Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chlapci mám problém když jsem drobet přehnojil a přelil mám počkat než to vyschne a pak zalejt jen čistou nebo to rovnou prohnat čistou a začít vysušovat odznova pěstuju v kokosu a dělá mi to trochu problém to vychytat ....
Já bych to prolil abych snížil tu koncentraci hnojiva a pak nechal vyschnout.
a kdyz jsou korinky dostatecne dole a nemam sanci je poskodit trosku tu hlinu prstama zreju napovrchu...Ale to už nevím jestli je dobrý nápad D
díky, tak jsem to prolil a čekám jestli se srovnají jestli ne tak se vybodnu na samonakvétačky a koupím řízky . jsem šílenec se hned první indoor pouštět do tohohle....
Původní příspěvek od chena chlapci mám problém když jsem drobet přehnojil a přelil mám počkat než to vyschne a pak zalejt jen čistou nebo to rovnou prohnat čistou a začít vysušovat odznova pěstuju v kokosu a dělá mi to trochu problém to vychytat ....
čau,
1. co to prosímtebe znamená drobet přehnojil?
2. nenechávej ten kokos ,,vysušovat'', to není hlína.
zdar drobet znamená že jsem to hnojil ze začátku každej den 1ml v 1l vody hnojívkem na kořeny ale nevím jistě jestli to bylo přehnojený...prostě mi to nechce růst....jj četl jsem že je to hydromedium.. doxenone takže co mi poradíš co snima ? mám je vyndat ze skříně a zkusit to dám mimo třeba do obejváku a pak to přendat ven a nakopat tam řízky nebo jak ?
jo a proč to není vhodný pro indoor ? myslel jsme že když to budu svítit klasika 18/6 a pak až se to přepne do květu tak nasadím 12/12 nebo to u nich tak nefunguje ?
Asi tak bych to udělal, automaty dát někam za okno do tepla a do skříně řezy.
Nepíšeš nic o hodnotách ph a ec, bez toho těžko radit, taky nemusí být přehnojený ale hladový, chce to proměřit ph + ec zálivky a následnýho výtoku a hned budeš vědět odkud vítr vane.
Jako pěstovat automaty indoor samozřejmě lze ale jde tam hlavně o to, že potřebují hodně světla, takže bys na mě měl svítit celou dobu 18/6 a to by se ti tak nějak prodražilo a i výnos bys měl mít venku vyšší.
Chci se zeptat kdyz se doporučuje kytku zalévat, pěstuji v kokosu. Někde jsem četl že dvě hodiny po a před rozsvícením, ale to se mi zase neslučuje s tím, že by se do skříně nemělo lézt, když mají tmu...
to platí pro hydro-systémy. kokos nejde přelít, když ho zaliješ zároveň ho i pročistíš. čili čim častěji, tim lépe, ale přehánět to nemusíš. stačí 1x-2x denně.
Původní příspěvek od dan to platí pro hydro-systémy. kokos nejde přelít, když ho zaliješ zároveň ho i pročistíš. čili čim častěji, tim lépe, ale přehánět to nemusíš. stačí 1x-2x denně.
Tak to nevím, 1x - 2x denně? Kokos už jedu dlouho a stačí mi jednou za tří dny a všechno v pohodě.