Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Strategie květu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Marcus
Stálý Člen

Karma uživatele Marcus - 54% Pěstitelská

to Lackyfree Příspěvek č. 17

Je to dost zajímavej nápad. V tom alkoholu začne pryskyřice asimilovat (rozpouštět se), ale co to udělá ve výsledným efektu těžko říct. No za zkoušku to stojí, třeba se zvýší produkce THC. Zajímalo by mě, co na to ostatní???

Marcus
---------------------------
Welcome to the soft parade

Old Post 29-08-2001 v 11:53 AM
Marcus je offline   Profil uživatele Marcus   Find more posts by Marcus   Foto galerie člena Marcus   Click here to Send Marcus a Private Message   Add Marcus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Marcus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Chemie pozor na % Příspěvek č. 18

Tak jsem vyzkoušel postříkat květy alkoholem. Musim upozornit všechny ty kteří to chtějí zkusit. Procenta musí bít dost nízká, doporučuji asi tak do 10% alkoholu. Lépe méně než více, nebo popálíte květy tak jako já (to když jsem zkoušel nejvyžší možnou koncetraci (asi při 40% už to bylo na květy dost). V alkoholu jsem měl naložený listy. Osobně bych řekl že to funguje, ale zaručit to nemohu, protože na tvorbě pryskiřice je závislích mnoho faktorů.
Pokud máte chuť to vyskoušet tak tady je můj postup:
nařeďte si alkohol né více než 10%.
Zkuste si sehnat rozstřikovač s co nejmenší rozprašností, idealní je lahvička od Stopanginu.
Já jsem postřikoval květy jednou denně a to většinou ráno(zhruba 1-2 stříknutí podle velikosti květu). je fakt že kytka začala reagovat tím že pestíky začala intezivněji pokrývat pryskiřicí.
Je jen na Vás jestli to chcete vyzkoušet, jen musíte být hodně opatrný.

Mějte se fajn .....
A ať to výjde.....

Old Post 29-08-2001 v 14:54 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dandy
Stálý Člen

Karma uživatele Dandy - 44% Pěstitelská

co účinky? Příspěvek č. 19

A co potom ty účinky z těch postříkanejch palic? Jde vo to jestli ten alkáč to spíš nesmeje tu pryskyřici, protože v alkoholu se to rozpouští, ne? Jo a jestli vůbec není lepší nechat alkohol alkoholem a hulení hulením.

Tak ty už to nehul :-)

Old Post 16-04-2002 v 15:59 PM
Dandy je offline   Profil uživatele Dandy   Find more posts by Dandy   Foto galerie člena Dandy   Click here to Send Dandy a Private Message   Add Dandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Obecné to Dandy Příspěvek č. 20

je

Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 16-04-2002 v 19:49 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

ahoj Lackyfree: myslíš že by jako ten postřik alkoholem měl nějakej kladnej vliv na potenci THC??? nevim o tom nic, jestli máš nějaký fakta sem s nima :-))

jen aby je to nějak nepoškodilo nebo nějak nerozežralo!

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 16-04-2002 v 21:47 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 22

Bože co je to za pitomost stříkat kytky alkoholem?
1.) Proč by měl ten alkohol mít nějaký vliv na potenci THC?
2.) Jak dlouho si myslíte, že tam ten alkohol vydrží. Když je kytka v teple tak se do několika desítek vteřin odpaří. 3.) Mám naložený paličky v 70% alkoholu už několik měsíců a ještě není všechna pryskyřice rozpuštěná.

VEMTE ROZUM DO HRSTI !!!!!!!!!!!!!!!!

nemo

Old Post 17-04-2002 v 00:28 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cHLeBiK
Stálý Člen

Karma uživatele cHLeBiK - 27% PěstitelskáKarma uživatele cHLeBiK - 27% Pěstitelská

<ha ha ha ..... fen> ha ha Příspěvek č. 23

thak ja ani tak nemam nic pro was, ale u Marcusovo "fenovani kyticek v prirode" jsem byl (jsem porad) na khasi... k+

Old Post 09-05-2002 v 17:21 PM
cHLeBiK je offline   Profil uživatele cHLeBiK   Find more posts by cHLeBiK   Foto galerie člena cHLeBiK   Click here to Send cHLeBiK a Private Message   Add cHLeBiK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Total kapor
Stálý Člen

Karma uživatele Total kapor - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

zaujimalo by ma ci by siska nalozena v alkohole a potom vysusena neziskala nejaku zvlastnu chut pri huleni, napr. skank s vonou whisky alebo konaku by nemusel byt zly. skusal to niekto?

Old Post 09-05-2002 v 17:31 PM
Total kapor je offline   Profil uživatele Total kapor   Find more posts by Total kapor   Foto galerie člena Total kapor   Click here to Send Total kapor a Private Message   Add Total kapor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iJoJo
Stálý Člen

Karma uživatele iJoJo - 38% Pěstitelská

Palec dolů Total Kapor Příspěvek č. 25

No neviem, ked nalozis sisku do alkoholu, THC sa v nom rozpusti, potom to este susit, no, z takej sisky sa asi moc nezhulis.
A alkohol a THC su fuckt 2 rozdielne veci, proste nemixovat (ked tak, tak 1-2 pifka)

Old Post 09-05-2002 v 17:48 PM
iJoJo je offline   Profil uživatele iJoJo   Find more posts by iJoJo   Foto galerie člena iJoJo   Click here to Send iJoJo a Private Message   Add iJoJo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sionman
Nový Člen

Karma uživatele Sionman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

no tak tři zlatý zásady před sklizní:
1. otrhání těch lístku - nejde o to kolik jich otrháš ale který - otrhej velký spodní a ty který bráněj sluníčku shajnit na paličky, lístky posledních dvou pater netrhej to by se chudinka mohla udusit a moc síly do paliček vyvýjet nebude.
2. ze začátku qetení hnoj hodně, ale 2 týdny před sklizní už nehnoj! pokud nechceš hulit Kristalon (moc dobrá příchuť do kyti to asi nebude)
3. zalejvání to samý co hnojeni, 2 tejdny před sklizní se snaž nezalejvat - když nebude mít dost vody bude se víc chránit před sluníčkem - vyrobí víc pryskyřice.(zalej pouze když uvidíš že začinaj žloutnout lístky dřív než budeš chtít sklidit)

Let it grow!

Old Post 16-05-2002 v 18:41 PM
Sionman je offline   Profil uživatele Sionman   Find more posts by Sionman   Foto galerie člena Sionman   Click here to Send Sionman a Private Message   Add Sionman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jipi
Stálý Člen

Karma uživatele jipi - 65% Pěstitelská

Obecné Re: Příspěvek č. 27

2Nemo> plne suhlasim, to ho radsej vypit 2sionman> kyticky sa nebrania ale uz krystalizuju, to ci sa prestane polievat alebo nie (2tyzdne pred) ma vplyv len dlzku susenia nie potenciu, it's up 2u 2all> co to znamena cus buc autobus?

Old Post 28-05-2002 v 08:36 AM
jipi je offline   Profil uživatele jipi   Find more posts by jipi   Foto galerie člena jipi   Click here to Send jipi a Private Message   Add jipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás