Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Celé vršky mého Jacka Herera od vision seeds mají barvu jako list na obrázku č.1.
Jinak se list barví hnědo-žlutě ze stran, uvnitř je zelený, a vnitřní žilky černé. Listy jsou povadlé a lehce se ohábají strany listu.
Celá kytka na obrázku č.2
Poraďte čím to je, jestli deficit něčeho, nejspíš
OBRAZKY: http://imgur.com/a/DJHeQ
27-08-2017 v 12:58 PM
nostrados Nový Člen
Re: !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!!
Zdravim,pomuzte mi prosim vyresit dilema s listy..Tenhle rok jsem neco podelal,no nevim co.Roluji se mi listy a na druhe kytke zloutnou listy a zasychaj konce . Zeby kapku prehnojeno?
28-08-2017 v 06:29 AM
furian Stálý Člen
Re: Re: !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!!
Původní příspěvek od nostrados Zdravim,pomuzte mi prosim vyresit dilema s listy..Tenhle rok jsem neco podelal,no nevim co.Roluji se mi listy a na druhe kytke zloutnou listy a zasychaj konce . Zeby kapku prehnojeno?
Mě to přijde přelité, kořeny nemají přístup ke kyslíku.
Dekuji moc, tusil sem to. 7 let venku,a nadherne kytky,pak v crepniku to zacalo delat tohle.No mne se zda ze kdyz zaliju malo ze tam ma malo vody.V poledne uz ma pak saharu.
postupuje to od spodnich listu na horu. na lepkach by mohly byt i trasnenky - musky. na listech pochoduji nejsise trasnenky. ana spodnich stranach obcas nejake vajicko...este jsem myslel na molice, ale letajici jsem zatim nevidel. rock effect?
Zdravím, jedu HYDRO po prvé a nevím zda-li je ta kytička moc malá a neunesla namíchanou směs hnojiv či co, chtěl bych se optat co to může být a popřípadě jak to zachránit děkuji viz. foto
PS: EC 0.9 Ph 4,9
A ještě jedna věc, ale nevím jestli to může být tím chlápek z jednoho growshopu řikal že jsem to špatně namíchal, já sem udělal to že sem prvně namíchal hnůjky a až potom sem upravil Ph, což sem prý měl udělat naopak prvně upravit vodu, a pak nalít hnůjky a popřípadě ještě upravit... Moc si nevím rady jelikož je to můj první hydro plán , budu moc vděčný za každou radu :-) Peace
Ahoj poradte asi uz se tu o tom psalo , mam to uz skoro na vsech kytkach a velke listy se zacinaji ohybat dovnitr (coz je asi jiny problem)vetsina kyti jsou to AF v růstu , dá se s tím něco dělat . ? Je to poprvé co to mam jinak používám stejné metody několik let sklenik
(BB sada aktualne ted :fish mix, CO2 tablety a super vit .
substrat 11l : light mix + guano + worm humus pisek atd)) voda destovka ze sudu ale je ted dost spinava Ph asi 6,2 tod asi vse az na letošní vyjímku nějaký popel ze sopky v substrátu jenze se s nim melo zalevat ale pozde sem si to precetl.
Dekuju za rady
PS karate sem pouzil , bylo trochu prošlé afsak zadny efekt
Dekuju za radu.
Zdar groweri
potřeboval bych poradit. Dělá to jen na některých...
Jedu nft a používám cannu. Plus korenak od AH a přidávám boost od hesi. 2x jsem teď přidal big bud od advanced nutrient "zbytek"
Ph i ec v cajku. Asi 23 den květu. Odrůda blueberry
Napadlo mě že to má nedostatek fosforu a draslíku.... může být?
Jednoduše řečeno už to chce pk 13/14??