a vlhkost v normálu a Ph je na 5.60.Přihazuji pár fotek,počínaje dneškem to je v květu 31dní.
Zatím asi vše.
Yoo to je fakt oublet.....jednoznačně K+............
.......na kolik to vidíš tentokrát.....g/w asi bude.....co takhle 2g/w..??...hehe to bybyla pohůdka nééé??Měj se..peace....
...............................................ZATIAL......................................................
no nevimkolik toho bude.vypadá to tak na 600-650 g.ale nechci zbytečně plácat čísla.nechám se překvapit.spíše se soustředim na kvalitu a chut.koneckonců po sklizni vše navážim a budu informovat
jak to myslíš osekat celé spodky zbavit je ůplně všech lístečku od spodku až do půlky a stím oholením nevim,ty dvě poslední fotky jsou po oholení a myslim si že to zatím stačí,podle mnějinak jestli to bude doporučovat více lidí tak to udělámdvě várky do zadu jsem je tak hodně neoholoval,tak nevim
tak jsem je ještě trochu oholilv neděli jsem dělal proplach rohožítento proces mě moc nebavítrvá skoro 3 hodiny a musim vylejvat truhlíky jako zběsilejnež se proleje 200 litrů vody skrze kapiláry to to trváholky jsou nalité pryskyřicí a neuvěřitelně voníbudou asi masérský...jinak počínaje dneškem jedou na 12/12, 38 dní.vlhkost 50-58%,teplota v noci 19,přes den 24-28.
přihazuji nějaké foto pohledu do pěstírny a makro záběry na květy
zatim vše,díky za ohlasy a komentáře a K+.ptejte se,krytizujte,poradte,vylepšujte