Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1) Mě je to celkem fuk.Bral sem Ryzli, ale většinou teď OCB a Smokingy
2) Jo já motam tak že udělam napřed špeka a pak to tam nahážu vše ze zhora dírou.
3)barvy sem neviděl akorát sem si koupil Smokingy Blue Edition
1) OCB
2) ne
3) někde na internetu jsem videl papírky, které měly jeden konec v barvě filtru, takže když si ubalíte tenkého tak by měl vypadat jak cigárko. Ale nevím kde a je to docela dávno.
3) Joo existujou.. v brnisku v jedne trafice se prodavaji normalne cely tabakovy listy asi 20 cm dlouhy a normalne vindas umotas a a poradsne namocis ten list tim to zalepis a nechas cca 5 min uschnout a HULIS jo a stoji to asi 35Kc... takze nic moc drahyho...... a maji taky mrdu prichuti od cappucina az po jahodu....
2)Joo ja ubalim celkem cokoliv
1) Stoprocentne a jedine (kecam kdyz dojdou tak se snizim i jinym) Bob marley papírky....ty sou fakt sqělýv Majte Sa
LIVE IN PEACE & Peace FOR ALL
1:no když mám chut na jointa je mi jedno jaký papírek,preferuju ale OCB zvyk no
2:no párkrát hulíme knír(dvě pora ubalí d jednoho jak jsou filtry tam to nastřihnete na točíte každý na jednu starnu a vesele pukáte)
3:to jsem neviděl teda
Pokud de vo papírky ,,tak jedině,..,OCB!!!Jinak barevný sem už viděl, jak filtry tak papírky,.,normálně se to dá koupit i v maloměstě,.,.maj ruzný barvy i příchutě,.,že necejtíš chut hulení,..,ale třeba meloun,,je to zvláštní,,.,chut
Zlatéééé smokingy,,, A filtry klasika sroluj to nebo kus cigaret, a filtry maj teď v trafice s bobíkem Marleym tak sem si je koupil... Všude na ínetu nabízej ty v barvách jamaijky, nebo rastafku teď nevím, ale jsou všude. černý jsem myslim taky viděl ale barvyčky se mi hulit nechce. Nejvíc se mi líbilo jak hulili v Kids jestli jste to viděli, vysypali doutník, dotoho to hodil a kein stress ne... To by se mi možná líbilo víc než papírky. Musel by být sice ten obal z doutníkovejch listů hodně slaboučkej, protože tabáku do jointů buďto nedávám vůbec nebo jen trošku.
3-Kamosoj dovezla stara ze Spanelska papirky namaceny v hash oleji,meli takovou nazloutlou barvu a huleni z nich chutnalo docela zajimave,taky ale zalezelo co se do nich ubalilo,ale vzdycky bylo poznat,ze to nejsou normalni papirky
Já osobně balím na backroll, protože jinej zpusob jsem se ani nenaucil. Je to opravdu nejlepsi pokoureni a kdyz se to smotne ještě do tribalu tak chuťově nejlepší
taky balim na backa ale ty začátky byly pekelný!!nicméně sem balič samouk,prostě sem to odkoukala od ostatních,nikdo mě nezaučoval!...ale teď už si to dávám v pohodě a balim většinou z ocb a ten zbytek odtrhávám za sucha a jde to v pohodě,ještě se mi nepovedlo žádnýho jointíka roztrhnout!