Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nemusí to bejt ojeb, vyrobce ho stahl treba z vyroby a na strankach uz neni a je nahrazen jinym produktem a ten growshop ho muze mit na sklade treba uz 4roky....ja osobne mam darkroom a naprosta spokojenost.
hoši o víkendu jsem tam byl mrknout, ještě to nemají dodělaný, ale určitě doporučuju se pražskejm do toho growshopu kouknout. Mají tam prý pořádat i nějaký konference v budoucnu od seedban a hnojek.
hoši o víkendu jsem tam byl mrknout, ještě to nemají dodělaný, ale určitě doporučuju se pražskejm do toho growshopu kouknout. Mají tam prý pořádat i nějaký konference v budoucnu od seedban a hnojek.
Jojo to je vlastne sklad Jahody , ted si nad tou halou udelali showroom , no nevim jestli tam budou pozovat se seminkama a hardware dohromady
Jojo to je vlastne sklad Jahody , ted si nad tou halou udelali showroom , no nevim jestli tam budou pozovat se seminkama a hardware dohromady
jj pravda, bylo mi řečeno hlavně o hnojkách. Ostatní je v řešení, prý už tam měli problem se semenama. Ale to už musej mít taky nějak pořešený, protože co jsem viděl, tak už tam byl RQS v showroomu udělanej.
Tak sem si objednal semínka z 5semen za nějakých 700kč a po 2 dnech mi došla sms od pošty, že mi dovezou ten balík za 6700kč druhý den sem jim zavolal a chlap mi řekl, že se omlouvá že mi asi poslal jiný balík, že to musí poslat znova trošku se sekli o 6000
ahoj, narazil jsem na další příjemnej growshop a to v nuslích(jaromírova 48) je to přímo pod nuselským mostem, kousek od zastávky tramvaje, obsluhuje tam sympatická blonďatá slečna a např větší výběr papírku jsem zatim nikde jinde nevidel. předtím sídlili asi o 200metrů v ulici dál..po growmanii druhá jiskřička ve tmě...
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
Zdárek, teď jsem narazil na novej shop www.grownature.cz, maj tam zaváděcí ceny a fakt pecka. Objednal jsem si tam pár věcí a vše bez problému. Prej teďko rozjížděj a podle faktury jsem byl nějakej 21 zákazník. Jsou i na fb a týpek řikal, že prej první 100vka liknutých dostane 10% slevu navždy, tak jsem se liknul :-D