Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Luftpumpa252 Zdravim, netusite co by to mohlo byt za smejdy? Foto Muzu na ne pouzit Biool?
Jsou to svilušky na 100%. Teď jsem s nima taky bojoval, použil jsem na ně Vertimec 1.8EC, myslím že koncentrace 0.6ml/1l a vypadá to že jsem je vyhubil.
Jinak moje kytí jsou už 4 tejdny v květu ale snad se to na úrodě jinak neprojeví.
Svilušky nesnášej vlhkost a libujou si ve vysokých teplotách.
Biooilem opatrne,pouzil jsem ho jednou,kdysi davno a vsechno listi pomalu opadalo(prubeh uz si nepamatuju,ale zustaly kytky bez listu).doporucuji http://www.biocont.cz/shop/detail/1...similis-100-ks/ anebo omnite(dodrzet ochranou lhutu)
Ahoj lidi.Prosím Vás o pomoc.Nejsem si uplně jistej co se mi to usadilo na kytičkách.Nevím jak sem si toho nemohl všimnout,sem asi uplně slepej,ale teď je všude samá pavučinka a strašně moc zmrdů tam leze.Hledal jsem v příspěvku o různých škůdcích ale podle obrázků jsem přesně nepoznal k čemu vlastně obrázek s pavučinkama patří.Myslím si že by to mohli být ty molice,i když podle toho co sem četl bych rád vůbec nebyl. Na obrázkách je si myslím dobře vidět pavučiny a taky ty malý šmejdi.Na někerých špičkách listů jak je vidět se dělají už i takové kuličky,asi sem to nechal zajít do nějaké horší fáze ... Prosím lidi poraďte,nerad bych o všechno přišel.
Ví prosím někdo jak zakročit? A dá se to ještě zachránit? ...
Ahoj. Podle me to budou svilusky. Ony delaj pavucinky na listech. Jsou to pekne svine tak nevim jestli uz neni pozde podle tvych fotek. V kterem dnu kvetu jsi? Rasty
Už jsem v 5.týdnu květu,dost mě to štve,že sem si jich nevšiml dřív. ... Takže myslíš svilušky jo? Už sem je jednou kdysi dávno měl ale to bylo ještě v růstu takže sem je odstranil tím Omwite? Myslím že se to takhle nějak jmenovalo.Ale teď v takovýhle fázy právě teda nwm co na ně ..
Původní příspěvek od frenkhoof Ahoj lidi.Prosím Vás o pomoc.Nejsem si uplně jistej co se mi to usadilo na kytičkách.Nevím jak sem si toho nemohl všimnout,sem asi uplně slepej,ale teď je všude samá pavučinka a strašně moc zmrdů tam leze.Hledal jsem v příspěvku o různých škůdcích ale podle obrázků jsem přesně nepoznal k čemu vlastně obrázek s pavučinkama patří.Myslím si že by to mohli být ty molice,i když podle toho co sem četl bych rád vůbec nebyl. Na obrázkách je si myslím dobře vidět pavučiny a taky ty malý šmejdi.Na někerých špičkách listů jak je vidět se dělají už i takové kuličky,asi sem to nechal zajít do nějaké horší fáze ... Prosím lidi poraďte,nerad bych o všechno přišel.
Ví prosím někdo jak zakročit? A dá se to ještě zachránit? ...
Biool učinkuje na 100% a není chemka a je odzkoušený i na květu ok. Určitě přidej , ale JAR dle návodu na flašce, kytkám to nevadí, ale nebudou mastné kytky.