Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud máte někdo zájem se připojit, tak do toho...
Na www.cannagenetics.com jsem o tomhle modelu přečetl několik reportů a skoro všichni napsali, že tenhle model jednoznačně převálcoval ostatní genetiku, co daný lidi dosud pěstili...
Tento příspěvek budu průběžně aktualizovat, takže ho pozorně sledujte, kdo máte zájem!
Je tu neděle a vypadá to následovně. Zatím je 6 vážných zájemců, abysme se dostali na finančně únosnou úroveň, potřebovali bysme aspoň ještě 4 zájemce. Navrhuju počkat ještě tejden, jestli si to někdo nerozmyslí...
Po dohodě s Donnyfinalem jsem se chopil komunikace s Cannabis professionals...
Hlavně jsem jim psal, ať napíšou, kdy budou semena k dispozici, jakej způsob platby upřednostňujou atd...
Celková suma bude v USD 165, protože na objednávku přihazujou 10%. Při nějakým kurzu 27 (jsem raděj mírně nadhodnotil) to dělá 4455 Kč.
Když Armageddon chce 3 semena a zaplatí si je, tak na naše to dělá 4455/10*3=1336,5. Takže 1400, Donnyfinal bude mít ještě nějaký výdaje ohledně poslání peněz a následnýho přeposlání semen
My ostatní: zbytek dělá cca 3200 (přesně 3118,5). Děleno 8 - jsme na 400 na hlavu, když přiberem náhradníky (Myšak a Hary), tak to je... ...10 snad umí dělit každej!
Připomínky sem!
Doufám, že dostanu odpověď z Kanady co nejdřív... Ale už na infostránkách hrozili, že odpovědi choděj spíš se zpožděním, protože jim toho chodí mraky. Takže trpělivost!