Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Normalni clovek si rekne, no kdyby napsali clanek s nazory trosek na Heroin, tak to taky vsichni jeho uzivatele budou chvalit. Nikdo neprizna, ze dela blbost, ktera mu skodi. :-) Nikdo z nas snad neveri tomu co o sobe lide rikaji, ale delame si nazor svuj podle toho co ten clovek skutecne dela a jaky je. I kdyz je pravda, ze pokud o nejakem cloveku nic nevim, tak si nejaky predbezny nazor udelam i podle rozhovoru v casopise, ale beru ho pak s rezervou.
woogi: dneska sem to četl, dobrá věc. sice nic novýho, ale na mou matku to zapůsobilo a byla z toho zmatená. jen říkala, že je to až trochu moc zidealizovaný. mno, aspoň sme si o tom dobře promluvili.
Jó dobrý Wooogi, akorát by mě zajímalo co ty další dva? Ty sou taky z Groweru? A na tej fotce tam to si ty?
...a když už nic jinýho, tak debatu v těch novinách to určitě vyvolá. A proto bude zajímavý dál sledovat MFD rubriku názory. Tam to lidi zase začnou řešit a budou bitky
Jen ať se něco zase děje
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
chvala vam co meli odvahu tu reportaz udelat + pekne vysvetleny smysl koureni, jinak nemate nekdo tu zminovanou fotku toho clanku? -> ja jsem nejak zaspal a cetl jsem si to az dnes 09.12.2004 z Newtonu.It ,a tam ta fotka neni, rad bych si ji nekde archivoval na pamatku
2 Sinuhet: nemyslím si že zásek a soustředění je tatáž věc....
2 Wooogi: zdárec chlape. Pokud jsem zkouřenej a všimnu si věcí, kterejch normálně ne, nemyslím si, že je to tím, že jsem soustředěnej, ale tím, že vidím v ten moment svět okolo sebe z jinýho "úhlu", z "úhlu" kterej mi vyhovuje......... neumím si ale představit, že bych v práci "soustředěnej" po ganje rozložil a složil stroj tak, aby fungoval..... když jsem zhulenej, mám navíc dost krátkodobou paměť, a ta mi v soustředění se na nějakou logickou činnost taky moc nepomáhá..... Tvůj příběh z čajovny znám i z osobní zkušenosti , ale u nás se tomuhle stavu říká zásek, ne soustředění......... . Samozřejmě neberu Ti tvůj názor a ni si o něm nemyslím nic zlýho, prostě mě ta věta v tom článku překvapila a chtěl jsem vědět, jestli to takhle maj i nějaký jiný lidi, protože já ze svýho okolí nikoho takovýho neznám (a nebo znám a nevím o tom )
Každopádně článek jinak dost v pohodě.............