Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ještě něco: Je to sice dobrej nápad , nechat si přezkoumat duševní stav, ale to už by na tom nic neměnilo. Copak si pak ten papír přišpendlí na záda??
A o tom to všechno je....Dnešní společnost - tolerantí světová nejlepší / ale doopravdy ubohá k zblití a k nakopání do prdele.
Ale musím si přiznat, že kdybych si s tim s mámou neprošel, tak mi je to taky u prdele....Ale zase to je o tom, že něco musí dělat lidi, kteří "ví". chápete?
Zdravicko,
Rad bych si taky nejak odlehcil,abych mel lepsi pocit. Jde tady o ganju..ze jo? No a v tom prave zacina byt muj pribyvajici problem. Jak uz tady nekdo rekl..moje maly Ja a moje velky Ja se tvarej jako,ze to nevidej. hulil jsem,hulim a asi uz budu hulit jenze se mi proste otevreli blby vratka a ja do nich hlupak vlezl. Ted me asi moc nechapete...Zacnu teda od zacatku:
Bydlel jsem v takove vesnicce s kamarady kolem sebe. Dokazali jsem si toho mnoho co rict ,dokonce se i uhodit ,kdyz druhy hral blbce a tak nejak se stale posouvat dal. Me to davalo mnoho..mel jsem si s kym promluvit i zablbnout...komu se sverit ,koho milovat...do toho vseho se casem vlozila trava a tripy...Vubec me neovlivnovali..citil jsem se stale high. Mno pravda od toho prvniho tripa jsem nevedl co a tak me jen tak vlacel. Trava samotna na me pusobila tabakovym dojmem u prvnich par speku jsem pomalu nic necitil.
Obdobi pominulo...prisli okamziky smichu,lezeni na zemi ze styblem v zubech...pestrobarevne poddajne svety s mlznymi horizonty,jasnymi horkymi pocity...dychal jsem je! Nic vsak nekonci ani nezacina...vse ve me zustalo,ale postupem casu jsem na to asi zapomel.
Prestehoval jsem se do jineho mesta,kvuli nepratelskym rozbrojum v rodine. Jini lide jine zvyky jine pocity... mozna jsme zvolili spatny smer. To co jsem do Te doby mel jsem nenachazel a tak dychtive jsem hledal,ze jsem pomalu zapomel na svet,kterym jsem predtim zil. Zacal jsem se menit v rukou neuprimnosti,pomluv,intrik a zmatku ,ktery na me vykukoval z oci kolem.
Jsem desnej klidas..moje divka o me rika,ze si necham srat na hlavu a nedokazu se bit. Ma pravdu prestal jsem verit..zapomel jsem nejak na huleni,tak abych ho pripomel slo stale se mnou. Rad se o rostlinky staram ,rad je kourim..ale nebyl jsem na ne pripraven. Dostal jsem se proste do situace,kdy okoli me tlaci nekam ,kde ja nechci byt. Poznal jsem to pozde na to neco zmenit. Mam stale rad jako jsem mel,nedokazu vsak menit okolnosti z dusledku uleku,kterym me prekvapili lide. Jen se divam a cekam...vim ze neprijde,ale snazim se tenhle pocit prejit. Kdyz si do takovehoto stavu zahulim v okoli nekoho z lidi o kterych vim,ze nejsou cisti vuci sobe ani me. Tvari se tak jak to opravdu neciti a jejich rec je vetrem jsem z toho vedle. Sedne na me tezkost a deprese...citim slabost na hrudi a chce se mi rvat. Jsem presne ten sensitivni clovicek,kteryho jedna vec rozhodi a ostatni mu padaj na hlavu..prisuzuju to castecne svemu Ja a castecne trave. Svet se mi zmenil a ja se ho pokousim postavit zpet. Chtel jsem nakonec rict...travu neodsuzuju jen si myslim,ze jeji pouziti v urcity okamzik neni spravne.
Jsem to ale citlivka....ale je mi uz lip.
Vracim se ke svymu zivotu takovymu jakej ho chci...ke svym kamosum a na jedno tohle dlouhy psycho chci zapomenout. Prijemny probuzeni nemyslite?
tak papanek ins
2ins.
bojuj, chlape. drzim ti palce, protoze bejt rovnej chlap je asi kurevsky tezky.
teda zadne asi, je to kua tezky. a jde to pomalu a nikdy to nebude dobry a do sracek to jde mnohem snaz.
a me treba ganja nejdriv pomohla zapomenout na vsechno
a ted mi pomaha si to znovu, pomalu a hodne dukladne (protoze porad zapominam, matu se a musim se furt vracet) uvedomovat. od zacatku. i sebe. od zacatku. nedozvidam se o sobe hezke veci. tak obcas hulim, abych na to nemyslel.
a taky hulim a myslim na to hodne otevrene - kua to boli, chlape.
a furt mam velky plany... ale uz davno je beru jako vec nekde daleko a kdyz se mi podari malickej krucek, aspon trochu si rovnat zada, aspon k nejblizsim a k sobe bejt rovnej...aspon rovnejsi nez jsem byl
uz se opakuju, to na sbe vim, ze se rad zakecavam.
premoudrele.
a zacal jsem u tebe skoncil u sebe. ale myslim, ze nas problem - a nakonec i postup je obdoben.
drzim ti palec i co chces, misto vedle sebe v krouzku...
Jaky si to udelas takovi to mas vse zalezi pouza na Vas onech 1500 gr hmoty ve Vasi hlave je vsechno co je kolem Vas veci lidi situace jsou takove jake jsou a zalezi jenom na Vas jake je udelate zalezi jen na Vas jestli to budou agenti jestli to tu bude matrix nebo rajska zahrada ci peklo je to Vas vnitrni vesmir JETOUZASNE muzete si zvolit co chcete to mate a mate odpovednost pouza sami za sebe ale opatrne
------------------------------------------------------
Pestik nebo blizna kdo se v tom ma vyznat
------------------------------------------------------
pánové pokud chcete zažít opravdu silnou psychozu, tak vám mužu doporučit tehhle recept: 2 litry mléka + 2 hrsti palic + 4 deci kvalitní slivovice. po požití téhle šílenosti jsem myslel že už se nevrátím protože v tom stavu dostávala realita jaksi úplně jinou podobu.
Experimentůůůůůůůům ZDAR
Sorry,ale jen řeči,řeči a kecy.Psychoza tu byla,je a bude.Jak jednotlivců,tak různých skupin.A kdo není tak trochu psychotik?(zdráhám se užít slova mimo).
2 Suusaa,
Mas pravdu,psychoza tu byla a bude, ale taky tady vzdycky byla a bude cesticka jak z ni ven!
takze bud let's get mimo nebo let's go mimino
(s)mej se ins
Zdarek fsem - Ctu tohle forum bezmala uz temer celej den, a , lidicky - je to tu velice fajn.
Ale s tou psychozou, asi myslim ze to je proste v kazdym z nas. a pro kazdyho prijde cas , kdy si tuhle psycho bude muset nejakym spusobem resit. takovy jakoby dospivani, nebo urcitej prelom , kdy zjistis ze vlastne nefungujes tak jak byssis predstavoval, ale zaroven se musis vyrovnat se spoustou bla bla bla.
Me je 22, a hej = I feel young and stupid. ani nevim co v zivote chci delat, spis ted vim co v zivote nechci delat, a jakym smerem to nechci tahnout. ale psycho je v nas a zaroven vypliva z nas vsech a s tihle tak trochu podelani situaci na svete . ...
Jo pochopení nebo psycho jak to někdo nazval je zajímavá věc. Já sem za něj na jednu stranu štastnej, je zajímavý zhulenej a plnej pochopení proplouvat těma davama propadlých očí a obličejů bez jakýhokoliv zájmu a řikat já sem nad věcí. Ale na druhou stranu je strašně těžký nenechávat se násilně přetvářet timhle systémem. Je těžký přijít domů nezhulenej a zjistit že mám nemlich ten samej xicht jako ty tisíce zombíků tam venku, ty prázný oči bez života, bez zájmu a plný deprese. To postupný zjištování že člověk bude jednou nejspíš úplně stejnej jako ty tam venku a zjištování že smrt je vlastně vysvobození.
No každopádně se omlouvám všem za tu depku co sem sem hodil ale někde sem to musel vodventilovat. Díky.
Zašpekulujem si?
11.5.1981 zemřela legenda: Robert Nesta Marley. Díky Bobe
už nikdy se nebudu hádat se sinuhetem
psycho: schizofrenia je forma samanskej iniciace, v takom pripade padnu tymto ludom klapky, ktore im nasadilo ego a oni zacinaju vnimat, ovela viac, kamera nesnima len jeden obmedzeny pohlad, ale roztoci sa pekne dookola.....
. A kedze tu nie je ziadny saman, ktory by ich zaucil , tak tu mame aspon blazninec, kde s nich spravia blaznov a nasypu im prasky. Pozor - dnes by boli vsetci svaty a proroci v blazninci, samozrejme s Jezisom Kristom na cele. Tak pekne to tu my mame zariadene .......
bolsomtam: A ty naslouchas kazdemu bezdomovci? Uz jsem potkal radu nabozenskych blouznivcu, kteri se o sebe nedokazali postarat a upadali na dno. Zavreni do blazince uz je pak jen posledni krok. Kdyby se kolem nich vytvorila komunita, ktera je osati, nakrmi, ubytuje, mohli by vesele kazat dle libosti.
Sinuhet: myslel som to inak. Ide mi o to, ze tato spolocnost je natolko pokrytecka, ze aj ked vsetci podvedome tusia, ze dokopy vieme prd tak sa vsetci tvaria velice mudro a na vsetko maju nejake vysvetlenie. Vsetci ti vedci vedia v podstate dokopy jedno velke hovno.
No a ide mi o to, ze keby sa takyto "nabozensky bluznivec" vyskytol v nejakom primitivnom kmeni kdesi v Amazonie, tak mu tam miestny saman naordinuje psychedelika, prevedie ho vsetkymi tymi nebami a peklami a dotycny sa bud sam da na drahu samanu, alebo sa na to vysere a uz sa s tym nehaluzi a zorganizuje si zivot sam.
Ide o to ze tato spolocnost taketo veci ignoruje a to je podstata tohto primitivneho materializmu - mechanickeho mraveniska, ktore tu funguje.
PLANETA OPIC
Původní příspěvek od psycho No, nevim jestli zrovna otroci, ale takoví menší agenti určitě....
* Víš jistě, že tady jseš? Nejseš náhodou taky agent "ostatního"
nebo "jiného".
Vidím že to máš dokonale ujasněný. Nehrál jsi hokej?
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus