Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdárek čtu si tu ty vaše rady proti lidem co mají řeči na vaše krásné rudě zalité očka. Já jsem studentka a ze začátku jsem stm měla problémy jelikož lektoři se furt ptali co mám s očima, tak jsem se jednoho dne pořádně zhulila a šla jsem na oční a tam mi řekli že mám chronickej zánět spojivek. Mám na to papír takže když se mě někdo zeptá na oči tak mu dám lísteček a jdu si dál svou vysmátou cestou a všichni mi můžou vlízt na hrb. A doma mě mi naši kupujou kapky atd. Takže až jednou budu muset ten lísteček vyhodit ještě mi tu zbejvá pár litrů kapek. Tim pádem zdravim a užívej te si to naplno.
Ja ted delam IT technika, v praci jsem jeste nesmotnul... jednak proto, ze jsem nedavno zacal a taky proto, ze nevim, jak to tady s hulenim je, kdyby to nekdo nahodou poznal... jiste vite, ze se o tom pod neskrytou identitou tezko mluvi s lidmi, ktere znate chvili a to jen v praci ) Takze zatim jen po praci, ovsem vlastne jednou i pred praci, ale nastesti to byl jen "s citem" vzorek )))
garf: tak je to správné, v práci se hulí až když si to můžeš dovolit. není zodpovědné se zčadit hned při první příležitosti. nejdřív si oťukej postoj jednotlivých kolegů ke konopí. ať třeba nenarazíš na nějakého vola.
tak já když sem vyčazená jak paprika tak mám maximálně skelnej pohled ale rudý oči v žádnym případě takže v práci můžu čadit o 106 a nikdo nepovolaný nemá ani šajna teda samozřejmě když nedělám nějaký kokoťárny
Já dělám managera produkce pro pár časopisů v práci nehulim nikdy protože bych pak nestíhal klienty. Jinak mimo práci tak 2 - 3 týdně někdy více někdy méně. Ale přes týden se snažím sportovat a hulit jen pátek a sobota aby hulení u mě pořád zůstalo jako vijmečná událost na kterou se těšim a né samozdřejmost.
Jinak s očima si starost nedělám každýmu řeknu narovinu sem zhulenej. Každej to stejně pozná a pak vymlouvat se na čočky a smrdět trávou to pak člověk vypadá ještě jako debil.
Ja delam jako IT Manager...znamena to v praxi kvadro a hodne vybrany jednani s hodne narocnou klientelou, odpovednost, planovani atd.atd....hulit v praci by byla pracovni sebevrazda, paco kdyz zahulim, je mi vsechno jedno a ze vseho si delam prdel, coz by asi leckterej klient nevydejchal......a navic nevim, jestli by moji podrizeni neudelali v pripade meho vyhulenectvi v praci rychlou revoluci...kdyz si je ted tak prohlizim, tak vypadaj na vsechno, jen ne na hulice...dokonce me nenapada nikdo v tyhle praci, kdo by jen trochu daval prostor realne moznosti, ze se za jeho image skryva vyhulenec...ci aspon obcasnej konzument....jsem tu tedy sam, tak strasne sam...
Tak ja som tiež študentka na VŠ
A ešte aj pracujem, robím niečo ako asistentku na ekonomickom oddelení medzi účtovníčkami...
No a občas sa v robote s kolegyňou nahúlim, hlavne vtedy keď chodím autom niečo odniesť, priniesť, zaniesť...
Je to v pohode hlavne keď húli dosť značná časť firmy
studaci = kuraci
kdyz je tak se pali>-))
pred ve po skole...
maturita se blizi a vubec me to nezajima
A co ze to studuju? Naky ty poce v malim mestecku...
.. dělám skladníka v jedný firmě, dost provařený a mám tu kolem sebe cca 150 postarších ženskejch .. hulim v rachotě pravidelně .. jinak bych tu už asi nebyl .. je to v klidu, jen mě serou občasný poznámky jako na moje voči, nebo mojí domělou ospalost ... a tak .. ;-)))))))
Cha ... sem stredoskolak .... cudku kourim kazdy den .... zacina to v 7:45 pred skolou ... potom obcas jeste o velke prestavce ... myslim ze tenhle skolni rok jsem by ve skole nezhuleny jen prvni skolni den )) .... timhle se clovek nauci krasne komunikovat ve zhulenem stavu .... jo a je mi 19 ...
Tož ja dělam instalatera a to sem vyučeny elektromechanik a když přijdu do prace tak se nejdřív zhulime se spolupracovnikama a potom teprve mužem něco dělat-sice už bylo par kolapsu kdy jsme něco zdupali a vytopili par pater paneloveho domu ale to patří k tomu. Doufejte že k vam nepřijedem dělat vodu nebo nedej bože plyn.
a to je ten naš problem nezaměstnanosti v oboru bych nesehnal praci ani za 100 let a na Ostravsku už vubec ne.ALe to je v klidu to se stava jednou za pul roku zatim jsme vše dotahli do zdarneho konce až na par vyjimek.