Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
yeah, přesně na to sem se ptal.... já si vždycky říkal že když přítah bude slabší, logicky to bude spíš překážka než pomocník. Ale viděl sem tu dost boxíků, který to tak měly řešený a to mě trochu mátlo...
Tak většina komponentů je doma a koukám že hned při výběru sem udělal školáckou chybu. Objednal sem stínidlo s odtahem, no idiot sem místo průběžnýho filtru koupil koncovej. Jenže ono to stínidlo je dost malý takže stejně budu muset sehnat jiný.
K odtahu... vzal sem TT (málo peněz), ale nebojte na vaše rady dám, bude buď ufo nebo VK stopadesátka, k tomu bude muset i jinej filtr. S TTčkem mam ještě jiný plány... Achjo... to je tak když zhulenej i nakupuju, no zatim to musí stačit, stejně byly v plánu časem jiný věci.
Takže pro vyhulený makovice jako já, který začínaj s indoorem a řeší odtah... dvakrát si rozmyslete než něco koupíte a prohlídněte si to pořádně abyste měly nějakou představu jak to bude fungovat. Ušetříte spoustu peněz.
Až to bude svítit a seženu řezy tak dám nějakej report.
Původní příspěvek od d2n5k@seznam.cz Mám box 50x50x100 a potřebuju do toho dobrý odtah ale tak aby to nedělalo moc velký hluk aby se u toho dalo nejlépe spát.Poradí mi někdo jaký ??
To je spíš mikropěst. Záleží na tom čím budeš svítit. Když LED tak ti stačí pár 8cm PC větráků, když HPS tak budeš muset mít velký ventilátor aby jsi to uchladil.
mám to pod 125 w dual úsporkou a příjde mi že je tam pořád dost teplo a dva pc větráky mi to neuchladí a navíc potřebuju to udělat tak aby mi ten odtah šel přes pachový filtr.
já mám takový problém, kdysi dávno když jsem kupoval byt jsem si nechal zazdít vývod do komína. komín normál mám jenom je ta díra zazděná a nevím kde se přesně nachází. Hodně by mi to helflo pač bych pouštěl odtah rovnou do komína a ne do pokoje jak dneska (akumulace tepla a vlhka) přemýšlím jak to udělat, jestli by ten komín nešel nějak najít eventual jít do klimatizace...co myslíte?
a co treba planek bytu/baraku... majitel by mel mit, podle toho snadno zjistis za kterym kouskem zdi bude. Jinak se mi nezda ze by komin nesel poznat poklepanim... i pres 30cm silnou zed je to vetsinou znat a nejakej vyvod do komina by nikdo ani takhle silne nezazdival...
Nebo jestli ti neni zdi lito, vem vrtacku a vrtej... casem na nej narazis.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
tož já plánek mám. jenže z toho zjistím hovno, pač v baráku jsou tyto byty 4x a tím pádem ve zdi i 4x komín (každý má svůj). nechci rozmrdat celou zed nebo se napíchnout do komína sousedům.
Původní příspěvek od crazyben Ja mam sice obyc TT125, trochu silnejsi (280m3) a i tak to sotva uchladi (stejnej box, stejna lampa), tak bejt tebou popremejslim o necem silnejsim.
Sotva uchladi? Jak to mas prosimte s teplotou? A jeste dotaz mas na tom i pachac? Popr. Jaky?
Sotva uchladi? Jak to mas prosimte s teplotou? A jeste dotaz mas na tom i pachac? Popr. Jaky?
No zalezi na vic vecech takze, ti popisu jak to zhruba u me vypada...
pachac mam odpojenej (can lite 300m3)... s nim se to neda uchladit vubec. Skrin mam u okna, vzduch taham z mistnosti kde se teplota pohybuje cca mezi 8-17. Teplota v boxu u vrcholu 26-29... kdyz v mistnosti leze k tem sedmnacti tak ve skrini to leze i k 30, ale ted jak mrzne uz to nehrozi. A to mam jeden velkej ofuk na kytky a malej primo na vybojku... odtah mam primo naproti vybojce a tomu vetraku. A tyhle teploty mam az ted kdyz je venku zima... v lete mi to litalo az na 33 s lamou 45cm vysoko (ted cca 30cm)... takze pocitam ze v lete svitit proste nebudu. Kdyz zavru okno do hodiny a pul mam u vrcholu 35 stupnu a pak zacne strasne rychle stoupat teplota v cely mistnosti, takze zaviram jen kdyz maj zhasnuto. Zatim sem jel bez zvlhcovacky coz taky muze nakej stupen ubrat.
Pokud budes tahat vzduch primo zvenku tak to TT125 urcite bude stacit, ale s boxem u okna v byte dost pochybuju, pokud se nevyresi poradne cirkulaci vzduchu v celym pokoji s boxem.
Odjedu jeste jedno kolo a kdyz tepltoty nevychytam budu muset jit do cooltube coz sem od zacatku odmital... takze tak... neni to sranda vyresit spravnou cirkulaci v panelaku.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik