Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
všichni tady říkají že každý má to svoje, ale chlapi řekněme si na rovinu že každý z nás co hulí získal uplně jiný nadhled ne svět, ale ty sračky co produkuje počítač a jiné technické záležitosti to je uplně posunuté někam jinam. hip - hop atd je v poho, ale nemůžu si pomoct takovou hudbu většinou poslouchají ty debilní smažky se zvonama a odbarvenou hlavou v neoprenu......to fakt nemusím..........už tu byl zpomenut Jimi Hendrix.....to je moc good hudba.....a taky The Doors, Armstrong, Marley, Zappa, ......prostě lidi kteří fakt na něco umí a dokážou hrát na nej úrovni...není to tak........co si takhle zopakovat Woodstock v 69??? to byl jiný mazec než tyhle koncerty a party co jsou teď......NEMAM PRAVDU????
pokuď máte někdo v oblibě podobnej druh jako Guano Apes, tak jsem si teď stáhnul 2 alba německý kapely DIE HAPPY, kde zpívá dcera Jandy z Olympicu a je to fakt cool muzička, řek bych že ještě lepší jak GUANO, jen tak mě to napadlo napsat, protože si to tu hustim do ucha :-))
HIP HOP never enough All memberz of WU Family (Wu Tang Clan, Grave Diggaz, Killer Army, etc.)
Pokud kalba na akczi, tak freeparty. Staci trochu znat co je dobry a co neni a pak jen vyjet a kalit. Nikdo se do tebe nenavazi, nikdo te neresi, jenom ty resis svoji hlavu a to je oc tu bezi.
K poslechu, s divkou mych snu je nejlepsi dobrej jungle nebo drumec.
Nejvíc se dokážu ulítnou na pořádným Jungle nebo d´n´b´ale jinak poslouchám skoro všechno- HC, house, punk občas i hip-hop. Ovšem nejlepší hudební zážitek je pořádně se zmastit a s pár kámošema jít bubnovat někam do přírody.
tak ánové pokud chcete mega-ultra-maximální úlet do čtvrtý dimenze zajděte si na koncert brněnské skupiny DAMA DAMA- nic víc už neni! (pokud vím teď momentálně moc nekoncertujou myslim jenom v německu bo tak něco,) slyšel sem je naposledy naživo asi v 95 na fesťáku v bohnicích...........nebyl sem zhulákanej, ale ty bubny mě rozsekaly uplně na plech!! hrajou na trubky od hajzlu, popelnice, sudy, bicí soupravy, kýble bonga konga djembe, je to asi pět týpků (hodně podivnejch!!!) esi to někdo viděl tak ať napíše esi se líbilo nebo ne, každopádně koncertní zážitek sem větší už neměl (až na JAMy na kterejch občas hraju:-))
Jo vsem doporucuju poslechnout si NAŽIVO "kapelu" Napalmed - hehe byl sem na nich Pod Lampou. Oznacuji se jako extremni noise a je to opravdu hooodne extremni.....kdo nahodou spatril potvrdi mi to - jeste sem totiz nedokazal nikomu vysvetlit co a jak hrajou
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
hovnajs > techno ? no jasny .. nerikam si technar ,ale hodne posloucham .. vlastne stejne hodne jako dnb ,jungle ,reggae ,funky .. ale techno porad vede . . . a zase nerozumim tomu (i kdyz to obcas udelam) proc poslouchat techno jenom ztabletovanej .. v kazdy hudbe je neco ..co zaujme .. a nemela by se poslouchat jenom v urcitejch stavech .. ted si jedu techynko a je mi fajn .. u techna se ucim .. pracuju .. a na spani sem tam systemy .. ztabletovanej na techno je neco doost ineho ...
deno > mno jasny.. porad mam na disku jejich album (aphrodite) z '99. velice pekne .. a co jeste takhle skyline?
----
jinak marley ,perry ,apache indian /chris liebing ,agent ,regis ,space djs/23 (rulez!! !!) ,skyline apod..
hovnajs> ja naprosto rozumim tomu ze se ti zda poslouchat techno doma divny ...obcas kdyz se nad sebou zamyslim a predstavim si sam sebe jak za strizliva sjizdim nejakej ten peknej tek delam neco do skoly a beha mi pritom lehkej mraz po zadech tak si rikam cim to je? proc to je takovy nakazlivy? proc se mi to vlastne libi? a myslim si ze v teku je hromada nejaky energie a ta se mi libi