Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar chalani. Chcem sa opýtať, že čo mi to napadlo listy a stonku. Všetky končeky listov sú suché a aj na stonke tie vybezky ale iba od spolu do 4. Poschodia. Zvyšok je v normálnom stave. Na listoch sa mi začínajú objavovať malé biele mapy. Rastlinku mám na balkóne.
Pestovanie nie je len o TRÁVE,
je to vzťach k prírode!
Zdravím groweři, nevíte, čím by mohly být způsobeny žluté skvrny na listech? Rostlina má 3 týdny (automat), substrát Biobizz lightmix s perlitem, hnojeno před 5 dny Biobizz Rootjuice (poloviční dávkování), vlhkost 60-70 %, teplota při posledním měření 25°C den, 19°C noc.
Ahoj , poprosim o radu ostřílenejch borcu , protože se mi na holkách vyskytlo něco co eště nikdy a tak nějak nevim co s tím ... Projíždim ruzný deficity atd ale těžko to odhadnout ...
Jedu kokos, hnojky AH , 28 dní 12/12 ,PH 6.1 ,ec 1.8 vyskytuje se na ne všech kusech a nahodile na pár listech ..
Je to mesic a 5 dnu stare je to jen ve spodni casti a Teplota je prez den kolem 25-29 noc kolem 19-21 zalivka dle potreby hnojky pouzivam bio bizz starter pack a davkuji dle kalendare v prvnich tydnech polovinou davek a ph po hnojkach pri fazi rustu 5,8-6,2 po prepnuti na kvet 6,2-6,8 hlinu mam bio bizz light mix plus vorm humus a perlit podotykam ze se jedna pouze o spodni cast rostliny ve vrchni casti vypada zdrave v pripade dalsiho infa jen napis diky.