Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
custe growerstvo,po dlouhe odmlce sem tu zpet a hned s problemem na matkach,nejka zloutnou listy od konecku,myslel sem ze tomu chybi nejakej vitamin tak sem jim koupil mam8 od metropu,a ono zadna zmena spis je to jeste horsi,please help co s tim?
no napred se mi zdalo ze je to prelitim,ale od prvniho vyskytu sem to urcite neprelil,podmisky nemaji,zas tak moc to prave nezalivam,davam sedmicku sklinku na 10l hliny,kdyz sou na pepr suchy tak dve a stejne nic neprotece,max par kapek,nikdy to nestoji ve vode...co s tim?zkusit to proplachnout?blby je ze mi pomalu vysychaji bo sou jenom pod 250 takze kdyz je proleju tak by mohli zacit uhnivat prave...
Aha. Tady je zase jeden, co zalejvá tak, že nic nevyteče. No začal bych tím že bych si přečetl FAQ.
Zasolení substrátu je skutečně možné se bránit tím, že kytky dám do obrovských květináčů a pak zalejvám blbě a doufám že to substrát napufruje. Zasolení se pozná tím, že kytka začne vadnout a žloutnout a vyráží malinké lístečky, jak si snaží zachránit si život.
To zasolenie nemusí byť daleko od pravdy..
Eventuelne kontrola kor. balu nezaškodí, prípadne trošku orezať korene a vrchy/zmladzovací rez/ a hodiť to do nového light mixu..
mám problém. Na kytkách auto berry 5 dní staré (ještě nehnojím) se mi dělají světle hnědé až bíle flíčky, nevíte co by to mohlo být ?
Info :
250W cca 20-25cm nad kytkama
Kokos, PH zálivky 5,6-5,8 (PH Kokosu na začátku nevím, ale v roztoku s destilkou mi to ukazuje 7, ale mělo by se to při zalévání snížit)
Vlhkost: 39-42% (Nevím proč mi to tak spadlo, koupil jsem zvlhčovač , teď jsem ho tam dal
A jeden kytka se mi kroutí listy dolů, jak kdyby vadla... To by mohla dělat vlhkost že ? Ale co ty bílé flíčky ? Budu rád za každou radu děkuji ...
Edit, jsem pěkný kretén. Vůbec mi nedošlo, že jsem měl upravit v kokosu to PH před zasetím... Ahhh, chyba prvního... Na výtoku mám tak 7!! Jinak prosím vás, jak upravím ph celé půdy ? Prolít vodou se sníženým PH ? Děkuji
mám problém. Na kytkách auto berry 5 dní staré (ještě nehnojím) se mi dělají světle hnědé až bíle flíčky, nevíte co by to mohlo být ?
Info :
Kokos, PH zálivky 5,6-5,8 (PH Kokosu na začátku nevím, ale v roztoku s destilkou mi to ukazuje 7, ale mělo by se to při zalévání snížit)
Vlhkost: 39-42% (Nevím proč mi to tak spadlo, koupil jsem zvlhčovač , teď jsem ho tam dal
A jeden kytka se mi kroutí listy dolů, jak kdyby vadla... To by mohla dělat vlhkost že ? Ale co ty bílé flíčky ? Budu rád za každou radu děkuji ...
Ahoj, ak nemáš predhnojený kokos a nepufroval si tak nemajú z čoho čerpať výživu. Potrebujú prihnojiť. Prebehni tu na fóre zopár vlákien o kokose a FAQ. Držím palec.
citace:
Původní příspěvek od BRooT ....Prolít vodou se sníženým PH ? Děkuji
Ahoj, ak nemáš predhnojený kokos a nepufroval si tak nemajú z čoho čerpať výživu. Potrebujú prihnojiť. Prebehni tu na fóre zopár vlákien o kokose a FAQ. Držím palec.
Ahoj. Moc děkuji za info. Taky jsem o tom přemýšlel, a už před hodinkou jsem jim dal menší zálivku s hnojivem Canna Coco A+B... FAQ jsem prošel. Jen jsem myslel, že to týden nemá dostat hnojku. Ale i tak moc díky K+
Info :
Čau, na tak malý rostlinky je 20-25cm od výbojky dost blízko, hlídáš si teplotu?
Ano hlídám. U kyti mám max 29 (dvakrát mi to vylítlo na 30 když jsem si omylem navýšil topení) a v noci 20-21... Teď jsem přidal i ofuk trochu níž tak mám teplotu 26-28 při svícení.