Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to už by byl trochu HC ,největší masakr byl jak jsme instalovali vysokotlakove potrubí-naš šef je ještě větši magor než my-jak do duba mu mužeš řikat kolik krat chceš at tu vodu neotevíra že to neni hotovy a on ji stejně zapne-takove akce konči bud urazem nebo uprkem.Smlouvu mam do konce ledna -alespon budu mit na chvili klid ale do instalateřiny už nejdu!
Já jsem student, ale vypomáhám na zimním stadioně. Jezdím z ROLBOU!!!! Maras. Po škole spálím brčko a jdu kutit led. Vždycky se pekelně soustředím! Kdybyste pak viděli ten krásný led.........
Operations Manager for Czech republic - tohle je nazev my pozice. Tzn. pres den kvadro, spousta meetings, jednani, reseni sracek od operativnich veci az po personalistiku. V praci absolutne nemuzu hulit, nedaval bych jednani a kvuli vyschly hube bych ani nemohl mluvit.
Ale nekdy kdyz tady treba po 18.hod. zustanu sam, dam si prda. Vim, ze povinnosti zasadni me uz necekaji, tak zahulim, ale z jednoho prosteho duvodu - divam se na pracovni veci uplne jinak, napada me spousta veci co resit, jak resit a uz jsem takhle prisel na kloub nekolika vecem. Vzdycky si na tom uletim a nestacim se divit co vsechno me napada. Nekdy ani nestacim pamatovat vsechny myslenky...
A pak casto pukam po praci, doma a pak otevru notebook a pracuju jak divej a zase-napada me tisic pet set veci a novejch napadu. Za normalniho deniho provozu je pro me nemyslitelne hulit.
Prave studuji stredni skolu se zamerenim Spravce iformacnich systemu. Je to v klidu skola. Mame velkou prestavku na obed a tam se vzdicky skourime. Po prestavce mame skor kazdej den Nemcinu takze skoro nic neumim
Tak já sem obchodní manažer, firmu radši neprozradim. Ale v práci by se mělo hulit každej den, aspoň by byla zábava. No a na služebkách pěkně zkoušet místní modely...hmmm...to by bylo zpestření...
Ja pracujem vo fotolabe, tu nehrozi ze by som si dal nejake paavi,.
cez den je tu mrte ludi,.a hlavne mrte roboty,.mozno ked budem robit nocne, tak z kolegovcami podaktorimy to aj slo,.uvidime,.muselo by byt aj menej prace,.lepsie je to doma ,.predsa lepsia pohoda pri coool muzike,.
já dělám produkčního v jedný velký reklamce - hulíme tu úplně všichni a klienti bejvaj někdy dost překvapený. Naposledy asi před týdnem jedna moje úplně zfičená kolegyně pouštěla klientovi jeho nový TV spot a dostala takovej záchvat smíchu, že musela odejít. Teda vona to byla fakt šílená píčovina, ale ten chlap za to zaplatil přes půl mega. Bylo zajímavý pozorovat přes skleněný dveře, jak čumí.
Su klasicky student, ale ve skole radsi moc nehulim, pac mam pak docela husty zachvaty smichu. Staci se mi jen podivat na prednasejiciho z jisteho predmetu, ktery lehce uchyla a furt vo tom ftipkuje a vubec je s nim prdel, a muzu smichy umrit. Jinak mimo skolu hulim nepravidelne, pac je to nejlepsi v klidku s kamosema, zeano. Jo a v prirode, tak to je asi nejlepci.
Smaž Bůh!
študent ve škole jsem se zhulil jednou o polední pauze a chudák pan profesor na zeměpis, se zničeným kamarádem jsme se na sebe tlemili přes celou třídu, do dneška nechápu, co je tak vtipnýho na aridních oblastech