Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych se zeptat jak budeš řešit vlhkost. Pokud nebudeš mít výbojku v uzavřeným okruhu tak díky síle odtahu budeš mít v pěstebním prostoru stejnou absolutní vlhkost jako v místnosti.
lordWilliam> Jo,dobre ze se ptas..! Mam ultrasonickou zvlhcovacku,ale furt přemyslim jestli ji tam dat nebo ne.. Prece jenom to vytvari az moc vlhkosti a bojim se plisne.. Mozna ji tam dam jen na rust,a az na květu zaroste pletivo tak to budu uz jen mlžit rozprašovačem..
Navíc se trochu bojím toho přívodu vzduchu dole,nemuže to nějak škodit květům až chladny vzduch bude skrz to pletivo s palicema stoupat k odtahu?
Je tu nějaká aktualizace-přidělal jsem k lampě odtah sunon, pod výbojku heat shield a na bok větrák Bravo na ofuk paliček. Dole je už vidět pletivo.
Tady si všimněte detailu odtahu
Kvůli teplotě kterou jsem zrovna neměl nejlepší jsem namontoval pod výbojku tepelný štít,zakoupený v growshopu. Nejenže snížil teplotu o víc jak dva stupně,ale můžu sundat lampu o něco níž,protože diffuser odrazí teplotu a rozhazuje rovnoměrně světelné paprsky na osvěcovanou plochu..
Nejradši bych sem tohle ani nepostoval,ale třeba i tohle někoho zaujme.
Větve nejsou ještě zakoreněné,moc jsem na Kabuta spěchal a teď to potřebuju dokořenit doma. Obral jsem rybičky o zářivku a starý akvárko, pod to sem šoupnul nádobu na vývojku a provizorní řízkárna je na světě.
Cau lidicky,bohuzel to musim zastavit. Musim odjet mimo domov a nestihl bych to sklidit kvuli delce kveteni Navic pri okolni teplote nad 20 stupnu zacina byt ve skrini kolem 30 a to je uz moc. Ale nebojte,snad to dokoncim na podzim a pres zimu. Řízky zakořenily a snad mi vydrží do toho konce roku, udelam z nich keriky,ale bojim se ze nakvetou nebo neco podobnyho protoze nemam matkarnu a porostou jen na okne
trapas ale co se da delat
kašli na 30 stupínků-šíšky budou aspon pěkně pocukrovaný,tak jeď dál:-)*
dneska jsem se proháněl outdoor galerií a nějak závidím.závidím ty obrovský přírodní kití hnojený kompostem a slepičákama.indoor je kvalita a chemka,ale není už to ta romantika.Jenom je škoda,že je bezpečnější pěstovat doma v soukromí než venku.MAXXXIMUM RESPEK OUTDOOOR!
akorat to TD nevim jak dobre pri svejch tlakovejch ztratach profukne ten filtr a take bych dal ten vetrak rozfoukaci dolu a by hnal studeny vzduch nahoru k odtahu pres kytky od zdola od privodu do skrine...inak moc pekne, nevzdavej to .)
jeď dál i ve 30 něco vyroste a vykvete... mě před dvouma rokama vykletlo 180g pod 250 a to teplota bez ofuku asi cca 35 stačí pořádnej ofuk a ono to pujde...
Nejhorší je že jsem se nechal přemluvit abych ti dal nezakořeněný řízky,že spěcháš ,no a jak to dopadlo.
Já teď pojedu CD spolu s G 13/BW a G13/R/OC na bublech
dneska jsem se proháněl outdoor galerií a nějak závidím.závidím ty obrovský přírodní kití hnojený kompostem a slepičákama.indoor je kvalita a chemka,ale není už to ta romantika.Jenom je škoda,že je bezpečnější pěstovat doma v soukromí než venku.MAXXXIMUM RESPEK OUTDOOOR!