Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
#6 ostrý roháč. s plnou polní na zádech stojí tento vrchol zato
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
nickus - jo ty mraky jsou vážně dobrý ... často přemítám, pozorujíce oblohu, o tom, jaký by to bylo bejt v místě odkud jsi Ty fotil... když jsem jako malej letěl, tak mě ten pohled naprosto fascinoval.. bohužel jsem ještě neměl žádnej pořádnej foťák ...
Jinak ostatní moc pěkný fotky !... koukám, že je tu dost "prázdninovejch fotek" .... nebo alespoň mě to tak připadá..
Jo včera jsem si zakouřil a upravil (svoje) fotky dvou týpků... .. člověk na tý první zrovna rozvažuje svojí situaci a tu druhou jsem nazval "neviditelný, na útěku ?" .. .