Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec palec,
chtěl bych poděkovat místnímu divochovi za parádní semínka,
ze kterých jsem nedostal veškerý potenciál, protože mi políčko
přehradili zemědělci na 2 měsíce krávama a přez plemenného
býka, jsem se prostě nedostal.
Takže zalívání nebo hnojení moc nebylo. Foto ze dvou míst,
za horší foto pardón.
Jo a ještě bych se chtěl pochlubit, že mi letos po x letech
nikdo nic neukradl......paráda
Neville's Haze - Mr.Nice Původ: klon Hnojky: občas Jungle in da box, PK13/14 Doba květu: zatmíváno 120 dnů
Po čtyřměsíčním nošení ven/dovnitř jsem byl opravdu rád, že je sklizeno
Květináč byl cca 15l, substrát mix zahradní zeminy a kompostu.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Dr Greenthumb's Em-Dog - Humboldt Seed Organization Původ: klon Hnojky: občas Jungle in da box, PK13/14 Sklizeno: 17.10.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
dvě fena, tohle je lepší. Květ 10-11 týdnů, zatemňováná od 1.7. Výnos kolem 100 g na kytce, 10 l kýbl. Hnojiva Kristalon start, Plagron Coco A+B (jeli pěkně)
Tak jsem se konečně dokopal k tomu dělat nějaký report zase. Mám toho dost, ale nebudu tady vypisovat uplně všechno. (PM) Nahodim jsem jen to nejzajímavější.
Banka: Sweet Seeds
Model: Sweet Skunk Fast Version
Kde: Zahrada v 20l květináči
V čem: hlína ze zahrady s králičíma bobkama
Kdy: zasazeno v koncem dubna, předpěstováno pod 125w CFL
Sklizeň: Tušim že 22. září
Dobře rostoucí kytka, slušně se větví i bez zatřihnutí. Odolná vůči plísním a všelijakejm hmyzákům. Květ začal někdy mezi 6.-12. srpnem. Paličky krásně, ovocně voňavý, dost obsypaný a tvrdý jak šutr.
Účinek: nevim, nehuilm. Už je to v mastičce.
Výnos: Netušim, ale baj vočko tak 180.
Bohužel jsem ho dal ven a viděl jsem ho až 22. září, kdy jsem ho rovnou fiknul.
Btw: Na vršku si pošmákly housenky, ale jen na listech.
Model: Sweet Skunk Fast Version
Kde: lesní školka orientovaná na jihozápad, 29l RootPouch
V čem: Substrátek z Obi
Kdy: zasazeno v koncem dubna, předpěstováno pod 125w CFL
Sklizeň: 20. září
Narazil jsem na 2 phena. 1 Bylo o trochu menší, víc do indiky. Paličky krásně hustý a voňavý. Bez známky plísně. 2. pheno bylo vyšší a palice byly řidší a dozrálo o 7 dní později. Lehce náchylný na plíseň. Ovšem výnosově lepší.
Bohužel bylo sucho ja cyp, takže mi asi 3x málem uschly. Proto nebyly zas tak velký. RootPouch je fajn, ale když je v tom suchá hlína a nalejete tam vodu, tak 70% vody vyteče přes ten rootpouch ven. Naštěsí jsem je měl do poloviny zakopaný do země a zbytek byl obloženej šutrama (Velmi estetické dílo. ). Takže 20 čísel po zemí se nějaká vláha udržela. Velmi estetické dílo. . Opět už jsou v mastičce.
Kdyby měl někdo chuť zkusit, tak tady je malá ochutnávka z roku 2014!
Model: Cream Caramel Fast Version
Kde: Jihozápadní zahrada.
V čem: V hlíne, nehnojeno
Kdy: zasazeno v polovině dubna, předpěstováno pod úsporkou, ven dána v polovině května
Sklizeň: 19. září
Perfektní odrůda do našich podmínek. Nulová plíseň, rychlý, vitální růst a brutální větvení i bez zástřihu. Krásné, zelené listy samozřejmostí. Výborná odrůda hodící se na naložení a do mastičky. A výnost taky suprovej.
Larry OG x The Purps Původ: semínko by časlove Hnojky: v růstu téměř nehnojeno, v květu občas PK13/14 Doba květu: zatmíváno cca 62 dnů
Leeroy OG x Face Off OG bx2 Původ: semínko by časlove Hnojky: v růstu téměř nehnojeno, v květu občas PK13/14 Doba květu: zatmíváno cca 65 dnů
květináč 6,5l
PS: časlove díky moc, za tu možnost ....