Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja mam dotaz na Serious Seeds, jak jsou na tom ted? Mate nekdo zkusenost z poslednich cca 2let? A pridam zkusenost s Green House Seeds, je tu na ne docela kritika, ale ja mam zkusenost zatim veskrze pozitivni. Jedu od nich Super Critical, z 9 semen vsech 9 do 24hod.(a to sem je mel rok a pul v lednici), kliceno na ubrousku, pote do hliny, vse ok. Ted jsou 3tydny na kvetu a vypadaji zatim nadherne a az na 2 vyssi jsou pekne uniformni, silne stonky, velke listy a uz i pekne kvetou. Kdyztak jeste dodam info jak to dopadlo..
Zdravím přidám tady svoji zkušenost se dvouma bankama
Paradise seeds - White Berry - fem. 10 z 10ti
Ministry of Cannabis - Big Bud XXL fem. 4 z 5ti ( vlastní vina )
klíčil jsem to v neděli večer před spaním a pondělí po přijezdu dom vše venku.Vše šlo přes vatičku a v pohodě
Zdravím
Cokoliv ti můžou hodit i do sáčku označenýho super silver haze a stejně poznáš prd....
Neboj já měl mix od budhy a pohoda.Jenom pak nevíš co je co za model a nemůžeš si ho příště koupit samostatně...
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Díky za reakci, ale já nemyslel mix balíčky přímo od seedbank... jen "dealery" seeds, který rozbalí balíček od seedbanky a pak to prodávaj po jednom semenu.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Za mě rozhodne DUTCH PASSION SEEDS! Ještě se mi nestalo, že by mi od nich nějaké semínko nevyklíčilo a kvalita rostlin je celkově velká Jak už tu někdo zmiňoval - líbí se mi, že jejich strainy mají hlavu i patu a mají trochu normální a celkem přesné popisky
někdo zkušenosti z dinafemem? nechal jsem se ukecat a koupil 5x Critical + 2.0
Sadil jsem je pátek do kokosu a zatím se nic neděje...to máme šestý den...nic nevylezlo.
Celkove když jsem ty zrna videl, docela jsem se zhrozil (bledé jak stěna). Schválne jsem to porovnal s CBD crew a Mr. Nice
Vcera jsem se díval jestli to neleze a nic...
Psal jsem jim, prý mam počkat 8 dní a pak se řeší reklamace. Dneska jsem se nasral a udelal objednávku Shantibabovi