Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chodím do třeťáku, ve škole jsem byl zhulenej tak 5x max a už nikdy víc, hrůza. Totálně zasekanej, nedokázal jsem poslouchat (zkoušel jsem i víc odrůd a tim to fakt není), nedokázal jsem přemýšlet. Prostě jsem jen koukal do zdi a nic nedělal .
Takže můj názor: Hloupost. Lepší je bejt normální a je to i bezpečnější.. a vydržet se to dá. Ti, co nevydrží, jsou na tom závislí a je vidět že jsou z nich s prominutím trosky V TÉTO DOBĚ, ta generace ..
ja se ve skole rad zhulim. Ale tady je spise problem ten, jestli se clovek venuje vyuce a nebo radeji zewluje a hovno robi. Ja jsem se dokazal prohulit do posledniho rocniku vyssi odborne skoly - sel bych dal, ale zrusili nam nastavbu na Bc. a v praze se mi za rok studia 120 tis fakt nechce davat
ja ze zacatku hulil do skoly dost casto... i na hajzlech treba ale pak sem s tim seknul pac sem si uvedomil ze neumim nic a musim se to fest doucovat.. tak chodim do skoly strizlivej a snazim se tam neco pochytit a pak se poradne zdunim az potom
navic jsem vypozoroval ze bejt zhulenej ve skole je jeste vetsi nuda nez tam bejt strizlivej
Dá se to v klídku, popravdě nejlepší z naší třídy všichni hulej (až na jednoho šprtáka) ale je to stejný jako se vším, nic se nesmí přehánět a když je někdo hovado jak já že se zhulí před školou, před obědem, jak z ní vylezu a ještě odpoledne je to pak problem. prostě všeho s mírou
velka prestavka ..zadni okno u posledni lavice...ve ctvrtaku jsme napocitaly 68 kolecek vypalenych do parapetu kdyz se tipalo/hasilo sklo..zlata stredni...
ja jsem vypozoroval ze kdyz se zhulim hodne do skoly a pak tam picu delam tak je to nuda,ale jak si pisu a posloucham tak si hodne veci pamatuju,takze me to trochu ve skole pomaha...
Na gympl chodím...A nepamatuju si kdy jsem naposledy nebyl zhulený ve škole...Je divné že pokaždé když jsem přišel nezhulený tak mi všichni říkali že jsem nějaký divný a že jsem snad zhulený...A on to byl pravý opak...A u zkoušení to taky pomáhá, při učení ne, ale při zkoušení jo.
Prohulil jsem celou střední. Ve škole jsem moc často zhulený nebyl, ale po škole skoro furt. Odmaturoval jsem na strojní průmce, obor strojírenství, za 15. Učil jsem se 2 týdny před maturou nonstop a uměl jsem 2 předměty a každý tak z 1/4. Byl jsem holt lucker na profesory.
Začal jsem hulit od druháku na střední, kdy jsem se přestěhoval na intr(rodiče v tý době byly hrozný zlo, samý omezování ) A raději jsem hulil vždy po škole, ve škole to byly hrozný psycho stavy kdy jsem si říkal kde to jsem Takže můj názor je : ve škole nehulit.
hulení a škola?tak jako jde to dohromady ale nesmí se to přehánět.já když sem občas byl ve škole vypálenej tak mi to nedělalo dobře protože v kolektivu v 99%nehuličů - samozřejmě mluvím o gymplu xD - mi připadalo že na mě koukaji jako bych přiletěl z jiný planety xD protstě nechápali. ve stavu high je občas problém reagovat a chápat nějaký věci při hodině(spíš to skončilo čmáránim hovadin a nicnedělánim) ale abych pravdu řek tak aktivně vykuřuje od druháku a to tak že skoro každej den.ale spíš to bylo tak že sem vypad ze školy a hned se šlo pálit..preferoval sem to než hulit ráno před školou..krásný časy x) určitě sem občas měl slabší chvilky kdy sem si říkal že v tý hlavě nemam nic ale to je nadměrnou kontumací xD ted sem měl měsíc svaťák, posledních črnáct dní sem se aktivně učil, bral prášky na zlepšení paměti a NEHULIL.. a sám sem překvapenej jak sem tu maturu zandal, nato že sem si vybral chemii a biologie, což sou na škole jedny z nejtěžších předmětů..ze 4 předmětů sem to zandal na 7 xD (jestli sem napsal dobře sloh z čj tak to bude možná dokonce za 6 xDD) asi tak...sem fakt rád že to takhle vyšlo..už se těšim jak si dneska večer pohulim xD
myslim ze to ide do kopy iba ked ma clovek rozum ja som hulil kazdy den a ked som mal 18 som prisiel do skoly a dal som vystup nahuleny jak delo som bol vtedy som si to uvedomil az na druhy den
Zdravim,
Já sem na gymplu v druháku, holim s kámošem dost ... ale spíš bych potřeboval nakou radu jestli nemáte třeba na nakej dobrej modýlek na učení, určitě neco takovýho je, takový ty energický proudy myšlenek by to chtělo nebo tak, jelikož a protože si to fakt nedávám, soustředěnost ve škole hodně bídná spíš jen prolejzám.
Jasný že míň hulit ale když už bych si to dopřával mohlo by to mít i kladnější účinek než jen zhulení že ?...
Něco chápu(ale musí to bejt jednoznačný s pravidlama a řekl bych odvoditelný - selskej rozum prostě ) v pohodě a sem se schopnej naučit na 2-4 ale ten zbytek :O... nepobírám.
Dík a čus
// do školy hulíme na odpoledky nejvíc ať je to jaká chce.. pak to líp odsejpá a někdy ta kreativita, a myšlenky neznaj mez.
jinak nikdo to nepozná, pokud se nak nezačnem o tom bavit a spíš když nejsme zhulený a prostě jen tak vtipkujem tak zase že sme ..
A teda taky musím říct že hulíme fajnový skérka žádnej out ani ganju ..
Ono jak je to silnější tak to taky je o něčem jinym ta škola