Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ve tvem pripade se asi nic delat neda... Proste kazda skrin potrebuje odtah mimo skrin a pritah cerstveho, nebo proste vzduchu odjinud... Ty v podstate vzduch odtahnes, ale v podstate ten samy pritahnes... Takze skoro k nicemu...
Musis zkusit, jaka bude teplota pri akci a pak se podle toho nejak zaridit...
vyvést vzduch mimo místnost musíš vyřešit, jinak se ti tam bude akumulovat vlhkost, klíďo 90-100%..všechno ti tam začne plesnivět, zdi, poličky, koberec, kytky..mám vyzkoušeno, taky jsem jel 1.grow v podkroví a vzduch vracel do té samé místnosti, 3-4 dny a začaly zdi plesnivět, jen co kytky trochu povyrostou, pujde to fakt rychle...
držim palce
a dalo by se okno použít jako pasivní přítah?..kdyby bylo v boxu ve spodu pár děr a pootevřené okno třeba na ventilaci. ještě mam možnost použít klimatizace, nebo odvlhčovač vzduchu..ale nevím jeslti to bude stačit
určitě dalo, jako pasiv bych bral vzduch přímo z té místnosti, není to ideál, ale máme to tu tak každej druhej ..to ale není tvůj problém, ty musíš HLAVNĚ vyřešit odvod vzduchu z boxu pryč z místnosti..a na to bych použil to okno..
Jj, potrubí ven z okna a nějak to okolo utěsnit aby se ti ten vzduch nevracel zpět do místnosti..nejlepší by bylo v okně vyriznout díru přesně na to potrubí, ale to je škoda okna, asi není nejlevnější..
právě nechci mít v pokoji zase uplnou továrnu..takže bych to udělal tak, že seženu nové dveře, a vyvedu potrubí s ttčkem a pacháčem do chodby. Myslíte že to vyřeší problém?
Původní příspěvek od jake4548 právě nechci mít v pokoji zase uplnou továrnu..takže bych to udělal tak, že seženu nové dveře, a vyvedu potrubí s ttčkem a pacháčem do chodby. Myslíte že to vyřeší problém?
Odvést vzduch do chodby ti pomůže, ale stejně budeš muset často větrat byt, kvůli tý vlhkosti..ale takhle už by to mohlo fungovat vcelku dobře
Edit: jestli teda myslíš chodbu v bytě... pokud myslíš společnou chodbu v baráku, tak no stress, větrat netřeba
takže díky za rady poženu to na chodbu v domě..je tam dost prostoru tak se vlhkost snad vytratí..no a na čerství vzduch bych asi viděl to střešní okno, kterým se dá větrat na mikroventilaci, tak snad to k něčemu bude
Zdarec,potřebuju helpnout nwm jakej mam dát odtat+přítah a filtr, také nwm ..nechci hlavně žádný zápach.Z boxu povede 8m dlohé odhlučněné potrubí....dík za rady
Původní příspěvek od Mr.zahradník Zdarec,potřebuju helpnout nwm jakej mam dát odtat+přítah a filtr, také nwm ..nechci hlavně žádný zápach.Z boxu povede 8m dlohé odhlučněné potrubí....dík za rady
čus, mám trochu problém 600w lampa a komín průměr tak 130cm, můj dotaz zní- co by se stalo kdybych koupil ventas 150 tku (125 jsem našel max 420 m3 nebo nějaký KSA s 520m3 a to by 600w asi neuchladilo) normálně napojil na sono160 a na vstupu do komína už by byla trubka 125mm? Díky
Původní příspěvek od Smokáček čus, mám trochu problém 600w lampa a komín průměr tak 130cm, můj dotaz zní- co by se stalo kdybych koupil ventas 150 tku (125 jsem našel max 420 m3 nebo nějaký KSA s 520m3 a to by 600w asi neuchladilo) normálně napojil na sono160 a na vstupu do komína už by byla trubka 125mm? Díky
nestalo by se vůbec nic... a jestli to potrubí nemáš nijak dlouhé, tak ten ventl 520m3 to uchladí...