Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zkoumáním zjistili, že z konopí po usušení a odstranění stonků, které obsahují toxicky nevýznamné množství účinných látek, zůstalo celých 240 gramů využitelné hmoty. „Na ilegálním trhu s omamnými a psychotropními látkami se cena za 1 gram takto zpracovaného-nasušeného konopí pohybuje okolo 250 korun. Muži tak za jeho činnost, která je posuzována jako trestný čin nedovolené pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku, hrozí trest v odnětí svobody na dobu až šesti měsíců," dodal Vlastimil Starzyk.
Kdo to zkoumal a takhle vyhodnotil to je moc,nemohl sem to neokomentovat
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
Zdravotní výbor Poslanecké sněmovny bude ve středu od 18.00 hod projednávat Návrh zákona o tzv. Léčebném konopí. Zasedání bude proti všem zvyklostem probíhat nejen v podvečer, ale až u hranic republiky v Lázních Jáchymov u Karlových Varů. Zasedání je veřejné. Pojeďte zákonodárcům říct co si o legalizaci kšeftů s konopím a tím i větší represi proti samopěstitelům a uživatelům bez lékařského předpisu myslíte!
Hledal jsem neco o tom chlapikovi na google, bing a nenasel jsem ani prd. Nasel jsem jeho FB profil, ale to je asi vse. Divny :-/
Umi dobre anglicky a ze by nikde nic nenapsal?!
Jojo, doufám že je i chytrej frajer a vypěstil a předal 210g techniky všichni mluvěj o spacháni tr.č. a pritom je to jen přečin , sem zvědav a držim palce ...