Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 17 18 19 20 21 »
Autor
Téma 
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 289

Trošičku přehnojené. Ale nevěš hlavu tohle nic není ty spodní listy jsou rychle pryč. Nic se s tím neděje jen bych ještě chvilku nehnojil.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 31-01-2016 v 15:36 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karlitko1404
Nový Člen

Karma uživatele Karlitko1404 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 290

Děkuju moc

Old Post 31-01-2016 v 15:51 PM
Karlitko1404 je offline   Profil uživatele Karlitko1404   Find more posts by Karlitko1404   Foto galerie člena Karlitko1404   Click here to Send Karlitko1404 a Private Message   Add Karlitko1404 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr_paradox69
Stálý Člen

Karma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% Pěstitelská

problem s listy na matkach Příspěvek č. 291

custe growerstvo,po dlouhe odmlce sem tu zpet a hned s problemem na matkach,nejka zloutnou listy od konecku,myslel sem ze tomu chybi nejakej vitamin tak sem jim koupil mam8 od metropu,a ono zadna zmena spis je to jeste horsi,please help co s tim?

Old Post 31-01-2016 v 17:06 PM
Dr_paradox69 je offline   Profil uživatele Dr_paradox69   Find more posts by Dr_paradox69   Foto galerie člena Dr_paradox69   Click here to Send Dr_paradox69 a Private Message   Add Dr_paradox69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 292

Neboli náhodou trošku preliate, a potom následny prepal metropom? a čo podmisky, vylievaš poctivo?

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Old Post 01-02-2016 v 07:46 AM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr_paradox69
Stálý Člen

Karma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 293

no napred se mi zdalo ze je to prelitim,ale od prvniho vyskytu sem to urcite neprelil,podmisky nemaji,zas tak moc to prave nezalivam,davam sedmicku sklinku na 10l hliny,kdyz sou na pepr suchy tak dve a stejne nic neprotece,max par kapek,nikdy to nestoji ve vode...co s tim?zkusit to proplachnout?blby je ze mi pomalu vysychaji bo sou jenom pod 250 takze kdyz je proleju tak by mohli zacit uhnivat prave...

Old Post 01-02-2016 v 13:31 PM
Dr_paradox69 je offline   Profil uživatele Dr_paradox69   Find more posts by Dr_paradox69   Foto galerie člena Dr_paradox69   Click here to Send Dr_paradox69 a Private Message   Add Dr_paradox69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 294

Aha. Tady je zase jeden, co zalejvá tak, že nic nevyteče. No začal bych tím že bych si přečetl FAQ.
Zasolení substrátu je skutečně možné se bránit tím, že kytky dám do obrovských květináčů a pak zalejvám blbě a doufám že to substrát napufruje. Zasolení se pozná tím, že kytka začne vadnout a žloutnout a vyráží malinké lístečky, jak si snaží zachránit si život.

Old Post 01-02-2016 v 13:57 PM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr_paradox69
Stálý Člen

Příspěvek č. 295

jo zalivam matky uz x let blbe,ale teprv ted je s tim problem...

Old Post 01-02-2016 v 14:31 PM
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 296

To zasolenie nemusí byť daleko od pravdy..
Eventuelne kontrola kor. balu nezaškodí, prípadne trošku orezať korene a vrchy/zmladzovací rez/ a hodiť to do nového light mixu..

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Old Post 01-02-2016 v 16:39 PM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr_paradox69
Stálý Člen

Příspěvek č. 297

ja to samozrejme obcas prolivam,a nekdy taky zalivka jenom voda.A cely to zaclo prave po zastrihu,taky uz pomalu premyslim o presazeni...

Old Post 01-02-2016 v 17:35 PM
stredocech
Stálý Člen

Karma uživatele stredocech - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 298

ZMĚŘIL BYCH ph:-)

Bet, reise, re-reise, all in, call.....

Old Post 09-02-2016 v 00:34 AM
stredocech je offline   Profil uživatele stredocech   Find more posts by stredocech   Foto galerie člena stredocech   Click here to Send stredocech a Private Message   Add stredocech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRooT
Stálý Člen

Karma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 299

Zdravím,

mám problém. Na kytkách auto berry 5 dní staré (ještě nehnojím) se mi dělají světle hnědé až bíle flíčky, nevíte co by to mohlo být ?

Info :
250W cca 20-25cm nad kytkama
Kokos, PH zálivky 5,6-5,8 (PH Kokosu na začátku nevím, ale v roztoku s destilkou mi to ukazuje 7, ale mělo by se to při zalévání snížit)
Vlhkost: 39-42% (Nevím proč mi to tak spadlo, koupil jsem zvlhčovač , teď jsem ho tam dal
A jeden kytka se mi kroutí listy dolů, jak kdyby vadla... To by mohla dělat vlhkost že ? Ale co ty bílé flíčky ? Budu rád za každou radu děkuji ...

Old Post 10-02-2016 v 17:02 PM
BRooT je offline   Profil uživatele BRooT   Find more posts by BRooT   Foto galerie člena BRooT   Click here to Send BRooT a Private Message   Add BRooT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRooT
Stálý Člen

Karma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 300

Edit, jsem pěkný kretén. Vůbec mi nedošlo, že jsem měl upravit v kokosu to PH před zasetím... Ahhh, chyba prvního... Na výtoku mám tak 7!! Jinak prosím vás, jak upravím ph celé půdy ? Prolít vodou se sníženým PH ? Děkuji

Old Post 10-02-2016 v 17:52 PM
BRooT je offline   Profil uživatele BRooT   Find more posts by BRooT   Foto galerie člena BRooT   Click here to Send BRooT a Private Message   Add BRooT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krobak
Stálý Člen

Karma uživatele krobak - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 301

citace:
Původní příspěvek od BRooT
Zdravím,

mám problém. Na kytkách auto berry 5 dní staré (ještě nehnojím) se mi dělají světle hnědé až bíle flíčky, nevíte co by to mohlo být ?

Info :
Kokos, PH zálivky 5,6-5,8 (PH Kokosu na začátku nevím, ale v roztoku s destilkou mi to ukazuje 7, ale mělo by se to při zalévání snížit)
Vlhkost: 39-42% (Nevím proč mi to tak spadlo, koupil jsem zvlhčovač , teď jsem ho tam dal
A jeden kytka se mi kroutí listy dolů, jak kdyby vadla... To by mohla dělat vlhkost že ? Ale co ty bílé flíčky ? Budu rád za každou radu děkuji ...

Ahoj, ak nemáš predhnojený kokos a nepufroval si tak nemajú z čoho čerpať výživu. Potrebujú prihnojiť. Prebehni tu na fóre zopár vlákien o kokose a FAQ. Držím palec.

citace:
....Prolít vodou se sníženým PH ? Děkuji

správne a prihnojiť ak si nehnojil

Old Post 10-02-2016 v 17:53 PM
krobak je offline   Profil uživatele krobak   Find more posts by krobak   Foto galerie člena krobak   Click here to Send krobak a Private Message   Add krobak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRooT
Stálý Člen

Příspěvek č. 302

citace:
Původní příspěvek od krobak

Ahoj, ak nemáš predhnojený kokos a nepufroval si tak nemajú z čoho čerpať výživu. Potrebujú prihnojiť. Prebehni tu na fóre zopár vlákien o kokose a FAQ. Držím palec.

Ahoj. Moc děkuji za info. Taky jsem o tom přemýšlel, a už před hodinkou jsem jim dal menší zálivku s hnojivem Canna Coco A+B... FAQ jsem prošel. Jen jsem myslel, že to týden nemá dostat hnojku. Ale i tak moc díky K+

Old Post 10-02-2016 v 17:56 PM
murmur
Stálý Člen

Karma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 303

citace:
Zdravím,

Info :

Čau, na tak malý rostlinky je 20-25cm od výbojky dost blízko, hlídáš si teplotu?

Old Post 10-02-2016 v 18:07 PM
murmur je offline   Profil uživatele murmur   Find more posts by murmur   Foto galerie člena murmur   Click here to Send murmur a Private Message   Add murmur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRooT
Stálý Člen

Příspěvek č. 304

Ano hlídám. U kyti mám max 29 (dvakrát mi to vylítlo na 30 když jsem si omylem navýšil topení) a v noci 20-21... Teď jsem přidal i ofuk trochu níž tak mám teplotu 26-28 při svícení.

Old Post 10-02-2016 v 18:09 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 17 18 19 20 21 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás