Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » Skudci paraziti a jiny hmyz na kytkach
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 17 18 19 20 21 »
Autor
Téma 
Jaffata
Stálý Člen

Karma uživatele Jaffata - 48% PěstitelskáKarma uživatele Jaffata - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 289

Zdravim.

potreboval bych poradit co za hajzly mi vykusuje diry do listu a cim se toho zbavit.

jedna se o cca 1,5mm velkyho broucka kterej pri kazdym pokusu o kontakt skoci kamsi dopryc a do listu vykusuje dirky jednu vedle druhy...

jeste doplnim ze pestuju out.

Me nevadi ,ze jsem hlucnej...ale sere me ,ze slysim hovno.....

Old Post 26-07-2012 v 12:58 PM
Jaffata je offline   Profil uživatele Jaffata   Find more posts by Jaffata   Foto galerie člena Jaffata   Click here to Send Jaffata a Private Message   Add Jaffata to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
big daddy grow
Nový Člen

Karma uživatele big daddy grow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 290

zdar! chtel bych se zeptat na nějakej postřik proti "okusovačum". děkuju

Old Post 27-07-2012 v 07:34 AM
big daddy grow je offline   Profil uživatele big daddy grow   Find more posts by big daddy grow   Foto galerie člena big daddy grow   Click here to Send big daddy grow a Private Message   Add big daddy grow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 291

Zdravím
Je nějakej přípravek kterej by fungoval na všechny ty neřády,nebo aspoň na většinu??Díky
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 09-08-2012 v 06:09 AM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Luftpumpa252
Nový Člen

Karma uživatele Luftpumpa252 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 292

Zdravim, netusite co by to mohlo byt za smejdy? Foto Muzu na ne pouzit Biool?

Miluju smrt a venku je jaro.

Naposledy upravil Luftpumpa252 10-08-2012 v 14:45 PM

Old Post 10-08-2012 v 14:05 PM
Luftpumpa252 je offline   Profil uživatele Luftpumpa252   Find more posts by Luftpumpa252   Foto galerie člena Luftpumpa252   Click here to Send Luftpumpa252 a Private Message   Add Luftpumpa252 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 293

Fotka není z nejostřejších ale vypadaj jak svilušky http://grower.cz/forum/showthread.p...8937#post378937 ?

Old Post 10-08-2012 v 14:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hellping
Stálý Člen

Karma uživatele hellping - 94% PěstitelskáKarma uživatele hellping - 94% PěstitelskáKarma uživatele hellping - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 294

citace:
Původní příspěvek od Luftpumpa252

Jsou to svilušky na 100%. Teď jsem s nima taky bojoval, použil jsem na ně Vertimec 1.8EC, myslím že koncentrace 0.6ml/1l a vypadá to že jsem je vyhubil.
Jinak moje kytí jsou už 4 tejdny v květu ale snad se to na úrodě jinak neprojeví.
Svilušky nesnášej vlhkost a libujou si ve vysokých teplotách.

Old Post 10-08-2012 v 15:09 PM
hellping je offline   Profil uživatele hellping   Find more posts by hellping   Foto galerie člena hellping   Click here to Send hellping a Private Message   Add hellping to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Karma uživatele doxenon - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 295

citace:
Původní příspěvek od Luftpumpa252

Biool můžeš použít v klidu.

Po trávě se nešlape, po trávě se směje !!!
#1 - 8x Super Skunk (400W),
#2 - Jack Herer + Ultimate (400W),
#3 - 9x Super Silver Haze (400W),
#4 - 8x Power Skunk + 8x Super Skunk (600W),

Old Post 10-08-2012 v 15:38 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grubba
Stálý Člen

Karma uživatele grubba - 64% PěstitelskáKarma uživatele grubba - 64% PěstitelskáKarma uživatele grubba - 64% PěstitelskáKarma uživatele grubba - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 296

Biooilem opatrne,pouzil jsem ho jednou,kdysi davno a vsechno listi pomalu opadalo(prubeh uz si nepamatuju,ale zustaly kytky bez listu).doporucuji http://www.biocont.cz/shop/detail/1...similis-100-ks/ anebo omnite(dodrzet ochranou lhutu)

Old Post 13-08-2012 v 01:14 AM
grubba je offline   Profil uživatele grubba   Find more posts by grubba   Foto galerie člena grubba   Click here to Send grubba a Private Message   Add grubba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Growman
Stálý Člen

Karma uživatele Growman - 90% PěstitelskáKarma uživatele Growman - 90% PěstitelskáKarma uživatele Growman - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 297

citace:
Původní příspěvek od bruno.kudrna
Zdravím
Je nějakej přípravek kterej by fungoval na všechny ty neřády,nebo aspoň na většinu??Díky
Zdárek

Napalm

U indooru jim nesmíš dát záminku, aby se ti tam množili. U outdooru nevím.

Taky jsem teď našel na pár listech třásněnky cca 5 a potom jako by se po nich slezla zem. Zítra koupím ty žluté a modré lepící štítky a uvidím.

Nechápu, proč vlastně existuje tahle havěť. Nedělá to nic dobrého a pro společnost je to neužitečné stejně jako naši nejmenovaní spoluobčané.

První indoor 2002 - 70W Mazar
DSII 90 - 250W - Jack F1 - aktuálně - 63?/12
A hulení je koření. Když ho máš, není co řešit
USA a EU = PARAZITI!!!
Nikdo nezemře jako panic nebo panna - život postupně vyjebe s každým

Old Post 13-08-2012 v 20:26 PM
Growman je offline   Profil uživatele Growman   Find more posts by Growman   Foto galerie člena Growman   Click here to Send Growman a Private Message   Add Growman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frenkhoof
Nový Člen

Karma uživatele frenkhoof - 0% Pěstitelská

Dotaz Prosím o pomoc při identifikaci škůdce Příspěvek č. 298

Ahoj lidi.Prosím Vás o pomoc.Nejsem si uplně jistej co se mi to usadilo na kytičkách.Nevím jak sem si toho nemohl všimnout,sem asi uplně slepej,ale teď je všude samá pavučinka a strašně moc zmrdů tam leze.Hledal jsem v příspěvku o různých škůdcích ale podle obrázků jsem přesně nepoznal k čemu vlastně obrázek s pavučinkama patří.Myslím si že by to mohli být ty molice,i když podle toho co sem četl bych rád vůbec nebyl. Na obrázkách je si myslím dobře vidět pavučiny a taky ty malý šmejdi.Na někerých špičkách listů jak je vidět se dělají už i takové kuličky,asi sem to nechal zajít do nějaké horší fáze ... Prosím lidi poraďte,nerad bych o všechno přišel.

Ví prosím někdo jak zakročit? A dá se to ještě zachránit? ...

Old Post 26-08-2012 v 12:41 PM
frenkhoof je offline   Profil uživatele frenkhoof   Find more posts by frenkhoof   Foto galerie člena frenkhoof   Click here to Send frenkhoof a Private Message   Add frenkhoof to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rasty
Stálý Člen

Karma uživatele rasty - 29% PěstitelskáKarma uživatele rasty - 29% PěstitelskáKarma uživatele rasty - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 299

Ahoj. Podle me to budou svilusky. Ony delaj pavucinky na listech. Jsou to pekne svine tak nevim jestli uz neni pozde podle tvych fotek. V kterem dnu kvetu jsi? Rasty

1.INDOOR-200 W CFL-PYRAMIDSEEDS
2.INDOOR COCOS-200 W CFL-4 x SSH (Mr.Nice), 2 x Sweet Mendobog
Mast z indooru
Deimos-Budha seeds

Old Post 26-08-2012 v 13:01 PM
rasty je offline   Profil uživatele rasty   Find more posts by rasty   Foto galerie člena rasty   Click here to Send rasty a Private Message   Add rasty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frenkhoof
Nový Člen

Příspěvek č. 300

Už jsem v 5.týdnu květu,dost mě to štve,že sem si jich nevšiml dřív. ... Takže myslíš svilušky jo? Už sem je jednou kdysi dávno měl ale to bylo ještě v růstu takže sem je odstranil tím Omwite? Myslím že se to takhle nějak jmenovalo.Ale teď v takovýhle fázy právě teda nwm co na ně ..

Old Post 26-08-2012 v 13:05 PM
frenkhoof je offline   Profil uživatele frenkhoof   Find more posts by frenkhoof   Foto galerie člena frenkhoof   Click here to Send frenkhoof a Private Message   Add frenkhoof to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Re: Prosím o pomoc při identifikaci škůdce Příspěvek č. 301

citace:
Původní příspěvek od frenkhoof
Ahoj lidi.Prosím Vás o pomoc.Nejsem si uplně jistej co se mi to usadilo na kytičkách.Nevím jak sem si toho nemohl všimnout,sem asi uplně slepej,ale teď je všude samá pavučinka a strašně moc zmrdů tam leze.Hledal jsem v příspěvku o různých škůdcích ale podle obrázků jsem přesně nepoznal k čemu vlastně obrázek s pavučinkama patří.Myslím si že by to mohli být ty molice,i když podle toho co sem četl bych rád vůbec nebyl. Na obrázkách je si myslím dobře vidět pavučiny a taky ty malý šmejdi.Na někerých špičkách listů jak je vidět se dělají už i takové kuličky,asi sem to nechal zajít do nějaké horší fáze ... Prosím lidi poraďte,nerad bych o všechno přišel.

Ví prosím někdo jak zakročit? A dá se to ještě zachránit? ...

Spider Mites,svilušky..pokročilý stadium,jedině chemkou..
Vertimec 1,8 EC,ochraná lhůta 7 dní..

Old Post 26-08-2012 v 13:06 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rasty
Stálý Člen

Karma uživatele rasty - 29% PěstitelskáKarma uživatele rasty - 29% PěstitelskáKarma uživatele rasty - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 302

Jo EDA ma recht...ted uz ti pomuze jen chemka...drzim palce at ten souboj vyhrajes...

1.INDOOR-200 W CFL-PYRAMIDSEEDS
2.INDOOR COCOS-200 W CFL-4 x SSH (Mr.Nice), 2 x Sweet Mendobog
Mast z indooru
Deimos-Budha seeds

Old Post 26-08-2012 v 13:11 PM
rasty je offline   Profil uživatele rasty   Find more posts by rasty   Foto galerie člena rasty   Click here to Send rasty a Private Message   Add rasty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frenkhoof
Nový Člen

Příspěvek č. 303

Díky moc borci ... doufám,že to ještě dneska někde seženu a jdu na ně! ... později dám vědět ...

Old Post 26-08-2012 v 13:18 PM
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 304

Biool učinkuje na 100% a není chemka a je odzkoušený i na květu ok. Určitě přidej , ale JAR dle návodu na flašce, kytkám to nevadí, ale nebudou mastné kytky.

Grow Max 150W

Old Post 26-08-2012 v 13:32 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:43 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 17 18 19 20 21 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-07-2017 - Paraziti na kytkách - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás