Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže adresu na muryho už mám tad chci aby moriss mi napsal seznam lidí kdo do toho jde na 100% budem objědnávat jen ROCK BUD hubajs se ještě nevijádřil ale věřím že blockhead má tak je zbytek ho objědnávat přez víkend rozešlu muryho adresu lidem co do toho jdou a od pondělí mu začnem posílat peníze tak lidi rychle
Ten blockhead má hubajs, tak jsme se domluvili, že ti, co ho budou chtít, tak si ho vezmou od hubajse, je ochoten ho vyměnit nebo prodat. Má to z originálních semínek.
přesně jak píše dudušek blockhead se objědnávat nebude já si ho od hubajse stáhnu a ten kdo bude ve skupině na rock bud ho muže dostat k rock bud zítra všichni obdrží adresu na muryho a jedem
Tak to tady tak ctu a sem tam se mrknu na www.seedsdirect.to a pak to tady ctu znova a premejslim a najednou sem premejslet nemusel, vyplnil jsem objednavku a v pondeli ji poslu... dam vedet hned jak dojdou, apropo to ve me vyvolava otazku: nevite jak rychle to prijde? cca 14 dni?
hehe.. ja vul sem byl asi moc mimo.. napsal jsem spatnou adresu a prachy mi prisly z5
takže mi psal mury má zatím peníze od 5 lidí a psal že se na to donnyfinal vysral takže jedno místo je volná nebo zbytek musíme doplatit tak se zatím mějte čaj
Pánové,nechci vám kazit radost,ale právě jsem se koukal na www.hanfsamen.at a pokud to objednáváte z tama,tak je tam napsáno,že je to vyprodánoprotože jinak bych do toho šel s váma...
Aha,a sháníte ještě pořád někoho kdo by do toho šel s vámi?Jestli jo,jdu do toho!Tak se mě kdyžtak nějak ozvěte,co a jak,hlavně komu mám poslat peníze a kolik.
lidi napiste mi kolik to stoji ty semena?????????? nechtel by si je negdo vzit se mnou na pul ja do toho muzu dat tak 200 vic ne nechtel by se negdo slozit?????? nebo kolik to stoji?? dikes all peace!