Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
PODLE MĚ ŠKRÁBE KDYŽ MÁŠ POVOLEN FILTR NEBO MAXIMÁLNĚ PAPÍREK HEHEHE
MNĚ GRASS NIKDÁ NEŠKRÁBAL PARDÁLI
JINAK SE MI STALO ŽE Z PATNÁCTI NONAMŮ KDES U POLE JZD JE 13 HERMANŮ TO JE SUPER VÝKON CO ? ČILI JEŠTĚ NASBÍRÁM NĚJAKÝ TEN PYL ZE ZNAČKOVÝCH KUSŮ A POSYPU TO TAM KRAPET A BUDE MELA JAKSEPATŘÍ MILÍ BRATŘI
No, suchý na trout je blbý-normálně za klasický vzdušný vlhkosti někde ve sklepě v bytě, aby byla taková no jak bych to řekl-na 1/2 vláčná, aby se v ruce nerozsypala. Dejte vodníka a škrábání je pryč. Teď budu jednoho asi stavět-taková vyfikundace za cca 200,-, ale to už sem nepatří.
Ještě je ve vývoji-uvidíme na konci-oni většinou tyhle domácí vodníci jaksi "ničí" účinky, takže tu nechci blamovat dokavaď to sám nevyzkouším, jo a v mojí myslivně vyvíjim baličku na jointy. Ale to je offtopic-to pak pude jinam mimo tenhle thread.
SMOUKRSAN.VYSVĚTLÍŠ MI TEĎ MILÝ HOCHU,PROČ JE FUJ HULIT HERMANY ?ŽE TO BUDE OPRCANÉ NEVADÍ,NEBOŤ ZALOŽÍM SEEEDBANKU,KDE BUDOU SANÉ FEMININY.JAK JE LIBO.
Tak ja paky susim tak ze otrham z kiti vsecky listy a povesim ji na tram palkama dolu a tak po 5-7dnech to nasoupam do sklenic a pak uz jen no a kdyz potrebuju neco rychle tak to flaknu na 15min pod lampicku to sou mi zpusoby
Zdarek,někde jsem tu čet dotaz na fermentování.Zkoušel jsem to s celýma kytkama Hindukuse,zabalil jsem je asi po 2-3 dnech v chladu do trojité vrstvy folie,takové té na folio a položil na zem do bytu kde jsem měl půl dne sluníčko a ještě přetáh velkou černou dekou,musel jsem je hlídat každou hodku,ale za dva dny takové práce jsem měl hašišové kouření,pozvolný,déletrvající účinek s jemnostní chutí a vůní lehce nasládlou. Pozor ale na kapičky rosy v obalu!!! Určitě si zase tak dvě kyti fermentnu,stálo to za to.
zkuste ale chce to čas a trpělivost
Pios : oki, ja dělám v prodejně čajů,takže fermentace je pro mě pohoda, ale je to jak u čajů - miluji zelené , ujíždím si na polofermentovaných a to ještě na těch co jsou tak z 20%, a černé tj. úplně fermentované piji jen ty nevychytanější a nejlepší. měj se a přeji úspěch
ytumama: každopádně je to věda, stejně jako sušení. takže doporučuji (a sám to tak udělám) nejdříve to testovat na malém množství a až to vychytáš, tak můžeš fermentovat celou sklizeň.