Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus kuci ! chtěl bych se podělit o super zážitek s TAOSEEDS . v pátek večer jsem posílal jen informativní mail za jak dlouho me příjdou semínka které mají skladem a hned v sobotu brzo ráno už byla odpověd ,že do 3dní . Tak jsem si řekl ok objednal jsem (nejen pro sebe ) 10 pamir gold ,10 frisian ,10 passion .5pamir 4 colour mix a mučenka modrá 5 . objednávka byla odeslána a následne me přišel mail o potvrzení . čekal jsem týden až se me nekdo s tama ozve a neozval tak jsem volal ja ,po namahavem popohánění a tisíce výmluvách me po cca 4 týdnech přišla jen asi polovina semen 10 + 5 pamiru z toho 10 bylo mojich . vyrostlo jich jen 5 . z tech 5 vyrostli jen 2 , FD neposlal ,Mučenku neposlal , Colour mix vyrostli jen 2 ,ale nejlepší na tom byl passion nevzešlo ani jedno na obalu bylo napsané 2003 nevim esi to je nějaké jech označení a nebo rok balení do teto doby jsem nemel se semeny DP žádný problém . takže přátelé bacha na ty kurvy s TAOSEEDS.cz
Jeden den jsem ojednal dva produkty. Druhý den telefon, že jeden produkt nemají a už mít nebudou. Vybral jsem tedy alternativu druhého zboží. Za tři dny u dveří zvoní PPL.
Jak všude uvádějí, že "Ke každé objednávce dárek" čekal jsem nějaký obrázek nebo samolepku. Jako bonus přišly další dva produkty, které mě velice mile překvapily a potěšily :-)
Takže za mě TAOSEEDS OK!
homegrower.cz - za mě dobrý ceny, rychlá expedice a když něco z objednávky zrovna není, obratem volají a nabídnou alternativu - zatím tedy výborná zkušenost
kleckashop.cz - poslední dobou jsem nic neobjednával, ale dřív mě nikdy nezklamali
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
jak nakupujete teď?
Pořád objednáváte z eshopů a nebo je vaše důvěra na bodě nula pro zboží si chodíte osobně?
Či stále čekáte na pozvánku od PČR?
Přišla už někomu o podání vysvětlení k nákupu zboží?
Díky.
MISHKA: Vcera jsem na to taky koukal a podivoval se. Njn, drzme jim palec at to chvili trva nez na ne prijdou pohlavni organy, bo at dostanou rozum a zaridi se podle legislativi ( i kdyz nekdy ani to nepomaha) ...
Původní příspěvek od MISHKA Může mi někdo vysvětlit, jak můžou na trikoma.cz prodávat výbavu na pěstování zároveň se semeny?
Asi jim něco chybí k tomu "řetězci" od semínka po fajfku. A navíc jim chybí stránka kontakt, tak si nevěděli, kam pro ně zajét
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk