Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
R_D: ja mam ine skusenosti. Z mojho velmi blizkeho okolia (cca 2-3 panelaky) hulime asi len 3-4. Zvysok sa normale boji ze budu zavisli a lukuju na nas ako keby sme si pichali herak.
Strasne sa mi pacila debatka cca 12-14 rocnych deciek o tom aku travu vypestovali. Jeden zacal tvrdit ze vypestoval 60% travu (asi mysleli na THC) a druhy na to ze to je slabota ze on ma 98%!? Skoro som sa od smiechu rozplakal. No proste brutus. Aj taki ludia asi musia byt.
ZI A NECHAJ ZIT
pár jsem jich měl před 5-6 lety - teď si akorát vobčas vezmu grower tiko nebo mam ještě jedno takový parádní s houbičkama, ale abych měl přes celej předek zelenej list - little bit too old
ještě sou dobrý zase takový ty starý fotrové, který maj třeba kšiltofku s listem - si dycky řikam jestli vůbec ví co maj na hlavě
mne kdyz bylo asi osm let tak me zajimali veci tykajici se ufo a mimozemstanu a koupil sem si triko s obrovskou hlavou ufona co mel v ocich konopny listy a dole napis : ,,vysvetleni proc mimozemstani navstevujou Zemi,, tenkrat sem netusil o travce nic az za par let jsem zjistil co jsem celou tu dobu vlastne nosil...
..jinak bych nerek ze to je nejaka provokace ale ve vetsine pripadu je to spis naprosty kyc
tama...?: jj. tvoje babča je fakt mazák...
Ale já to fakt nemám rád, tadyty krámy. Většinou to nesoj puberťáci a přijdou si fakt husťácký. "Ganja,ganja,ganj,ganja, jsem fakt velkej hulič, to je drsný co, tak na mě bacha, ganja, ganja, ganja..."
Prostě mi to přijde dementkovský... Používám takovýty klasický filtry i na cíga a když si někde točim, tak se často najde nějaký pako co po mě somruje tu nálepku a je úplně vodvařený z toho když mu jí dám a jde si jí hnedka lepit do peněženky aby to mohl ukazovat svej stejně hustejm kámošům...
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
Myslite ze je nieco na tom zle, ked si chcem kupit malu nasivku s konopnym listom a etiopskymi farbami a nasit si ju na koselu na srdce? Nie na srdce ale na koselu v miete srdca
"je těžký zlobit se na život, když je v něm tolik krásy. Někdy mám pocit, že ji vidím všechnu najednou a je toho příliš. A moje srdce se plní jako balónek, co za chvilku praskne. A pak si uvědomím, že musím zvolnit a přestat se snažit to všechno zachytit. A to všechno mnou proplouvá jako déšť a já cítím jenom vděčnost za každičký úžasný moment tohodle nádherného překrásného života"
Pyroment neni dôležite čo si myslime my ale čo si mysliš ty ja keď si niečo myslim ze je to f poho tak ma nemôže nikto odradiť chapeš?? je to tvoja vec
pyro:
Ne je to v poho alespon budes mit origos kosili..ja bych si to klidne taky tak nechal udelat..mam presne takove potitko a nosim ho kdyz hraju vypukany fotbal..nosi mi to stesti...jednou kamos rikal ze ten pot obsahuje thc a ze se mi to do toho potitka vsakne a pak kdyz ho budu nosit tak se mi to dostane do tela..asi je to drsna blbost,ale myslite ze na tom neco bude?
che guevara, sovietske vlajky, americke hviezdy, ganjove listy ... to vsetko je hlupost. na to aby si o mne ludia mysleli ze som maoista, ze som bolsevik, ze suhlasim s amerikou alebo ze hulim ... je to len ista forma bud narcizmu alebo exhibicionizmu ale nic rozumne z toho nehladi... za cloveka vravia ciny a ten co nema co povedat nech je radsej ticho
he - vypada to ze jo - newim gdo
triko - jj - je to nejaky maly - je to docela videt kdyz na nej kliknes a pak na zvetsenej obrazek kliknes jeste jednou
Velmi pekne tricko
K+ pro duda ale ne robim si prdel
"je těžký zlobit se na život, když je v něm tolik krásy. Někdy mám pocit, že ji vidím všechnu najednou a je toho příliš. A moje srdce se plní jako balónek, co za chvilku praskne. A pak si uvědomím, že musím zvolnit a přestat se snažit to všechno zachytit. A to všechno mnou proplouvá jako déšť a já cítím jenom vděčnost za každičký úžasný moment tohodle nádherného překrásného života"
Ja tadyty tricka nemam moc rada, nosi je spusta lidi, ktery to povazujou ciste jen za modni zalezitost a za to, ze kdyz na sobe budou mit tuto triko, tak se na ne budou trebas hulici koukat jinak. Mam jen jedno takovy tricko, ktery jsem si sama namalovala... ale jinak to povazuju za prisernost. a nejenom tricka, vzdyt kazdymu trhovci visi na stanku miliony kovovejch privesku s listama. fuj
Terin: A proc by mel davat najevo? Jsme zavaleni reklamou. Vsude nejake napisy a do toho jeste lidi, kteri nosi reklamu na tricku, neuteces pred tim, ja se toho snazim neucastnit.
2tetrin: s tym priveskom je to ok. Poznam holku co ma nausnice v tvare malickych ganjovych listkov. Aby si to clovek vsimol treba sa dost dobre pozriet. Takato mala drobnost je podla mna absolutne v pohode a ked jej to este k tomu aj pristane...