Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JAHmaican: nová doba hold.. Více než webových map se ale bojím lidí s drony.. Přeci jen ty kvalitnější vyletí dost vysoko a hd rozlišení na kamerách je dobré rozlišení. Ale kdo se bojí, nesmí do lesa
Původní příspěvek od nasavajtendym JAHmaican: nová doba hold.. Více než webových map se ale bojím lidí s drony.. Přeci jen ty kvalitnější vyletí dost vysoko a hd rozlišení na kamerách je dobré rozlišení. Ale kdo se bojí, nesmí do lesa
Však já se toho nebojím, je to z minulého roku.
Jen mě to přišlo jako zajímavost, že kdo měl minulý rok pole v kukuřici, může se na něj krásně podívat. Popř. tady taky ukázat.
Vzpomíná si někdo, kdy zemědělci přibližně sekali kukuřici na siláž? V 5 let starém příspěvku někdo zmiňuje začátek září. Letošní léto bude pravděpodobně podobné jako to minulé (suché), takže by to mohlo být podobné.
Budu rád za každý názor, díky!
Původní příspěvek od Murph Vzpomíná si někdo, kdy zemědělci přibližně sekali kukuřici na siláž? V 5 let starém příspěvku někdo zmiňuje začátek září. Letošní léto bude pravděpodobně podobné jako to minulé (suché), takže by to mohlo být podobné.
Budu rád za každý názor, díky!
U nás se sklízela na přelomu září/řijna. ( Sever čech)
už aby ta kukuřica byla větší,letos bych tam chtěl vyzkoušet AFka,ale zatím je to malé a musím počkat až po tom postřiku co provádějí... nebo zkoušel to tam někdo dávat a přežilo to postřik?
Původní příspěvek od miravlak už aby ta kukuřica byla větší,letos bych tam chtěl vyzkoušet AFka,ale zatím je to malé a musím počkat až po tom postřiku co provádějí... nebo zkoušel to tam někdo dávat a přežilo to postřik?
hle postřik proti 2Ď plevelům to nepřežije a proti 1Ď se neprovádí (proč asi), takže tak
No kolem Hk je kukuřice překvapivě dost takže tam zkusím letos hodit pár semínek z Tao mix, takže kdyby to nevyšlo, tak zase taková škoda to nebude, tak uvidíme...
Dnes som bol skontrolovať a prave mi cez moje miesto prechádzal traktor postriekal to asi 5 min nato som 20cm rastliny polial 2ma krhlamy vody majú šancu to prežiť ?
U nás v jižních čechách má kuku plus minus 5 až 15 cm, jestli už provedli postřik nevím, je nějaký způsob jak to zjistit? já tam vysadím asi tak 30 automatů syrupu a bublelicious a pár ákáček přibližně v půlce června takže by to sned mělo dojet než ju sklidí, nwm jesli je na siláž či zrno ale mělo by se stihnout obojí snad
SEM nebezpečnej terorista, mám doma kytku a v zahradě dvě...
DROP THE BASS
p e a c e
Zdravim chcem sa vás spítať že či rastlina ktora bola postriekana pred 18timi dňami a prežila 1 z 5 kusov bohužial ostatné vyschli aj táto čiastočne ale ma vela nových zelených listov ktore krásne začali rásť a zdá sa mi že sa prave prepla do kvetu je to automat a podla vyklíčenia mi mala dozrieť za 20 dní rátam že keď prežila a teras prepla do kvetu tak sa tým postrekom spozdila asi o 10 dní tak rátam že ak sa jej bude naďalej dariť a rásť bude hotová za 30dní cca a tá otazka je že či to nebude zdraviu škodlivé keď bola postriekaná či to stihne vyprchať. Poprosím normálne odpovede Ďakujem