Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám tento, značku nevím, koupil jsem ho v bazaru a je to jen 400W, ale odjel jsem s ním tři kola a celkem bez problémů. Teď používám raději Gavitu, ten zelenej má přepínání výkonu skokový, přepneš a vidíš rozdíl, těm značkovým trvá změna výkonu asi minutu a okem to nepoznáš, ale výbojka to ocení, taky start mají lepší, zelenej mi občas vyhodil jistič, tak ho mám jako zálohu pro případ. Jinak záruka je na vše dva roky ze zákona, nebo ne?
...já mám GIB nxe 600 s reg......a šlape parádně..ale měl sem přetím nts black 600reg..a za jedinej rok..2reklamace..takže logickej posun dál bylo přidat dvojku a za 5000kč koupit GIBíčko