Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nirvana shit...Poslal som lowe, po mesiaci nič. Na e-mail odpovedali že prachy majú a semka posielajú, a zasa nič...teraz už ani neodpovedajú...FUCK THEM...
....ale zase mi nejde do hlavy, proč dáváš klíčit semena do rockwoolu, já to vždy klíčím normal metodou na odličovací tampóny, udržovat pořád vlhké, nikoliv bazén, a když se semenama nic neni tak vždy vyklíčej. jestli to neni na malý semínko v RW moc kyselý....:I
Obcas je to seedbankou a obcas mistnim prodavacem ,ktery klidne mohl mit ty seminka v lednici par let.
Rozhodne se vyplati kupovat od vyskousenych seedbanek a ne od tehlech beckovych firem o kterych jsi nikdy neslysel
Původní příspěvek od dr.drôt Nirvana shit...Poslal som lowe, po mesiaci nič. Na e-mail odpovedali že prachy majú a semka posielajú, a zasa nič...teraz už ani neodpovedajú...FUCK THEM...
mám stejnej problém s nirvánou,napsali mi, že peníze dostaly a objednávku odeslaly? dr.drôt už ti to došlo? je to právě měsíc..
pomůžete mi please splácnout nějakej konstruktivní mail v angličtině,nemám se na koho s tímto obrátit..
Já jsem už nakupoval u dost obchodu , Nirvána několikrát a vždy do 14 dní , nikdy se mi nic od nikoho nestratilo. Jinak poslední dobou používám ALIEN , tam jsou některé semena od Nirvány levnější než u ni. Jinak Od alienu běžně do 11 dnů , doporučuji. http://www.growshopalien.com/onlineshop/
Tak nevim dovezl sem si z amstru od sensi asi 30semen, a zatím z 10semen 3 samci tak už pomalu přemejšlim nad pylem pač mě to házet dokoše moc neba grrr
Původní příspěvek od dr.drôt Nirvana shit...Poslal som lowe, po mesiaci nič. Na e-mail odpovedali že prachy majú a semka posielajú, a zasa nič...teraz už ani neodpovedajú...FUCK THEM...
Cafte, cafte...Ja som s Nirvanou uz spokojny 3 rokom..semiacky boli vzdy v poho vzdy dosli v poriadkyu. Ku klicenie len tolko vzdy vyslo cca 7-8 ..coz je dobre.
NIEKTORE SEMIACKA A NIE LEN OD NIRVANY SA MI STALO ZE MALI SEMIACKA PRILIS TVRDY OBAL, TAK SOM MU POMOHOL PRASKNUTIM...OPATRNE A SUPAR VYSLI AJ TIE
INac objednavam od Dutch passion, Nirvana, Mandala seeds, aeste zo shopu vo Wiedni www.hemcy.at Semiacka dosli do max. 14 dnu , vzdy bez problemu.....I8nac preferujem platbu Medzinarodnym bankovym prevodom
já jsem objednával přes eastseeds od Nirvany model Hawaii x Maui Wowie,a semínka přišli v pohodě,ovšem klíčivost 3/10,a ještě k tomu všechny 3 samci kua
Ale přímo od Nirvany jsem neměl problém s modelem s ničim,max. do 15ti dní přišli seeds v pořádku,s dobrou klíčivostí a malym výskytem samců,téměř nulovým,takže asi tak no...
se Sensi Seeds? a objednával jsi přímo od nich,nebo přes nějakej server se semenama co nabízej od více bank,já objednával JH od Sensi a přišlo to v poho,i poměr samců/samic byl 50/50,semínka došli do 14ti dní,se Sensi jsem Max. spokojen, už jen kvůli jejich genetice,která je moc dobrá
Původní příspěvek od martin4688 Alien tam je to drahý jako prase když se podíváte oproti eastseeds.com tam to maj levnější heč
No to je zavádějící, je to odrůda od odrůdy jiné, ale vcelku jsou ceny vyrovnané a i u jiných bank se to moc nemění, spíš bych řešil spolehlivost a poštovné + bonusy.
Jinak Dutch Passion Standard Durban Poison stojí u alienu o 2 eura miň než u eastseed . com a na druhou stranu semena od Nirvány jsou o 1,5 eur levnější, tak neví co je dražší jak prase.
já sem spokojený s nirvanou od eastseeds vyklíčilo 10/10 a všechno jsou to krásné kytky ,sice to byla moje první obědnávka a jiné zkušenosti nemam.. na out se chystam obědnat super skéro a durbana tak doufam že to bude stejně v pohodě
Podle mě je to o štěstí .. nevyklíčit můžou i seedy za 100euro i když u nich bych předpokládal jistou záruku