Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nemám rád BLESK a už vůbec ne ty jejich články. Plně chápu, že to potřebujou prodat, ale jejich struktura "vrah zabil muže 52 ranami POD VLIVEM MARIHUANY" mě ale dost sere.
Delph: No, ja bych to typnul tak do deseti + se samozrejme odvola... No, treba mu jeste zaplatej za to, jak byl chudacek na sracky, ze musel vrazdit... A nakonec z toho vymlati stejnej trest, jakej by nekdo dostal, kdyby mu na zahrade nasli kytku... Aspon moh bejt tak hodnej a okecat to na alkohol...
Ramon dexter: No jo, potrebujou prodat... Kdyz nekoho vidim, jak si to kupuje, tak se mu pod nos smeju... Ale kdyz jsem to nekde otevrel (zajimavy, kde sem k tomu prisel?), tak me u toho strasne braly nervy...
Nojo, týpek hraje na to, že jako byl pod vlivem "drogy" a nevěděl co dělá, aby mi snížili trest kdežto kdyby řek že byl nažranej tak by se na něj vysrali a dostal by to natvrdo
Ale aspoň vidíme, že na trávu kdekdo plive, ale když je v průseru tak se mu hodí říct "byl sem zhulenej".
"Od počátku svého studia učinil jsem si zásadou, že kdekoli poznám mínění správnější, ihned upustím od svého méně správného a pokorně i radostně príjmu názor, odůvodněný lépe." - Mistr Jan Hus
Tak typ nevysel dostal 14 ale na miste se odvolal. Dobytek. Ja bych ho poslal na 14 taky ale lamat kamen do dolu.
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
delph: tady jde o náš právní systém - v takovámhle případě bych mu ani nedal možnost se odvolat - udělal to, tak bych se s nim vůec nebavil - 20 let natrvdo vrčet do chládku
Nechapem jak nekdo skureny moze dakoho zabit. Naozaj nechapem, to su klamstva a mal dostat dozivotie blbec.
"je těžký zlobit se na život, když je v něm tolik krásy. Někdy mám pocit, že ji vidím všechnu najednou a je toho příliš. A moje srdce se plní jako balónek, co za chvilku praskne. A pak si uvědomím, že musím zvolnit a přestat se snažit to všechno zachytit. A to všechno mnou proplouvá jako déšť a já cítím jenom vděčnost za každičký úžasný moment tohodle nádherného překrásného života"
to pyromen ja by som killoval ked som zhuleny vsetkych kokotov co sa nezdaju môjmu mozgu, ale s takymi zbranami ako su fukačka otravena pavučim jedom, lukom proste tichymi prirodnymi zbranami... ale to sú samozrejme len reči... no ale niekedy mam fakt taku chuť napr keď vidim na pohodovom mieste na hulenie ňakych zmrdov,pojebancov ktory čosi čuchaju zo sačkov... a potom sa dozviem že nemaju ešte ani 15 kill kill kill kill kill kill
Existuje jisty typ cloveka, ktereho uspokokuje nasili. A pak je jisty typ cloveka, ktery je proste pica a dokaze nekoho zabit. A at me tady nikdo nerika ze uplne psychicky normalniho cloveka muze trava donutit udelat takovou picovinu, vsadim se ze ten "clovek" nebyl stihan poprve.
Kdyby se vo MJ vědělo víc, tak by každej zazobanec věděl, že ten "gauner" říká pěkný nesmysly a ihned by mu tu "dvacítku" našili, ale protože je MJ podle establishmentu špatná, tak se o ní "dezinformuje" a dopadá to tak, že na to systém sám doplatí...
Btw- 52 ran nožem - ten týpek musel bejt fakt "lehce" psychošílenec s agresivně dementními pudy, či jak nazvat takového "člověka"....