Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cus hej jestli chces i cestovat po holandu trosku a nejenom po amsterdamu tak si vem hodne huleni a fic do Walibi World .... proste hodne kolotocu a platis tam jenom vstup a pak vse zadarmo ale je to uplne brutalni tam ....
J Holandsko, krásná země, jezdil sem tam ňákej čas pracovně. Ale do Amstru sem se nepodíval jel sem jen kolem po dálnici. Většinou sem jezdil do Tilburgu, hned u nádraží sou asi 3 coofáky. Krásný ceny jen mě štvalo že ti nedaj víc jak 5G na osobu, taxem výtah vždy lidi z práce aby si stoupli do fronty a hnedle sem měl 30G.
Jinak pěkný přímořský město je Ostende bo jaxe to píše
Belgie taky není špatná, sice nejsou coofeshopy ale téměř v každym baru seženete podpultofky za tuzemský ceny
Tak hlavně ať se vám všude líbí a užite si to
Pestouniii- Záleží jak chceš jet jestli vlakem bo autem, jestli vlakem tak asi nákej hotel bo penzion někde ve městě kde budete, ale jestli autem taxe nechá sehnat docela luxus ubytování v kempech, my sme bydleli za 11euro, a když nebudeš potřebovat doklad tak euro dolu, což si myslim že je very very good
pestouniii- kolem tilburgu: Oosterhout-kemp u veverek, ještě jeden ve waalwijku-je to cestou k F1,(na f1 se taky nechá přespat cena 41e za 3lidi. Kolem tilburgu cca do 15km je toho mnoho, nejlepsi si zajit v tilbugu bo vnakym vetsim meste do infocentra a tam maj s kempama a veskerym ubytovanim letaky(znalost A bo N výhodou, téměř podmínkou),páč takhle bych tě naváděl těžko.Kemp u veverek jen doporucuji cena(minuly rok 12e)
A u amstru paradni kemp v nordwijku nebo v katwijku(uz si nepamatuji, ale tyto přímořský města sou od sebe kolem 5km)kousek od pláže-bungalovy cena taky do abych nekecal 11e.
Platil sem si ubytování sám,tak když sme přijeli taxme celej den jezdili a sháněli nákej kemp, někdy sme taky našli 80 km od místa práce.
Taky ftom mám trošku zmatek, páč vono za půl roku v Holandsku člověk něco prošmejdil, a ty dobroty tam mi jen ztěžujou rozlišit jednotlivý akce kde sem byl.
Ser na Amsterdam, popozeraj si to tam, nakúp čo potrebuješ a choď vlakom pár zastávok do prímorského mestečka Zandvoort. Je tam aj vcelku príjmený (torchu temný) coffík La Paz blízko stanice a keď sa dáte po pláži pár 100m dole na juh prídete k pustému parku kde sa dá v krovisku s parádným výhladom na more rozložiť stan aniž by vás niekto videl. Ale bacha, moc na seba neupozorňujte, je to myslím chránený park a asi by z toho bola aj pokuta...
Apofis - jizdenka nas vysla na 2690kc zpatecni. ale kdyz si naplanujes cestu hodne dopredu muzes letet letadlem za stejnou cenu jako busem, dokonce i levnejsi.
diky vsem za tipy
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Zdravim
Taky se chystám s dvouma kámošema tzv 3 lidi do amstru , ale jedeme autem + GPS takže si myslim že fpohode snad najdeme ruzne kempy , a taky když tam už jedem tak ne jenom kvuli ganji ale mrknem se třeba do kinderdijku na soustavu mlýnu , ochutnat sýry apod jsem zvědavý no jak to tam bude Jinak jedeme tak kolem 5-10 července ..
pestounii: s kámošem jedeme do Amstru 26.6. a dom jedem v neděli dopoledne ..domlouval ubytování v nějakým pensionu s českým vedením, cena na noc 20 €, zeptam se ho kde přesně to je...
Scott - taky nejedem jen kvuli ganje ale je pravda kdyby tam nebyla asi by jsme tam nejeli rozhodne se mrknem k mori, navstivime parky, a vecer budem prolejzat centrum amsterdamu..
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
pestounii- www.flyingpig.nl hostel s dobrejma cenama prijemnym personalem a muzes si vybrat mezi amstrem a prijemnym malebnym plazovym mesteckem noordwijk
do NL jedu 14.7. budu tam tejden a ubytovanej budu primo v noordwijku
byl jsem tam loni naarez
skewlers bysme se mohli sejit a zhulit ne?
Mi se chystýme asi 25.6 záleží na počasí jedem ve 4řech autem škoda fabia +GPS takže pohoda pojedem asi do města breda kdy si nakoupíme hulení a pokračovat budem do hoek van holland k moři kde nějakej den pobudem pod stanem potom asi směr amsterdam akorát máme strach s parkováním a amsterdamu nemáte někdo nějaký dobrý tip naparkování aby to nestálo 2kila na hodinu?