Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak brzy asi zalozim thread kde uz soupnu prvni obrazky skrine. Rozhod sem se tak ze kdyz uz mam tu jednu dlouhou zarivku koupenou tak na noname seminkach zkusim jednu sadbu jen pod zarivkama co to udela ale bude to spis na test skrine. Pak pocitam ze cely komplet predradnik 2x58W + 2x58W zarivky oceanic colour prodam a skrin rozdelim na pulku (vyska skrine 170cm) a v jedne pulce budou 4x60cm zarivky oceanic a v druhe pulce sodik.
ak sa niekomu stalo ze chcel pestit pod tymito ziarovkami a zrazu ho to nebavi velmi rad to od neho odkupim...myslite ze v kombinacii narva special bio light, nejaka oceanic colour a cfl by to docela slo?
ktore sa viac oplati a preco atd...proste sa vyjadrite...prijimam navrhy seckych jak pozitivne tak negativne hlavne nech su, musim sa uz rozhodnut...DIIIIIIIIIIk
Vim ze to asi slyset nechces ale nezbyva mi nic jineho nez ti doporucit precist tendle thread cely a znej usoudit co vlastne od pesteni ocekavas. Hlavne se musis rozhodnout kolik chces investovat do pesteni a jak kvalitni matros a mnozstvi chces. Rozhodne uz vim ze sodik je proste nej na kvet a i slabsi sodik udela divy. Zarivky super na rust a cfl vtom ti neporadim nemam stim zadne zkusenosti takze bych te odkazal na nejake pokusy s cfl kterych tady najdes dost. Taky doporucuji kouknout na pokus s zarivkama a sodikem od expiry_date1 http://grower.cz/forum/showthread.p...6496#post346496 kde jde krasne videt rozdil mezi zarivkou a sodikem. Vim ze je to tezke rozhodnuti a i ja to mel v hlave strasne dlouho a dotedka nejsem uplne 100% rozhodnut i presto ze mi uz sodik lezi doma .
Osobne doporučujem z tých dvoch možností sodík,ak Ti ide o kvalitný matroš a max. výnos.Ak sa rád hráš a experimentuješ a nejde Ti ani tak o výsledný produkt(teda samozrejme,že bude ),tak to skús tými žiarivkami, možno časom prídeš na nejaký spôsob pestovania,periódy,no proste na pár vecí,ktoeré potom možno pomôžu ďalším pri rozhodovaní .
V podstate píšem to isté, čo Jizvič,ale úsporky mám vyskúšané,síce iba raz na kvet,ale rástli pod nimi skoro rok,takže viem,ako to asi pod úsporkami rastie a kvitne.Takže ešte raz:ak nie si experimentátor,tak určite tá prvá možnosť.Dôvodov je moc a ak Ťa zaujíma o svetle aj čosi viac,preštuduj čosi,ak si to ešte neurobil,písanie by mi trvalo sakra dlho
Dúfam,že to bude stačiť.
můj názor je asi takovej kdo chce kvalitní kytky a dobrej smích tak si bude muset prostě zaplatit o trochu elektřiny navíc -- vysokej výkon vysokej výnos - nízkej výkon mizerná sklizeň .......... to je prostě pravidlo
Nevim jestli se mi to jen zda ale Kdyz sem pestil pod zarivkou (Oceanic colour 58W) tak to rostlo docela pomalu a jakmile sem kytku zacal prepinat na kvet a vypl zarivku nasadil sodik tak kytky zacly rust jak blazen a za tyden vyrostly kolem 15cm.
Původní příspěvek od Jizvič Nevim jestli se mi to jen zda ale Kdyz sem pestil pod zarivkou (Oceanic colour 58W) tak to rostlo docela pomalu a jakmile sem kytku zacal prepinat na kvet a vypl zarivku nasadil sodik tak kytky zacly rust jak blazen a za tyden vyrostly kolem 15cm.
Osobne si myslím,že to nebolo svetlom,ale periódou.Aj pri rovnakom osvetlení sa po prepnutí kytky rozbehnú ako blázon
Původní příspěvek od Jizvič Nevim jestli se mi to jen zda ale Kdyz sem pestil pod zarivkou (Oceanic colour 58W) tak to rostlo docela pomalu a jakmile sem kytku zacal prepinat na kvet a vypl zarivku nasadil sodik tak kytky zacly rust jak blazen a za tyden vyrostly kolem 15cm.
jestli je ta zarivka modra, tak to bylo utrcite tim...modra zpomaluje rust a kyti pak seka jedno patro za druhym.... kdyz jsi ji oddal tak se mezery mezi patrama urcite zvetsili...
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
astonisher :jasně to máš pravdu už jsem taky viděl dobrý kouzla pod 150 w ale i 4xzářivka 160 cm cool white a rostlo to zajímavě ,ale srovnej světelnej tok , a účinnost sodíku a zářivky .takže když dám 750 w sodík cca 40 cm nad vrcholky a (s použitím cooltube) ono 5 cm za den je nádhera .zatim větší masakr jsem viděl jen 1000 w
prosim vas je lepši si kupovat SON-T Agro nebo stasi son-t? je ta agro opravdu tak lepsi? rozdil v cene je nejaky 600 kc a zrovne nemam nejak na utraceni...Mohly by ste mi poradit jestli to ma cenu kupovat?
Původní příspěvek od metalsodik Pokud nechceš agro, tak určitě ale Son T PIA plus a né obyčejnou son-t.
Dobrá je také lampa Gib.té bych dal přednost před Agro.