Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uf, jak si to tak čtu... a trochu nad tim přemíšlim, tak vlastně máte pravdu. Policajti nejsou problém, problém sou blbý zákony a ti, co je vymíšlí. Pokud sem někoho neprávem odsoudil, tak bych se mu chtěl tímto omluvit.
to se zákonama sedí, sou stupidně vyložený a hlavně trestný sazby mi přídou celkem malý
neřikam že fízlové=blbci nebo já nevim co, ale moje zkušenosti snima sou naprd až asi na 2 vyjímky
Neviděl bych to všechno nějak moc drsně, prostě nějaký "přesvědčený" důchodce nebo individuum obdobného kalibru a přesvědčení vidělo pořad o té strašlivé droze, co zabíjí naše děti a dokonce tam o ní mluvili v pozitivním duchu, no hrůza, tak kontaktoval floydy. Stejně to nakonec vyšumí, bude se vyšetřovat a nic se nevyšetří a nikomu se nic nestane, nebude za co. Ve frontě neměli co psát, tak tam hodili tenhle bulvarizující článek.
Mno pořad jsem neviděl, ale prý to bylo spíše o využití tech. konopí, ale také o legalizaci.
Ještě vyjádření účinkujících...
...V MF Dnes citovaný Břetislav Brejcha z Národní protidrogové centrály v článku Jindřicha Šídla a Lenky Petrášové tvrdí, že „…podezření je potvrzeno tím, že někteří lidé přímo v záběrech kouří marihuanu, nabízí se tam perník z konopí, koluje tam konopné pivo…“
„Perník jsme upekli ze semen technického konopí, s povoleným obsahem THC pro pěstování v EU. Marihuanu ve studiu nikdo nekouřil a konopné pivo je běžně sehnání v obchodech, protože také neobsahuje žádné nepovolené látky,“ říká Hanka Gabrielová z občanského sdružení Konopa, jehož posláním je šířit informace o pěstování technického konopí a obnovit pěstování a využívání této hospodářsky nedoceněné plodiny v České republice.
Terčem kritiky policie se staly také záběry na konopné rostliny, kosmetiku ze semen konopí a knihy o konopí. „Rostliny byly vypěstovány z osiva Beniko technického konopí. Celý večer byl z velké části věnován právě problematice renesance konopné rostliny u nás. Proto jsme ji také vzali s sebou do studia, aby lidé viděli, o čem je řeč,“ dodala Gabrielová...
Ohledně postupů policie mám podobný názor jako Sinuhet a další, prostě někdo to dělat musí a všude se najdou v poho lidi a kokoti.
Jinak mám za to, že čím více se o tom bude mluvit a řešit v médiích atd.(samozřejmě nejen v negativním slova smyslu), tím lépe pro nás a naši věc. Lidé možná pochopí..., ale spíš jsem bezbřehý idealista.
tag to je hustej clanej,Autor se tam FURT a FURT opira o to ze se tam pilo kon.pivo a mluvilo a legalizaci.Dle meho nazoru vzechny deti ktere by to melo skazit tak uz davno spaly a ty co to znaj tag asi nekde parily a nemely cas cumet na debatu.
JINAK nejhustsi je asi ta amnestie prezidenta Havla prej existujaou fotky jak vasek za komancu jako hledany "chuligan" kouri marusku
Pratele, chce to cist a snazit se pochopit smysl textu ;-) Autori toho textu v MFD nic nebulvarizuji, proste popsali fakta tak, jak je meli k dispozici. Celkove ten clanek vyzniva na obranu svobody projevu, ja v tom fakt nevidim problem.
Původní příspěvek od DUL Ty zkurvený policajti nemaj co na práci, či co?Kdyby se starali o problematiku tvrdejch drog a nesrali se do konopí, když je to jenom kytka. Nevím co dodat...naše vláda=KOKOTI, naše policie= KOKOTI.....
policie dela jen svou praci. nejakej vypatlanek podal trestny oznameni na to ze v televizi v noci ukazovaly tu marihuanu a policie to musi vysetrit.
kdyz ty budes mit doma skrin, a dam na tebe trestny oznameni ze to doma pestujes tak se taky zacnou o tebe (a tvoji skrin) zajimat. proste delaji svoji praci. policie za to nemuze. za to muzou lidi kolem nas ;-)
To uz neni normalni normalni prednaska o huleni a oni ztoho delaj ...newim co kazdymu vadi na huleni estli by byly radsi gdyby se tam vsichni sjeli z pika nebo nejake te skurvene chemie neni nad prirodu a este neco gdo se zastava fizlu tak na tymhle serweru nema co delat Cannabis Legalis
Fízlové jsou jen výkonný orgán něčeho,
co sami nevymysleli, chyba bude někde jinde.
Náhodou, já mám krásný zážitek z vinobraní v Litoměřicích.
Hrálo tam švihadlo, zrovna hráli Zelený list, hulili asi 20cm brko,
všichni diváci zpívali s nima a hulili taky a mezi tím se v klidu procházel
uniformovaný policista a dohlížel na veřejný pořádek. Evidentně viděl,
že se všichni mírumimovně baví (jak jinak, že), tak to zkouknul, prošel kolem a šel dál svou cestou.... Čili karma+ pro dotyčného policajta.
dopadlo to v pohode viz legalizace.cz
PRAHA - V pořadu České televize Noc s Andělem, který byl věnovaný diskusi o technickém využití konopí a legalizaci marihuany nedošlo a ani nemohlo dojít k trestnému činu šíření toxikomanie. Prohlašují to přímí účastníci televizní debaty Hanka Gabrielová z občanského sdružení Konopa, Kosta Moisidis z Občanského sdružení za legální konopí a Misha Cortez z rockové hudební skupiny Gaia Mesiah.
...bengal sou fakt lamky, at jdou honit vrahy, zabijaky, killery,podvodniky a polityky , kteri ans vokradaj,svine.Stejne to delaj jen pro to aby byl rozruch media se valila a haha. hovada to sou.mno. nebudu je pomlouvat. vrr...
HAHAHAHAHAHAHA.
V MF Dnes asi dělají samí blbci, protože u nás je svoboda slova a projevu, ale nikdo se nepozastaví nad tím, že JEDEN zákon tuhle svobodu omezuje. To je už jak za komančů. A neobviňujte policajty, dělají jenom to, za co je platíme. Na ohlášení MUSEJÍ reagovat, protože tahle vyšetřovací iniciativa určitě nevzešla od nich.
to sinuhet:aji kdyby napsal i jeden prispevek-nejsem na tom lip-uz jsem toho zde dosti pocetl a tvoje prispevky me obcas opravdu dokazali hodne namichnout,ne ovsem vsechny nektere mi i dost pomohly za ty Ti dekuju ale sem tam se nad sebou prosim Te zamysli ok?