Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Musíte uznat, že ta dívka má alespoň základní znalosti. Ví, že se to získává z konopí (neví sice jak konopí vypadá, ale na tom obrázku může být nová odrůda zvaná makomáňa), že se to kouří v jointu či ve fajfce. Jinak zbytek těch blábolů je k neuvěření, nevím kde to sebrala (asi od toho černoprdelníka Kalouska). Nicméně má drzost (a la Anička Dajdou) to presentovat světu jako pravdu pravdoucí. Jestliže ona představuje úroveň informací o marihujáně v ČR, pak potěš koště.
uff zatim sem ten článek rači nečet (po tom co slyšim tady )
má cenu to číst ? abych pak nebyl zbytečně nasranej
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
To pisala najake baba na gympli? Mozno iba dostala v skole ulohu, o ktorej nemala ani sajnu a tak pouzila prve informacie ktore nasla a trochu ich prisposobila poziadavkam protidrogoveho programu v skole
Nejde o to ci je pravdive, co napisala, ale dolezite je, ze je to v negativnom zmysle... a ze "bojuje proti drogam...... no hroza
Tiez som si svojho casu uzila protidrogove akcie na nasej "zdravej" strednej...
No přehnala to už na začátku tim že tam napsala že THC je jedovatější než alkohol. Ale nejvíc mi sere, a to teď slýchám všude, je ten blábol o zhoršení péče o zevnějšek! CO JE KURVA KOMU DO TOHO JAK SE OBLÍKÁM!!!
Zašpekulujem si?
11.5.1981 zemřela legenda: Robert Nesta Marley. Díky Bobe
už nikdy se nebudu hádat se sinuhetem
Pripomina mi tohle tema takove ty pulhodinky nenavisti, kdy se sporadani obcane sesli aby vyjadrili sve zhnuseni nad imperialistickou politikou USA. Spolecne si zanadavat to uzasne stmeli kolektiv a kdy vymysli nejlepsi urazku je king.