Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
moje mati si na me koupila testy!! jeste mi je nedala... prisel jsem na to tak ze jsem ji na to kdyz jsem sel hledat neco ve skrini. tak sem tam nasel krabicku a v ni 6 testu lsd. thc. fetamin a anfetamin. heroin .. a jine nektre testy zjisti vice drog najednou.. jsou v urcite skupine. taky tam byla cena za jeden test - kolem 200 kc. vsechny stali stejne. nemuzu tu napsat presne informace protoze tu krabicku schovala jinam! jsou to testy na moc a ukazuji positivni a negativni vysledek a jeste ke vsemu jedno a to ze test byl falsifikovan. to pro pripad ze by jste test nepo... ale jen vodou. takze ted cekam kdy to na me vybali.. ty testy maji dobu spotreby nektery az 4 roky ale nevim ktery.... cekani je na hovno!!!
notwer: dost blbé to máš, ale ak ti ich nedala doteraz mozno....zabudla(to sa stáva). V každom prípade by si si mal dať pozor aby si neprisiel domov in high.
No myslím že high, ne high ti negativní test nevyprdí.thc přežívá celkem dlouho,navíc seš s ním prolezlej skrz na skrz.Východisko?Sehnat chcance od nehulícího kamoše!
Pokud u sebe nic nemáš tak nic nepácháš, klidně jim můžeš říct že nemáš náladu si povídat, protože seš skouřenej jak dobytek, "být zhulený (popř. zfetovaný)" přece neni žádnej přestupek.
2 Dub-Teaser: crack přece báze kokainu tak co by v něm dělaly cannabinoidy (a co teprve cannabinoly ).
já myslím že zrowna tyhle testy jsou dělaný na ph potu,ale nejsem si tim vubec jistej.S tim crackem-neni nahodou crack =Ganja+Kokain? V tom případě by měl obsahovat i cannabi...blablabla (newim jak je přesně to slovo a nechce se mi to komolit)jestli se mylim tak mě vyveďtena světlo páč já být pes,já jít po kosti a já nemít zub (kdo zna vi )
Me treba chytli policajti jak si balim jointa a jediny co mi udelali bylo ze si to mam jit ubalit nekam jinak a ne tady pod kamerou ale jinak u nas je zakazany drogy prodavat a ne konzumovat narozdil od jinejch zemi.treba kdyz hulis s lidma a nekomu podas jointa to je trestny ale kdyz ho polozis na zem a on ho sebere tak je to OK
no mne teraz jeden tipek tvrdi ze THC je aj v cigaretach ale v malych mnozstvach. sa nanho divam ze co to trepe. este sa so mnov stavil. ze im to vravela daka zenska od policie, co beha ako kontola kuklacov. keby to tak bolo, bolo by THC legalne a teda aj rastliny
no jestli crack obsahuje canabinoidy, tak já jsem ředitel zeměkoule :-)
jo a to je jasná pravda, "obyčejní" psy co choděj s bengama na zásahy a do vlaků, vůbec drogy vyčuchat neuměj, jednoduše na to nejsou cvičení, tak že plané obavy, nehulte tolik
Původní příspěvek od Pokémon - co mi udělají policajti, když poznají, že sem zhulený, ale nic u sebe nemám a nic jsem neprovedl?????
Myslím, že na toto ti nedokáže odpovedať nikto, páč je to podľa mňa vždy na (svoj)vuoli toho - ktorého "príslušníka".. Aj keď existujú aké - také pravidlá, každá situácia prichytenia je vždy iná.. Ale ak si sa pýtal na to, čo máš v onej chvíli robiť, už to tu zaznelo: pokiaľ možno zachovať kľud (to chce dakedy poriadne "gule" ), hlavne si z nich nerobiť prdel a slušne odpovedať. Kľudne aj "áno", ak sa budú pýtať, či si požil.. To fakt nie je trestné.
"Klidně zkouřenej do elipsy, ale při sobě ani gram!" (cit.)
Nech sa vám podobné chvíle vyhýbajú. (Alebo vy im )