Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Psychoza
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
psycho
Stálý Člen

Karma uživatele psycho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

ještě něco: Je to sice dobrej nápad , nechat si přezkoumat duševní stav, ale to už by na tom nic neměnilo. Copak si pak ten papír přišpendlí na záda??

A o tom to všechno je....Dnešní společnost - tolerantí světová nejlepší / ale doopravdy ubohá k zblití a k nakopání do prdele.

Ale musím si přiznat, že kdybych si s tim s mámou neprošel, tak mi je to taky u prdele....Ale zase to je o tom, že něco musí dělat lidi, kteří "ví". chápete?

Old Post 28-01-2002 v 22:24 PM
psycho je offline   Profil uživatele psycho   Find more posts by psycho   Foto galerie člena psycho   Click here to Send psycho a Private Message   Add psycho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ins
Stálý Člen

Karma uživatele ins - 84% PěstitelskáKarma uživatele ins - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Zdravicko,
Rad bych si taky nejak odlehcil,abych mel lepsi pocit. Jde tady o ganju..ze jo? No a v tom prave zacina byt muj pribyvajici problem. Jak uz tady nekdo rekl..moje maly Ja a moje velky Ja se tvarej jako,ze to nevidej. hulil jsem,hulim a asi uz budu hulit jenze se mi proste otevreli blby vratka a ja do nich hlupak vlezl. Ted me asi moc nechapete...Zacnu teda od zacatku:
Bydlel jsem v takove vesnicce s kamarady kolem sebe. Dokazali jsem si toho mnoho co rict ,dokonce se i uhodit ,kdyz druhy hral blbce a tak nejak se stale posouvat dal. Me to davalo mnoho..mel jsem si s kym promluvit i zablbnout...komu se sverit ,koho milovat...do toho vseho se casem vlozila trava a tripy...Vubec me neovlivnovali..citil jsem se stale high. Mno pravda od toho prvniho tripa jsem nevedl co a tak me jen tak vlacel. Trava samotna na me pusobila tabakovym dojmem u prvnich par speku jsem pomalu nic necitil.
Obdobi pominulo...prisli okamziky smichu,lezeni na zemi ze styblem v zubech...pestrobarevne poddajne svety s mlznymi horizonty,jasnymi horkymi pocity...dychal jsem je! Nic vsak nekonci ani nezacina...vse ve me zustalo,ale postupem casu jsem na to asi zapomel.
Prestehoval jsem se do jineho mesta,kvuli nepratelskym rozbrojum v rodine. Jini lide jine zvyky jine pocity... mozna jsme zvolili spatny smer. To co jsem do Te doby mel jsem nenachazel a tak dychtive jsem hledal,ze jsem pomalu zapomel na svet,kterym jsem predtim zil. Zacal jsem se menit v rukou neuprimnosti,pomluv,intrik a zmatku ,ktery na me vykukoval z oci kolem.
Jsem desnej klidas..moje divka o me rika,ze si necham srat na hlavu a nedokazu se bit. Ma pravdu prestal jsem verit..zapomel jsem nejak na huleni,tak abych ho pripomel slo stale se mnou. Rad se o rostlinky staram ,rad je kourim..ale nebyl jsem na ne pripraven. Dostal jsem se proste do situace,kdy okoli me tlaci nekam ,kde ja nechci byt. Poznal jsem to pozde na to neco zmenit. Mam stale rad jako jsem mel,nedokazu vsak menit okolnosti z dusledku uleku,kterym me prekvapili lide. Jen se divam a cekam...vim ze neprijde,ale snazim se tenhle pocit prejit. Kdyz si do takovehoto stavu zahulim v okoli nekoho z lidi o kterych vim,ze nejsou cisti vuci sobe ani me. Tvari se tak jak to opravdu neciti a jejich rec je vetrem jsem z toho vedle. Sedne na me tezkost a deprese...citim slabost na hrudi a chce se mi rvat. Jsem presne ten sensitivni clovicek,kteryho jedna vec rozhodi a ostatni mu padaj na hlavu..prisuzuju to castecne svemu Ja a castecne trave. Svet se mi zmenil a ja se ho pokousim postavit zpet. Chtel jsem nakonec rict...travu neodsuzuju jen si myslim,ze jeji pouziti v urcity okamzik neni spravne.
Jsem to ale citlivka....ale je mi uz lip.
Vracim se ke svymu zivotu takovymu jakej ho chci...ke svym kamosum a na jedno tohle dlouhy psycho chci zapomenout. Prijemny probuzeni nemyslite?
tak papanek ins

ins

Old Post 06-02-2002 v 16:44 PM
ins je offline   Profil uživatele ins   Find more posts by ins   Foto galerie člena ins   Click here to Send ins a Private Message   Add ins to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hnut
Stálý Člen

Karma uživatele hnut - 0% Pěstitelská

bojuj Příspěvek č. 19

2ins.
bojuj, chlape. drzim ti palce, protoze bejt rovnej chlap je asi kurevsky tezky.
teda zadne asi, je to kua tezky. a jde to pomalu a nikdy to nebude dobry a do sracek to jde mnohem snaz.

a me treba ganja nejdriv pomohla zapomenout na vsechno
a ted mi pomaha si to znovu, pomalu a hodne dukladne (protoze porad zapominam, matu se a musim se furt vracet) uvedomovat. od zacatku. i sebe. od zacatku. nedozvidam se o sobe hezke veci. tak obcas hulim, abych na to nemyslel.
a taky hulim a myslim na to hodne otevrene - kua to boli, chlape.
a furt mam velky plany... ale uz davno je beru jako vec nekde daleko a kdyz se mi podari malickej krucek, aspon trochu si rovnat zada, aspon k nejblizsim a k sobe bejt rovnej...aspon rovnejsi nez jsem byl

uz se opakuju, to na sbe vim, ze se rad zakecavam.
premoudrele.
a zacal jsem u tebe skoncil u sebe. ale myslim, ze nas problem - a nakonec i postup je obdoben.
drzim ti palec i co chces, misto vedle sebe v krouzku...

Old Post 06-02-2002 v 19:02 PM
hnut je offline   Profil uživatele hnut   Find more posts by hnut   Foto galerie člena hnut   Click here to Send hnut a Private Message   Add hnut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pesbliz
Nový Člen

Karma uživatele Pesbliz - 55% Pěstitelská

bez hranic Příspěvek č. 20

Jaky si to udelas takovi to mas vse zalezi pouza na Vas onech 1500 gr hmoty ve Vasi hlave je vsechno co je kolem Vas veci lidi situace jsou takove jake jsou a zalezi jenom na Vas jake je udelate zalezi jen na Vas jestli to budou agenti jestli to tu bude matrix nebo rajska zahrada ci peklo je to Vas vnitrni vesmir JETOUZASNE muzete si zvolit co chcete to mate a mate odpovednost pouza sami za sebe ale opatrne

------------------------------------------------------
Pestik nebo blizna kdo se v tom ma vyznat
------------------------------------------------------

Old Post 07-02-2002 v 15:20 PM
Pesbliz je offline   Profil uživatele Pesbliz   Find more posts by Pesbliz   Foto galerie člena Pesbliz   Click here to Send Pesbliz a Private Message   Add Pesbliz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sesijama
Nový Člen

Karma uživatele Sesijama - 15% Pěstitelská

lektvar smrti Příspěvek č. 21

pánové pokud chcete zažít opravdu silnou psychozu, tak vám mužu doporučit tehhle recept: 2 litry mléka + 2 hrsti palic + 4 deci kvalitní slivovice. po požití téhle šílenosti jsem myslel že už se nevrátím protože v tom stavu dostávala realita jaksi úplně jinou podobu.
Experimentůůůůůůůům ZDAR

nic mě nenapadá

Old Post 09-02-2002 v 12:48 PM
Sesijama je offline   Profil uživatele Sesijama   Find more posts by Sesijama   Foto galerie člena Sesijama   Click here to Send Sesijama a Private Message   Add Sesijama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Suussaa
Nový Člen

Karma uživatele Suussaa - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 22

Sorry,ale jen řeči,řeči a kecy.Psychoza tu byla,je a bude.Jak jednotlivců,tak různých skupin.A kdo není tak trochu psychotik?(zdráhám se užít slova mimo).

Suussaa

Old Post 09-02-2002 v 13:15 PM
Suussaa je offline   Profil uživatele Suussaa   Find more posts by Suussaa   Foto galerie člena Suussaa   Click here to Send Suussaa a Private Message   Add Suussaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ins
Stálý Člen

Karma uživatele ins - 84% PěstitelskáKarma uživatele ins - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

2 Suusaa,
Mas pravdu,psychoza tu byla a bude, ale taky tady vzdycky byla a bude cesticka jak z ni ven!
takze bud let's get mimo nebo let's go mimino
(s)mej se ins

ins

Old Post 11-02-2002 v 09:51 AM
ins je offline   Profil uživatele ins   Find more posts by ins   Foto galerie člena ins   Click here to Send ins a Private Message   Add ins to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anglan
Nový Člen

Karma uživatele Anglan - 8% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 24

Zdarek fsem - Ctu tohle forum bezmala uz temer celej den, a , lidicky - je to tu velice fajn.

Ale s tou psychozou, asi myslim ze to je proste v kazdym z nas. a pro kazdyho prijde cas , kdy si tuhle psycho bude muset nejakym spusobem resit. takovy jakoby dospivani, nebo urcitej prelom , kdy zjistis ze vlastne nefungujes tak jak byssis predstavoval, ale zaroven se musis vyrovnat se spoustou bla bla bla.
Me je 22, a hej = I feel young and stupid. ani nevim co v zivote chci delat, spis ted vim co v zivote nechci delat, a jakym smerem to nechci tahnout. ale psycho je v nas a zaroven vypliva z nas vsech a s tihle tak trochu podelani situaci na svete . ...

Anglan

Old Post 11-02-2002 v 15:41 PM
Anglan je offline   Profil uživatele Anglan   Find more posts by Anglan   Foto galerie člena Anglan   Click here to Send Anglan a Private Message   Add Anglan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
qwer25
Nový Člen

Karma uživatele qwer25 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Neviete niekdo nahodow nieco blizsie o pestovani Lophophory naj ma zaujma preco teraz (februar) makne spodok DIK

Old Post 03-02-2005 v 17:06 PM
qwer25 je offline   Profil uživatele qwer25   Find more posts by qwer25   Foto galerie člena qwer25   Click here to Send qwer25 a Private Message   Add qwer25 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kusher
Stálý Člen

Karma uživatele kusher - 45% PěstitelskáKarma uživatele kusher - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

2 anglan: jo jo,a je moc fajn kdyz na tyhle veci prides sam. A casto te to hodne pouci...

Old Post 03-02-2005 v 18:22 PM
kusher je offline   Profil uživatele kusher   Find more posts by kusher   Foto galerie člena kusher   Click here to Send kusher a Private Message   Add kusher to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snejky
Stálý Člen

Karma uživatele snejky - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Jo pochopení nebo psycho jak to někdo nazval je zajímavá věc. Já sem za něj na jednu stranu štastnej, je zajímavý zhulenej a plnej pochopení proplouvat těma davama propadlých očí a obličejů bez jakýhokoliv zájmu a řikat já sem nad věcí. Ale na druhou stranu je strašně těžký nenechávat se násilně přetvářet timhle systémem. Je těžký přijít domů nezhulenej a zjistit že mám nemlich ten samej xicht jako ty tisíce zombíků tam venku, ty prázný oči bez života, bez zájmu a plný deprese. To postupný zjištování že člověk bude jednou nejspíš úplně stejnej jako ty tam venku a zjištování že smrt je vlastně vysvobození.
No každopádně se omlouvám všem za tu depku co sem sem hodil ale někde sem to musel vodventilovat. Díky.

Zašpekulujem si?
11.5.1981 zemřela legenda: Robert Nesta Marley. Díky Bobe
už nikdy se nebudu hádat se sinuhetem

Old Post 03-02-2005 v 22:53 PM
snejky je offline   Profil uživatele snejky   Find more posts by snejky   Foto galerie člena snejky   Click here to Send snejky a Private Message   Add snejky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bolsomtam
Nový Člen

Karma uživatele bolsomtam - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

psycho: schizofrenia je forma samanskej iniciace, v takom pripade padnu tymto ludom klapky, ktore im nasadilo ego a oni zacinaju vnimat, ovela viac, kamera nesnima len jeden obmedzeny pohlad, ale roztoci sa pekne dookola.....
. A kedze tu nie je ziadny saman, ktory by ich zaucil , tak tu mame aspon blazninec, kde s nich spravia blaznov a nasypu im prasky. Pozor - dnes by boli vsetci svaty a proroci v blazninci, samozrejme s Jezisom Kristom na cele. Tak pekne to tu my mame zariadene .......

je to jedno

Old Post 02-03-2005 v 21:09 PM
bolsomtam je offline   Profil uživatele bolsomtam   Find more posts by bolsomtam   Foto galerie člena bolsomtam     Add bolsomtam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

bolsomtam: A ty naslouchas kazdemu bezdomovci? Uz jsem potkal radu nabozenskych blouznivcu, kteri se o sebe nedokazali postarat a upadali na dno. Zavreni do blazince uz je pak jen posledni krok. Kdyby se kolem nich vytvorila komunita, ktera je osati, nakrmi, ubytuje, mohli by vesele kazat dle libosti.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 03-03-2005 v 04:38 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bolsomtam
Nový Člen

Karma uživatele bolsomtam - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Sinuhet: myslel som to inak. Ide mi o to, ze tato spolocnost je natolko pokrytecka, ze aj ked vsetci podvedome tusia, ze dokopy vieme prd tak sa vsetci tvaria velice mudro a na vsetko maju nejake vysvetlenie. Vsetci ti vedci vedia v podstate dokopy jedno velke hovno.
No a ide mi o to, ze keby sa takyto "nabozensky bluznivec" vyskytol v nejakom primitivnom kmeni kdesi v Amazonie, tak mu tam miestny saman naordinuje psychedelika, prevedie ho vsetkymi tymi nebami a peklami a dotycny sa bud sam da na drahu samanu, alebo sa na to vysere a uz sa s tym nehaluzi a zorganizuje si zivot sam.
Ide o to ze tato spolocnost taketo veci ignoruje a to je podstata tohto primitivneho materializmu - mechanickeho mraveniska, ktore tu funguje.
PLANETA OPIC

je to jedno

Old Post 03-03-2005 v 09:37 AM
bolsomtam je offline   Profil uživatele bolsomtam   Find more posts by bolsomtam   Foto galerie člena bolsomtam     Add bolsomtam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aenema
Stálý Člen

Karma uživatele aenema - 38% PěstitelskáKarma uživatele aenema - 38% Pěstitelská

. Příspěvek č. 31

citace:
Původní příspěvek od psycho
No, nevim jestli zrovna otroci, ale takoví menší agenti určitě....

* Víš jistě, že tady jseš? Nejseš náhodou taky agent "ostatního"
nebo "jiného".

Vidím že to máš dokonale ujasněný. Nehrál jsi hokej?

"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus

Old Post 06-03-2005 v 19:43 PM
aenema je offline   Profil uživatele aenema   Find more posts by aenema   Foto galerie člena aenema   Click here to Send aenema a Private Message   Add aenema to your buddy list     Navštiv homepage uživatele aenema! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 32

Psycho.
Najdi pro svou matku terapeuta,
co rozumí pojmu "psychospirituální krize"

Old Post 07-03-2005 v 12:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
12-02-2007 - Shiza - 53 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás