Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mě bude na koncu měsíce 20 let těch předchozích dvacet totiž ignoruju (40) do rakve se nechystám pěstovat budu ještě tak padesát let nevím co tu brečíte,že už máte 22 let se proberte do třiceti to je v poho pak je to fičák jak na Arsenalu woe .
Je mi dvacet a jsem mrdáč pyčo ... že bych plakal, že mi už není 17 jako můj kámoš kterej zažívá v jednadvaceni krizi středního věku, to ani hovno. Mám spíš pocit, že teprve teď začínám tak nějak plnohodnotně žít
Nevim jestli to tu uz zaznelo, ale vsimli jste si toho, ze pri registraci musite zaskrtnout tohle? :Stisknutím tlačítka prohlašuješ, že jsi dovršil věku 18-ti let. Tento server je určen pouze pro dospělé!
Pokud kdykoliv zjistíme přítomnost nedospělého uživatele, jeho kompletní účet s příspěvky bude nekompromisně odstraněn.
celkem se bavim, kdyz tady v klidku lidi napisou, ze jim je treba 17 apod. ale myslim si, ze to pravidlo o veku je blbost... pestovani je nezakonny v jakymkoliv veku, takze je ve vysledku asi jedno, jestli je vam 12 nebo 50. Jakoze z moralniho hlediska asi neni dobry se o pestovani drog bavit s <18, ale v dnesni dobe huli uz i prckove... znam hodne 15ti letejch, kteri pravidelne huli a neboji se to riznout i hasisem...
Naposledy upravil darebaCZek 14-04-2010 v 18:16 PM
Původní příspěvek od darebaCZek Nevim jestli to tu uz zaznelo, ale vsimli jste si toho, ze pri registraci musite zaskrtnout tohle? :Stisknutím tlačítka prohlašuješ, že jsi dovršil věku 18-ti let. Tento server je určen pouze pro dospělé!
Pokud kdykoliv zjistíme přítomnost nedospělého uživatele, jeho kompletní účet s příspěvky bude nekompromisně odstraněn.
celkem se bavim, kdyz tady v klidku lidi napisou, ze jim je treba 17 apod. ale myslim si, ze to pravidlo o veku je blbost... pestovani je nezakonny v jakymkoliv veku, takze je ve vysledku asi jedno, jestli je vam 12 nebo 50. Jakoze z moralniho hlediska asi neni dobry se o pestovani drog bavit s <18, ale v dnesni dobe huli uz i prckove... znam hodne 15ti letejch, kteri pravidelne huli a neboji se to riznout i hasisem...
Tak to se pleteš, to věkový rozdělení je tu imho kvůli carlosovi, aby z toho neměl problémy .