Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Vase zkusenosti s growshopama?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18 »
Autor
Téma 
yabasta
Stálý Člen

Karma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 241

znate nekdo tento shop??? http://www.distribucion.eu/

Old Post 06-05-2013 v 19:34 PM
yabasta je offline   Profil uživatele yabasta   Find more posts by yabasta   Foto galerie člena yabasta   Click here to Send yabasta a Private Message   Add yabasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SOMBruno
Stálý Člen

Karma uživatele SOMBruno - 15% PěstitelskáKarma uživatele SOMBruno - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 242

Máte niekto skúsenosti s týmto Growshopom http://www.green-house-tu.cz/ ? Pretože som tam našiel tento box http://www.green-house-tu.cz/sortim...et_40-1077.html a keď som hladal na stránke výrobcu tak tam nebol... Ma teda napadlo, či to neni nejaký ojeb ?

EDIT: Ešte aj TOTO som našiel... neviem čo mám od toho očakávať.. Napíšte vaše skúsenosti.

Naposledy upravil SOMBruno 02-06-2013 v 21:15 PM

Old Post 02-06-2013 v 14:38 PM
SOMBruno je offline   Profil uživatele SOMBruno   Find more posts by SOMBruno   Foto galerie člena SOMBruno   Click here to Send SOMBruno a Private Message   Add SOMBruno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gravedigger
Stálý Člen

Karma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 243

Pretože som tam našiel tento box http://www.green-house-tu.cz/sortim...et_40-1077.html a keď som hladal na stránke výrobcu tak tam nebol... Ma teda napadlo, či to neni nejaký ojeb ?

nemusí to bejt ojeb, vyrobce ho stahl treba z vyroby a na strankach uz neni a je nahrazen jinym produktem a ten growshop ho muze mit na sklade treba uz 4roky....ja osobne mam darkroom a naprosta spokojenost.

http://www.growmania.cz/pestebni-st...-ii-p-1935.html

Old Post 02-06-2013 v 21:52 PM
gravedigger je offline   Profil uživatele gravedigger   Find more posts by gravedigger   Foto galerie člena gravedigger   Click here to Send gravedigger a Private Message   Add gravedigger to your buddy list     Navštiv homepage uživatele gravedigger! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madmax
Stálý Člen

Karma uživatele Madmax - 62% PěstitelskáKarma uživatele Madmax - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 244

citace:
Původní příspěvek od yabasta
znate nekdo tento shop??? http://www.distribucion.eu/

nějaký ojeb, nebo pokus. nedodělanej shop normální obchodník do ostrýho provozu nepustí.

Old Post 03-06-2013 v 06:58 AM
Madmax je offline   Profil uživatele Madmax   Find more posts by Madmax   Foto galerie člena Madmax   Click here to Send Madmax a Private Message   Add Madmax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Simpi23
požitkář

Karma uživatele Simpi23 - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 245

growcity.cz

hoši o víkendu jsem tam byl mrknout, ještě to nemají dodělaný, ale určitě doporučuju se pražskejm do toho growshopu kouknout. Mají tam prý pořádat i nějaký konference v budoucnu od seedban a hnojek.

Old Post 10-06-2013 v 22:08 PM
Simpi23 je offline   Profil uživatele Simpi23   Find more posts by Simpi23   Foto galerie člena Simpi23   Click here to Send Simpi23 a Private Message   Add Simpi23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 246

citace:
Původní příspěvek od Simpi23
growcity.cz

hoši o víkendu jsem tam byl mrknout, ještě to nemají dodělaný, ale určitě doporučuju se pražskejm do toho growshopu kouknout. Mají tam prý pořádat i nějaký konference v budoucnu od seedban a hnojek.

Jojo to je vlastne sklad Jahody , ted si nad tou halou udelali showroom , no nevim jestli tam budou pozovat se seminkama a hardware dohromady

Old Post 11-06-2013 v 00:10 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Simpi23
požitkář

Karma uživatele Simpi23 - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 247

citace:
Původní příspěvek od Hlava

Jojo to je vlastne sklad Jahody , ted si nad tou halou udelali showroom , no nevim jestli tam budou pozovat se seminkama a hardware dohromady

jj pravda, bylo mi řečeno hlavně o hnojkách. Ostatní je v řešení, prý už tam měli problem se semenama. Ale to už musej mít taky nějak pořešený, protože co jsem viděl, tak už tam byl RQS v showroomu udělanej.

Old Post 12-06-2013 v 12:23 PM
Simpi23 je offline   Profil uživatele Simpi23   Find more posts by Simpi23   Foto galerie člena Simpi23   Click here to Send Simpi23 a Private Message   Add Simpi23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
haagen
Stálý Člen

Karma uživatele haagen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 248

Tak sem si objednal semínka z 5semen za nějakých 700kč a po 2 dnech mi došla sms od pošty, že mi dovezou ten balík za 6700kč druhý den sem jim zavolal a chlap mi řekl, že se omlouvá že mi asi poslal jiný balík, že to musí poslat znova trošku se sekli o 6000

Old Post 21-06-2013 v 12:02 PM
haagen je offline   Profil uživatele haagen   Find more posts by haagen   Foto galerie člena haagen   Click here to Send haagen a Private Message   Add haagen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
asfalt
Stálý Člen

Karma uživatele asfalt - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 249

ahoj, narazil jsem na další příjemnej growshop a to v nuslích(jaromírova 48) je to přímo pod nuselským mostem, kousek od zastávky tramvaje, obsluhuje tam sympatická blonďatá slečna a např větší výběr papírku jsem zatim nikde jinde nevidel. předtím sídlili asi o 200metrů v ulici dál..po growmanii druhá jiskřička ve tmě...

karamel je cukr co už se neuzdraví

zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť

Old Post 18-07-2013 v 10:21 AM
asfalt je offline   Profil uživatele asfalt   Find more posts by asfalt   Foto galerie člena asfalt   Click here to Send asfalt a Private Message   Add asfalt to your buddy list     Navštiv homepage uživatele asfalt! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Minďaaa
Stálý Člen

Karma uživatele Minďaaa - 92% PěstitelskáKarma uživatele Minďaaa - 92% Pěstitelská

Nash growshop v Bohumíně Příspěvek č. 250

Zdravím, pro všechny pěstitele se teď nově otevřel v Bohumíně Nash growshop na ulici Osvoboditelů 1018.
Všichni jste vítáni

Peace & Love

http://www.zizaly.com

/http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=56217

http://grower.cz/forum/showthread.p...4263#post914263

Old Post 20-09-2013 v 12:28 PM
Minďaaa je offline   Profil uživatele Minďaaa   Find more posts by Minďaaa   Foto galerie člena Minďaaa   Click here to Send Minďaaa a Private Message   Add Minďaaa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Minďaaa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RENE.2
Stálý Člen

Karma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 251

Čau máte někdo zkušenosti s growshopem http://growshop-respectflowers.webnode.cz/

Old Post 24-09-2013 v 12:31 PM
RENE.2 je offline   Profil uživatele RENE.2   Find more posts by RENE.2   Foto galerie člena RENE.2   Click here to Send RENE.2 a Private Message   Add RENE.2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anuvin
Stálý Člen

Karma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% PěstitelskáKarma uživatele Anuvin - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 252

RENE.2 AHoj, ten shop už nefunguje, nebo alespoň jeho web... tak asi nic moc

Outdoor 2011 TNR/Ice cool

10x PowerPlant 400w MH/HPS

Old Post 03-04-2014 v 10:48 AM
Anuvin je offline   Profil uživatele Anuvin   Find more posts by Anuvin   Foto galerie člena Anuvin   Click here to Send Anuvin a Private Message   Add Anuvin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomsio
Stálý Člen

Karma uživatele Tomsio - 5% PěstitelskáKarma uživatele Tomsio - 5% PěstitelskáKarma uživatele Tomsio - 5% PěstitelskáKarma uživatele Tomsio - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 253

citace:
Původní příspěvek od Anuvin
RENE.2 AHoj, ten shop už nefunguje, nebo alespoň jeho web... tak asi nic moc

Ptal se na to v půlce září.. Tak teď už asi nefunguje..

200W CFL - RED Homemade Box
Chilli balkón 2013
AF mix Balkón 2013
Forest grow 013

Old Post 03-04-2014 v 13:18 PM
Tomsio je offline   Profil uživatele Tomsio   Find more posts by Tomsio   Foto galerie člena Tomsio   Click here to Send Tomsio a Private Message   Add Tomsio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yabasta
Stálý Člen

Karma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 254

znate nekdo tento shop ? http://plantator.com.pl

Old Post 24-04-2014 v 07:21 AM
yabasta je offline   Profil uživatele yabasta   Find more posts by yabasta   Foto galerie člena yabasta   Click here to Send yabasta a Private Message   Add yabasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
j4g
Nový Člen

Karma uživatele j4g - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 255

Zdárek, teď jsem narazil na novej shop www.grownature.cz, maj tam zaváděcí ceny a fakt pecka. Objednal jsem si tam pár věcí a vše bez problému. Prej teďko rozjížděj a podle faktury jsem byl nějakej 21 zákazník. Jsou i na fb a týpek řikal, že prej první 100vka liknutých dostane 10% slevu navždy, tak jsem se liknul :-D

Old Post 13-05-2014 v 16:12 PM
j4g je offline   Profil uživatele j4g   Find more posts by j4g   Foto galerie člena j4g   Click here to Send j4g a Private Message   Add j4g to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
anonym9711
Nový Člen

Karma uživatele anonym9711 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 256

www.biohobby.sk

NEODPORUCAM- nevybavili reklamaciu, nekomunikuju- typicky shitschop.

Old Post 10-06-2014 v 05:50 AM
anonym9711 je offline   Profil uživatele anonym9711   Find more posts by anonym9711   Foto galerie člena anonym9711   Click here to Send anonym9711 a Private Message   Add anonym9711 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás